Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim 15 ay bitti artık 2 kez de femara ovitrelle ile denedik olmuyor. Benim film şart oldu artık. Anestezili dedi doktorum ayrıntıları görüşeceğiz birkaç gün sonra. Bence en baştan çekilin bir şey varsa da erken haberiniz olur. Hakkınızda hayırlısı..

Kizlar bana da yardimxi olun bilen varsa yada basina gelen 14 nisan de regl oldum 25 26 nisanda peceteye silinince gelen kahverngi bi kezde pembesi leke geldi reglm 11 mayisti daha test yapmadim korkuyorum 4 yildir ugrasiyoruz asilama tüp bebek olumsuz kasiklarimla günlerdir agri var hapşururken bile agriyor baskada ne regl nede hamilelik belortim yok

Reactions: niw
Neden test yapmıyosun

epey geçmiş canım ben senin yerinde olsaydım on kere test yapmıştım.. çünkü ben eğer hamile kalırsam ağır kaldırmak istemem yada eğilip kalkarken dikkatli olmak isterim.. o yüzden işimi garantiye almak için test yaparım.. ne kadar korkarsan kork yada çekin eğer hamileysen sonradan keşke yapsaydım yanlışlıkla şunu yaptım dememen için bence test yap..

Kesinlikle katılıyorum, f-l-z bekli hemen ilaca ,kan sulandırıcıya vs başlaman gerekecek. Genel olarak geciken bir adet döngün yoksa, test yapıp gebelik var mı yok mu öğrenmen lazım. Ha adetim genelde de gecikir dersen, o zaman bilemem

l

6 7 aydir cok duzenli bi donem olmusti gecikmelee sonra vitamin kullandim 6 7 aydie 24 ile 27 gun arasinda oliyorum ama simdi 35 gun oldu evet yapmam lazim sabah inşallah bende cift cizgi görürüm bu kadar yildan sonra ki adetimi bekloyorduk tüp bebege baslicaz yeniden bakalim

hamile oldugunu ogrenenlerin mesajlarini okumak cok hosuma gidiyor seviniyorum

benim de bat 10 mayisti hala adet olmadim ama hamile oldugumu düşünmüyorum cunku belirtim yok.

ovulasyon testlerinden kullandım nisanda kac gun boyunca, iki esit koyulugu gormeyince bıraktım onu. doktora gitmistim ondan sonra o testler her zaman doğru degil onlara bakma, gun asiri iliski olsun stres yapma yeterli, ulstrasonda hicbir sorun görünmüyor dedi.

suanda adet olmayışımı ramazanda değişen hormanlara ya da üşütmeye bağlıyorum.

hayatımda bir defa geçen ay 2 gun gecikme yaşadım bir de bu ay oldu. başka da hatırlamıyorum. kötü birsey yoktur insallah.

Beş gün geçmiş test yapsana

Gelmenize gerek kalmadan hayırlısıyla olur bu iş inşallah Tedavi gerekirse de zaten aşılamayı gördün. Senin sürecin bizimkilerden çok daha rahat geçer diye düşünüyorum
İnşaallah rabbim dogal yoldan nasip eder. Kismet artik canim hepimizin ki en kolay sekilde olsa keşke..
Senin transfer gunu belli mi ? Mucizenle geleceksin amiiin

İnşaallah rabbim dogal yoldan nasip eder. Kismet artik canim hepimizin ki en kolay sekilde olsa keşke..
Senin transfer gunu belli mi ? Mucizenle geleceksin amiiin
Amiin. Keşke öyle olabileydi ama bunda da vardır bir hayır. Ne diyelim

Salı muayeneye gideceğim. Uygun bulursa ilaç başlatacak. Transfer rahim kalınlığına göre belli oluyormuş. Onu şimdiden söyleyemez sanırım kontrole çağırdığında belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…