- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
ıy valla canm sen nasılsınnnCanımmm naber nasılsın bakim
Günaydın kızçelervalla 8 gün felan sanırım bakmıyorum pek. bi belirti adınada bişey yok zaten umutlanmıyorum oyüzden
Aynen öyle canm bakalım beklıyorz sabırlaGünaydın kızçeler
Canım herkeste belirtti olacak ye birşey yok,kendine bedenine güven takdir Allah'tan
Insallah canim benim evet bu hissettiklerimin tam olarak söylediğin gibi cocuk olunca tam olucam, ait olucam aile olucam diye hissettim.Eşimde varikosel vardı canım ultrasonda çıkmıştı ameliyat oldu 2020 ekimde. Aşırı stresli değilim ama sürekli aklımın bir köşesinde duruyor tabi.Aslında çok yanlış yapıyoruz çocuğa odaklanarak. Hayat sadece çocuktan ibaret değil çocuksuz evlilikte evliliktir. Çocuksuz kadın yarım kadın demek değil ama işte çevre baskısı bunları düşünmemize sebep oluyor. Bir çok kadın çevre baskısı yüzünden bunalıma giriyor.Terapi almışsın ne güzel , sayı da düzelmiş artık daha rahat olun akışına bırakın. Elinden geleni de yapmışsın gerisi takdiri ilahi. İnşallah tez zamanda olsun
Hayir simdi bıraktık artik yaz tatilinden sonra bakalim halen olmamış olursa tup bebek için turkiyeye giderizŞimdi napıyonuz tekrar aşılama mı deniycek siniz
Yaaa hangi doktor paylaştı ben de bakayım@Cartedor Kuzummm, doktorun kendi sayfasında senin hikayeni paylaşmış sanırım, çok ama çok güzeldi :))) dinlerken o kadar mutlu oldum ki
Instagram'a Dr Mra yazınca çıkıyorYaaa hangi doktor paylaştı ben de bakayım
Ayy canım benim yaEvet kuzumm benim hikaye. Insallah seninkide bana benzicek ama istanbula gitmeye gerek kalmadan
Hangi Ülkedesin canım?Hayir simdi bıraktık artik yaz tatilinden sonra bakalim halen olmamış olursa tup bebek için turkiyeye gideriz
Yaaa hangi doktor paylaştı ben de bakayım
Evet Nealciğim cevap vermiş :)))Instagram'a Dr Mra yazınca çıkıyor
Gelmenize gerek kalmadan hayırlısıyla olur bu iş inşallahHayir simdi bıraktık artik yaz tatilinden sonra bakalim halen olmamış olursa tup bebek için turkiyeye gideriz
Canm o zmn eşin vitamin içmese bile en azından keçiboynuzu bal polen fln devam etsin bırakmasın benceHayir simdi bıraktık artik yaz tatilinden sonra bakalim halen olmamış olursa tup bebek için turkiyeye gideriz
Anestezili mi anestesisiz mi çekileceksiniz? Bir de ne kadar süredir deniyorsunuz acaba. Ben de film çektirmeyi düşünüyorum pzt gününe randevu aldı doktorumdan. 2 ay denedik erken diye çekmez m acaba ondan emin olamadım3 gün gecikme ile az önce geldi kırmızılar..minseo cim müsait olduğunda benim yeni batı 11 Haziran olarak güncelleyebilirsin. Bu ay ben de rahim filmliler kervanına katılacağım hadi hayırlısı bir miktar tirsmaktayim
Tırsma tırsma. İnşallah tertemiz çıkar, hsg sonrası hamile kalanlar kervanına katılırsın3 gün gecikme ile az önce geldi kırmızılar..minseo cim müsait olduğunda benim yeni batı 11 Haziran olarak güncelleyebilirsin. Bu ay ben de rahim filmliler kervanına katılacağım hadi hayırlısı bir miktar tirsmaktayim