Yapalım. Ben hamile kalınca kesin benimki aşerir, sancılanırYürü be @NealStreet ilk başta eşten başlayalım
Canım yaşları genç,eğer çocuk olmasaydı evlilikleri ilk ay biterdi.Allah dağına göre kar veriyor tek dileğimiz mutlu huzurlu olsunlar.Gerçekten ne bir kıskançlık ne başka bir duygu beslemiyorum.Evlendiğimde eşime söylemiştim hiç bir ortak noktamız yok.Mecburi bir akrabalık var sadece bu yüzden gidiş geliş yapıyorum.Ypksa hayatımda eksikliğini hissedeceğim biri değil ne kaynım ne de eltim"Abla söylemem lazım yenge oluyorsun"a bayıldım. Eltim olsa bunu kesin kullanırdım ahshnssj
Bu insanlar ne yiyip ne içiyor çok merak ediyorum
Evet canım herkes kendi kaderini yaşıyor.Biz kendi kaderimizi yaşarken onların seyirci kalmasını da beklemek saçmalık oluranlaşılan bayramda herkes dertlenmiş. Yani onlar ne derse desin herkes kendi kaderini yaşıyo işte ne yazıldıysa o. Hiç bi zaman anlamıycaklar bunu napalımburdan dedikodu yapmakta süper oluyomuş. neyse yoldaşlarım yakında zafer bizimdir vazgeçmek yok
Benim 8. gün çekildi. Anestezisiz. Üç gün antibiyotik kullandım enfeksiyon riskine karşı. O bitene kadar ilişki olmadı
Peki o zaman birkaç sorum olcak
Adetin kaçıncı günü çekildiniz anestezili mi oldu, ardından korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki serbest mi
Kızlar ben 31 yaşındayım 2 ay denedik yok hamile kalamadım. Deneme öncesi ultroson falan çekildi bir sıkıntı yok dedi doktor adetim düzenli eşime test yaptırdık deneme öncesi onda da bi sıkıntı çıkmadı. Ben de açıkçası bir sıkıntı varsa geç kalmamak adına hsg çekileyim ne var me yok göreyim istiyorum. Erken mi sizce?@iloveme U Uzaygemisi35ipek_annesi @cukulatam @Mordus @sleepy05 sim84sim arkadaş size soruyor bakın. Hsg lobisinden unuttuklarım kusura bakmasın
Adet bitiminden 3 gün içinde çekilmesi öneriliyo rahim daha iyi görülmesi için. Ama ilişki olmadıysa yumurtlama gününe kadar çekilebiliyo. Anestezisiz çekildim ben öncesinde ağrı kesici iğne yapıldı ağrım olmadı 5 dk bile sürmüyo zaten. Ardından ilişki kimi doktor bi kaç gün korunun diyo kimisi demiyo. Bize hiç bişey demedi.
Adetin kaçıncı günü çekildiniz anestezili mi oldu, ardından korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki serbest mi
Eğer yapışıklık falan varsa ilaçla açıldığı için hamile kalma ihtimali artıyor diye okumuştum film sonrası hamile kalan var mı peki aramızdaAdet bitiminden 3 gün içinde çekilmesi öneriliyo rahim daha iyi görülmesi için. Ama ilişki olmadıysa yumurtlama gününe kadar çekilebiliyo. Anestezisiz çekildim ben öncesinde ağrı kesici iğne yapıldı ağrım olmadı 5 dk bile sürmüyo zaten. Ardından ilişki kimi doktor bi kaç gün korunun diyo kimisi demiyo. Bize hiç bişey demedi.
Ahh canım kıyamam,hiç takılma sen bu tür şeylere kendinizde bir eksiklik istemeyin.Bu sizin isteğinize olacak birşey değil.yaradanın izni ile olacak birşey...Onlar kendilerini suçlu hissetsinler.Adabı muaşeret kurallarını bilen görgülü insanların yapacağı bir sohbet değil yaptıkları,duymazan görmezden gelmeye çalışmalısın.Benim Eltim de hamile, Dün kayınvalidem bayram yemeğine çağırdı, onu yemem bunu içmem, tatlı geldi, eşi gitti özel karpuz kesti, onu sadece kendi yedi, diğerleri tatlıyı yedi.. Bir de birşey istese "Sevgilimmm bana bunu getir misin, bana çay yapar mısın " vıdıvıdı...
Dün bayram tebrikleri yaptık telefonda, tüm telefon konuşmalarında herkes mi biz torun istiyoruz der... inanın yıldım.. üzüntüyle karışık suçluluk ifadesi bir ruha sahip oldum..
Empati yoksunları...
Hahaha bir ara bende evdeyken çalışmadım çocuk düşünüyoruz diye,bende kansızlık çıktı diye çocuk işine ara verdik işe girdim.Maaşım bir şekilde duyulunca çocuk yapmayı değil,ne yatırım yapacağımızı düşünmeye başlamış insanlarÇocuğu yapıp büyütüp her hafta bunlardan birinin kapısına götüreceksin aslında "Bizim acil bir işimiz çıktı. Çocuk yap deyip duruyordunuz ya buna bir hafta siz bakarsınız artık" diye. Bir ara da böyle benim çalışmamamla bozmuştu kafayı millet. "Aç karnımı sen mi doyuyorsuyorsun?" diyesi geliyor insanın. Çocuk doğsa o gün "İkinciyi düşünmüyor musunuz?" diye başlayacakları için bunun sonu yok. Eltini takdir ettim. Böylesinin kıymeti biliniyor. Bize toplu ders verir mi
Zaten o kafada olanlar daha kolay çocuk sahibi oluyor. Biz bir yıldan uzun süre aşırı dikkatli korunduk. Evliliğimiz buna hazır olmadan çocuk olmasın diye. Sonra da terkikler, tahliller, testler havada uçuştu işte. Hangisi daha iyi bilmiyorum ki. O çocuk sadece o iki insanın çocuğu da olmuyor. Büyüyüp topluma karışacak bireyler. En azından sizin desteğinizle belki biraz daha dikkat ederler çocuk yetiştirme kısmındaCanım yaşları genç,eğer çocuk olmasaydı evlilikleri ilk ay biterdi.Allah dağına göre kar veriyor tek dileğimiz mutlu huzurlu olsunlar.Gerçekten ne bir kıskançlık ne başka bir duygu beslemiyorum.Evlendiğimde eşime söylemiştim hiç bir ortak noktamız yok.Mecburi bir akrabalık var sadece bu yüzden gidiş geliş yapıyorum.Ypksa hayatımda eksikliğini hissedeceğim biri değil ne kaynım ne de eltimHamileliğinde doğumunda her an yanında destek olmaya çalıştım,bazen acıyorum o kadar tecrübesiz bilgisiz ki,gerçekten üzülüyorum o hallerine şahitlik etmekten Eşimde bende sahip çıkıp elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Evet canım herkes kendi kaderini yaşıyor.Biz kendi kaderimizi yaşarken onların seyirci kalmasını da beklemek saçmalık olurYaptığımız dedikoduya giriyorsa bir tek burada sizinle yapıyorum dur Allah'ım herkesin muradını versin.Bizler için bebişlerimizin varlığı hayırlı ise bizimle olsunlar,yoklukları hayırlı ise rabbim gönlümüzü razı eylesin.
Senin hormonlarına da bakılmış mıydı ultrason haricinde?Kızlar ben 31 yaşındayım 2 ay denedik yok hamile kalamadım. Deneme öncesi ultroson falan çekildi bir sıkıntı yok dedi doktor adetim düzenli eşime test yaptırdık deneme öncesi onda da bi sıkıntı çıkmadı. Ben de açıkçası bir sıkıntı varsa geç kalmamak adına hsg çekileyim ne var me yok göreyim istiyorum. Erken mi sizce?
İkisinde de yapışıklık çıkmadı ama U Uzaygemisi35 ileEğer yapışıklık falan varsa ilaçla açıldığı için hamile kalma ihtimali artıyor diye okumuştum film sonrası hamile kalan var mı peki aramızda
Canım 2 ay değil,senin yaşında herhangi bir jinekolojik bir muayanede ve eşinde sperm ile ilgili bir sıkıntı yok ise 6-12 ay tedavi uygulamadan doğal yolla gebe kalmayı öneriyor doktorlar, ama sen yinede bir hsg çektir bir problem varsa erkenden tespit edilmiş olur ve boşu boşuna zaman kaybetmemiş olursun.Belki hsg çektirdiği de bir problem olmadığını bilmek , hamile kalma sürecini daha rahat geçirmene ve kısa sürede hamile kalmana yardımcı olabilir.Kızlar ben 31 yaşındayım 2 ay denedik yok hamile kalamadım. Deneme öncesi ultroson falan çekildi bir sıkıntı yok dedi doktor adetim düzenli eşime test yaptırdık deneme öncesi onda da bi sıkıntı çıkmadı. Ben de açıkçası bir sıkıntı varsa geç kalmamak adına hsg çekileyim ne var me yok göreyim istiyorum. Erken mi sizce?
Kadıköy Sonomed'de çekildim. Beklemesi işlemi toparlanması yarım saat sürmüştür. Anestezili değildi. İşlem sırasında biraz ağrı sızı oldu. Ağrıyı hissedene kadar zaten işlem bitti. Reglimin 5. Günü gittim. Sonrasında üç gün ilişki olmadı. Şubat ayında çekildim. Polip olduğunu öğrendim. Aklına takılan bir soru olursa yazarsın.
Ah güzelim, hiç birşey bilmiyorken sen çok iyisin ,senden iyisi yok!Yardımcı olup birşeyler öğretiyorsun,gelişmesi için yardımcı olmaya çalışınca ,kendini bir kaç level atladığını istediği seviyeye geldiğini sanıyor,bu seferde seni beni beğenmiyor akıl vermeye çalışıyorZaten o kafada olanlar daha kolay çocuk sahibi oluyor. Biz bir yıldan uzun süre aşırı dikkatli korunduk. Evliliğimiz buna hazır olmadan çocuk olmasın diye. Sonra da terkikler, tahliller, testler havada uçuştu işte. Hangisi daha iyi bilmiyorum ki. O çocuk sadece o iki insanın çocuğu da olmuyor. Büyüyüp topluma karışacak bireyler. En azından sizin desteğinizle belki biraz daha dikkat ederler çocuk yetiştirme kısmında
Ah güzelim, hiç birşey bilmiyorken sen çok iyisin ,senden iyisi yok!Yardımcı olup birşeyler öğretiyorsun,gelişmesi için yardımcı olmaya çalışınca ,kendini bir kaç level atladığını istediği seviyeye geldiğini sanıyor,bu seferde seni beni beğenmiyor akıl vermeye çalışıyorBir çocuk büyütür gibi emek verdim.Ama artık sadece olması gerektiği kadar yardımcı oluyoruz eşimin sayesinde ,çünkü ben çok özverili davranıyordum eşim artık müsaade etmiyor .İyi ki etmiyor bu şekilde seviyeyi daha iyi koruyoruz.İnsanlarda en nefret ettiğim özellik yalandır.Yalan söyleyen insanlar samimiyetsiz geliyor.Samimiyetine inanmadığım insanlarla istesemde samimi olamıyorum.hamilelik ve çocuk konusunda kimseye müdahale etmeyi sevmem ve akıl vermem,ama en kibar yönüyle kitaplar aldım internet sayfaları önerdim . Kitapların sayfalarına açıp bakmadı, önerdiğini sayfaları bile incelediğini sanmıyorum.Bazen birşey söylüyorum ilk defa duyuyor gibi oluyor.diyorum okumadın mı internetten okudum diyor Herkes kendi kaderini yaşasın ,sadece yardım talep ettiği noktada artık yardımcı olmaya çalışıyorum.
Meğer ne çok dolmuşum
Ahahahah.. ayy Allah iyiliğini versin kız sesli güldümÇocuğu yapıp büyütüp her hafta bunlardan birinin kapısına götüreceksin aslında "Bizim acil bir işimiz çıktı. Çocuk yap deyip duruyordunuz ya buna bir hafta siz bakarsınız artık" diye. Bir ara da böyle benim çalışmamamla bozmuştu kafayı millet. "Aç karnımı sen mi doyuyorsuyorsun?" diyesi geliyor insanın. Çocuk doğsa o gün "İkinciyi düşünmüyor musunuz?" diye başlayacakları için bunun sonu yok. Eltini takdir ettim. Böylesinin kıymeti biliniyor. Bize toplu ders verir mi
anlaşılan bayramda herkes dertlenmiş. Yani onlar ne derse desin herkes kendi kaderini yaşıyo işte ne yazıldıysa o. Hiç bi zaman anlamıycaklar bunu napalımburdan dedikodu yapmakta süper oluyomuş. neyse yoldaşlarım yakında zafer bizimdir vazgeçmek yok
Tatlıyı ben de yetim galiba ya. Kahveye orada sınır getiriyorlar mı biliyor musun?Ahahahah.. ayy Allah iyiliğini versin kız sesli güldüm
Valla doğur bırak, alsınlar sorunluluk baksınlar, artık evlerinde kırılmadık cam mı kalıri evi mi pislerler kokuturlar, orasını bilemem, siz istediniz alın işte :)) Sonu yok evet... Ben şu ders işini almayım, bu kadar kasmaya gerek yok :)) Tatlımı da yerim, kahvemi de içerim ohh :))
Öyle canım, okumuş insanlar bunlar, kendisi Farmakolg eşi İnş mühendisi.. Görmezden geldik eşimle, neyse ki o da anladı artık, kayınvalideme paşa kızı mı o diye soruyordu.Ahh canım kıyamam,hiç takılma sen bu tür şeylere kendinizde bir eksiklik istemeyin.Bu sizin isteğinize olacak birşey değil.yaradanın izni ile olacak birşey...Onlar kendilerini suçlu hissetsinler.Adabı muaşeret kurallarını bilen görgülü insanların yapacağı bir sohbet değil yaptıkları,duymazan görmezden gelmeye çalışmalısın.
Hahaha bir ara bende evdeyken çalışmadım çocuk düşünüyoruz diye,bende kansızlık çıktı diye çocuk işine ara verdik işe girdim.Maaşım bir şekilde duyulunca çocuk yapmayı değil,ne yatırım yapacağımızı düşünmeye başlamış insanlarİnsanlara o fırsatı vermemek lazım....