- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 33
Benim 15 ay bitti artık 2 kez de femara ovitrelle ile denedik olmuyor. Benim film şart oldu artık. Anestezili dedi doktorum ayrıntıları görüşeceğiz birkaç gün sonra. Bence en baştan çekilin bir şey varsa da erken haberiniz olur. Hakkınızda hayırlısı..Anestezili mi anestesisiz mi çekileceksiniz? Bir de ne kadar süredir deniyorsunuz acaba. Ben de film çektirmeyi düşünüyorum pzt gününe randevu aldı doktorumdan. 2 ay denedik erken diye çekmez m acaba ondan emin olamadım
İnşallah canımTırsma tırsma. İnşallah tertemiz çıkar, hsg sonrası hamile kalanlar kervanına katılırsın
Neden test yapmıyosunKizlar bana da yardimxi olun bilen varsa yada basina gelen 14 nisan de regl oldum 25 26 nisanda peceteye silinince gelen kahverngi bi kezde pembesi leke geldi reglm 11 mayisti daha test yapmadim korkuyorum 4 yildir ugrasiyoruz asilama tüp bebek olumsuz kasiklarimla günlerdir agri var hapşururken bile agriyor baskada ne regl nede hamilelik belortim yok
4 yildir surekli negatif gormekten korkuyorum galiba elim gitmiyorNeden test yapmıyosun
canım test yapmadan bilemezsin ben 2 kere iğne oldum ikisindede 18. ve 20. günlerde adet oldum.. gebelikte de adet ağrılarına benzer ağrılar olabiliyor..Kizlar bugun ovitrelle den sonra 12. Gunum ve adet sancisi gibi agrim basladi sanirim adet olcam belirti olamaz bu demi
Off bilmiyorum iki gun daha bekleyip test yaparim insallah kafam cok karisikcanım test yapmadan bilemezsin ben 2 kere iğne oldum ikisindede 18. ve 20. günlerde adet oldum.. gebelikte de adet ağrılarına benzer ağrılar olabiliyor..
epey geçmiş canım ben senin yerinde olsaydım on kere test yapmıştım.. çünkü ben eğer hamile kalırsam ağır kaldırmak istemem yada eğilip kalkarken dikkatli olmak isterim.. o yüzden işimi garantiye almak için test yaparım.. ne kadar korkarsan kork yada çekin eğer hamileysen sonradan keşke yapsaydım yanlışlıkla şunu yaptım dememen için bence test yap..Kizlar bana da yardimxi olun bilen varsa yada basina gelen 14 nisan de regl oldum 25 26 nisanda peceteye silinince gelen kahverngi bi kezde pembesi leke geldi reglm 11 mayisti daha test yapmadim korkuyorum 4 yildir ugrasiyoruz asilama tüp bebek olumsuz kasiklarimla günlerdir agri var hapşururken bile agriyor baskada ne regl nede hamilelik belortim yok
Kesinlikle katılıyorum,epey geçmiş canım ben senin yerinde olsaydım on kere test yapmıştım.. çünkü ben eğer hamile kalırsam ağır kaldırmak istemem yada eğilip kalkarken dikkatli olmak isterim.. o yüzden işimi garantiye almak için test yaparım.. ne kadar korkarsan kork yada çekin eğer hamileysen sonradan keşke yapsaydım yanlışlıkla şunu yaptım dememen için bence test yap..
epey geçmiş canım ben senin yerinde olsaydım on kere test yapmıştım.. çünkü ben eğer hamile kalırsam ağır kaldırmak istemem yada eğilip kalkarken dikkatli olmak isterim.. o yüzden işimi garantiye almak için test yaparım.. ne kadar korkarsan kork yada çekin eğer hamileysen sonradan keşke yapsaydım yanlışlıkla şunu yaptım dememen için bence test yap..
Tamam sabah ilk idrarla yapicam inşallah yine hüsran olmaz
Insallah allah hayirli etsin canim bizide haberdar et olurmuTamam sabah ilk idrarla yapicam inşallah yine hüsran olmaz
6 7 aydir cok duzenli bi donem olmusti gecikmelee sonra vitamin kullandim 6 7 aydie 24 ile 27 gun arasinda oliyorum ama simdi 35 gun oldu evet yapmam lazim sabah inşallah bende cift cizgi görürüm bu kadar yildan sonra ki adetimi bekloyorduk tüp bebege baslicaz yeniden bakalimKesinlikle katılıyorum,f-l-z bekli hemen ilaca ,kan sulandırıcıya vs başlaman gerekecek. Genel olarak geciken bir adet döngün yoksa, test yapıp gebelik var mı yok mu öğrenmen lazım. Ha adetim genelde de gecikir dersen, o zaman bilemem
Beş gün geçmiş test yapsanahamile oldugunu ogrenenlerin mesajlarini okumak cok hosuma gidiyor seviniyorum
benim de bat 10 mayisti hala adet olmadim ama hamile oldugumu düşünmüyorum cunku belirtim yok.
ovulasyon testlerinden kullandım nisanda kac gun boyunca, iki esit koyulugu gormeyince bıraktım onu. doktora gitmistim ondan sonra o testler her zaman doğru degil onlara bakma, gun asiri iliski olsun stres yapma yeterli, ulstrasonda hicbir sorun görünmüyor dedi.
suanda adet olmayışımı ramazanda değişen hormanlara ya da üşütmeye bağlıyorum.
hayatımda bir defa geçen ay 2 gun gecikme yaşadım bir de bu ay oldu. başka da hatırlamıyorum. kötü birsey yoktur insallah.
yaptım canim dün sabah laboquick marka negatifti silik görüntü dahi yoktuBeş gün geçmiş test yapsana
Evet canim bi macun onerdi doktor onu yaptirdik onu yiyor . Macununu içeriği harikaCanm o zmn eşin vitamin içmese bile en azından keçiboynuzu bal polen fln devam etsin bırakmasın bence
İnşaallah rabbim dogal yoldan nasip eder. Kismet artik canim hepimizin ki en kolay sekilde olsa keşkeGelmenize gerek kalmadan hayırlısıyla olur bu iş inşallahTedavi gerekirse de zaten aşılamayı gördün. Senin sürecin bizimkilerden çok daha rahat geçer diye düşünüyorum
Amiin. Keşke öyle olabileydi ama bunda da vardır bir hayır. Ne diyelimİnşaallah rabbim dogal yoldan nasip eder. Kismet artik canim hepimizin ki en kolay sekilde olsa keşke..
Senin transfer gunu belli mi ? Mucizenle geleceksin amiiin