Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar bugun ovitrelle den sonra 12. Gunum ve adet sancisi gibi agrim basladi sanirim adet olcam belirti olamaz bu demi

Günaydın hanımlar 💐
Üstteki mesajlarda çok güzel şeylerden bahsetmişsiniz. Keyifle okudum. Bayram ziyaretine gidememek benim de işime yaradı. Yakın akrabaları aradığımda hızlı hızlı konuştum bir şey sormalarına izin vermedim. Eskiden sorduklarında vakti geldiğinde derdim ama takılmazdım böyle bir düşüncemiz yoktu. Şimdi sorduklarında yine aynı şekilde cevap veriyorum ama canım çok yanıyor 😢 iki üç kişi dışında hiç kimsenin süreçten haberi yok. Sürekli açıklama yapmak istemiyorum. Burada yazınca rahatlıyorum.

minseo minseo başgan kırmızı kartı gördüm. Maalesef tam günümde geldi. Yeni BAT 10.06 müsait olunca güncelleyebilir misin?

Eşimde varikosel vardı canım ultrasonda çıkmıştı ameliyat oldu 2020 ekimde. Aşırı stresli değilim ama sürekli aklımın bir köşesinde duruyor tabi.🙈 Aslında çok yanlış yapıyoruz çocuğa odaklanarak. Hayat sadece çocuktan ibaret değil çocuksuz evlilikte evliliktir. Çocuksuz kadın yarım kadın demek değil ama işte çevre baskısı bunları düşünmemize sebep oluyor. Bir çok kadın çevre baskısı yüzünden bunalıma giriyor.Terapi almışsın ne güzel , sayı da düzelmiş artık daha rahat olun akışına bırakın. Elinden geleni de yapmışsın gerisi takdiri ilahi. İnşallah tez zamanda olsun🤗
Insallah canim benim evet bu hissettiklerimin tam olarak söylediğin gibi cocuk olunca tam olucam, ait olucam aile olucam diye hissettim.
Oysa ki rabbim zaten tam yaratmış aile yapmış her sey cok iyi ama insanoğlu işte 🤷🏼‍♀️. Sen de hep dualarindasin canim benim kısa zamanda olacak inşallah bak sorun çözülmüşte cok sukur 🤲

Hayir simdi bıraktık artik yaz tatilinden sonra bakalim halen olmamış olursa tup bebek için turkiyeye gideriz 🤷🏼‍♀️
Gelmenize gerek kalmadan hayırlısıyla olur bu iş inşallah 🤲🏻 Tedavi gerekirse de zaten aşılamayı gördün. Senin sürecin bizimkilerden çok daha rahat geçer diye düşünüyorum

3 gün gecikme ile az önce geldi kırmızılar.. minseo minseo cim müsait olduğunda benim yeni batı 11 Haziran olarak güncelleyebilirsin. Bu ay ben de rahim filmliler kervanına katılacağım hadi hayırlısı 😊👍 bir miktar tirsmaktayim
Anestezili mi anestesisiz mi çekileceksiniz? Bir de ne kadar süredir deniyorsunuz acaba. Ben de film çektirmeyi düşünüyorum pzt gününe randevu aldı doktorumdan. 2 ay denedik erken diye çekmez m acaba ondan emin olamadım 🤷‍♀️

3 gün gecikme ile az önce geldi kırmızılar.. minseo minseo cim müsait olduğunda benim yeni batı 11 Haziran olarak güncelleyebilirsin. Bu ay ben de rahim filmliler kervanına katılacağım hadi hayırlısı 😊👍 bir miktar tirsmaktayim
Tırsma tırsma. İnşallah tertemiz çıkar, hsg sonrası hamile kalanlar kervanına katılırsın

X