Eltimin eli karnında kalp yaparak ikinciyi haber verdiği instagram fotosunu gördüm üstüne bu şarkı çok iyi geldiGünaydın. Her zaman motive olamayız. Modumuz budur
Şimdi napıyonuz tekrar aşılama mı deniycek sinizMerhaba, morfoloji sorunumuz vardi bizimde düzeldi cok şükür 2-3 aylik kurler sonrasi ve bıraktıktan 20 gun civari sonra asilama yaptırdık değerler hala yuksekti. Simdi macun kullaniyor sadece macunun icinde gingens ari sutu corekotu coban cokerten vs bu konularda tecrübesi olan bir aktardan aldim
Amin canım,ben planlı gebelikler yaşadım.Hamile kalmadan önce kan değerlerime baktırır,diş muayanesi olur,her hangi bir sorun varsa çözmeden hamile kalmadım.Hiç kendimi kasmadığım içinde korunmayı bıraktığım ay,en geç 3.ayda hemen hamile kalıyordum.20 yıl pcos vardı.Evlenmeden önce doktorum derdi seni tedavi ile hamile kalmanı sağlarız.Şükür evlenince ne kist ne başka bir promlem yaşamadım.bir yakınınıza sebepsiz infertilite demişlerdi hiç bir problem yoktu.6 yıl boyunca gitmediği doktor kalmadı.En son benim çocuğum olmuyor ne yapalım Allah ne demiş de o olur düşüncesine girdikten 5 ay sonra hamile kaldı.Çocuk konusunda ,kadın ve erkeğin pozitif olması ,birbirleri ile paylaşımcı ve anlayışlı olması lazım,özellikle herşeye kendilerini hazırlamaları gerekiyor.İnsan bu yola çıkmadan tecrübe etmeden bazı şeyleri geç farkediyor.Herkesle konuşulacak paylaşılacak bir durum değil,tüp bebek yaptırdığımızı kimseye söylemedik.Şuan eşimle düşününce o kadar doğru bir karar almışız ki ,bu sürece iyi ki kimseyi dahil etmemişiz.Sizlere tavsiyem tecrübesiz normal bir gebelik geçirenlerden bilgi almayın.İlk defa duyuyorum bu sendromu netten baktım gebelik bozukluğu diyor canım Allah yardımcın olsun tekrar yaşama böyle her yönden zor durumlarıTransferden sonra günlük hayata devam edip kasmamak stresi azaltır en güzeli. Bu sürece başlayanlardan çok duyuyorum kendiliğinden hamile kalanları ama bence bu kişiler sebepsiz ya da büyük sorunu olmayanlar için geçerli gibi geliyor Yinede umut her zaman var
Biz de birinciyi VIP doğumla doğuracağız bacım üzülme. Hastane odasını festival alanına çevireceğizEltimin eli karnında kalp yaparak ikinciyi haber verdiği instagram fotosunu gördüm üstüne bu şarkı çok iyi geldi
HaahahhhaEltimin eli karnında kalp yaparak ikinciyi haber verdiği instagram fotosunu gördüm üstüne bu şarkı çok iyi geldi
Gerçekten bizi çocuğunuzun olmaması değil bu insanlar yoruyo. İlk geceden hamile kalmış baksana hiç düşünce yok anasını satim biz kırk kere düşünüyoruz sonra olmuyo işteHaahahhhaBenim eltimde ilk geceden hamile kalanlardan,bana bir mesaj atmıştı yerlere göklere sığdıramayacak iltifatlar vs yazmış en sonunu da Aynen şöyle yazıp ifade bırakmıştı (abla söylemem lazım yenge oluyorsun )
Eltim 20 yaşında ben 41 benim modumda aynen halay çekip fadimenin düğününde halay çekmek olmuştu
Gebelik kayıplarının ikisinden haberdar diğerinden hiç kimse haberdar değil,zannediyorlar ki çocuğum olmuyorBana diyor sende yap artık yaşın geçerse zor olur Dedim neyi zor olur,bilmiyorum ama öyle diyorlar genelde,daha insan anatomisinden haberdar değil,bir kerede demişti çocuk kafasını rahimimin üstüne koydu böbreklerime tekme atıyor
Benim Eltim de hamile, Dün kayınvalidem bayram yemeğine çağırdı, onu yemem bunu içmem, tatlı geldi, eşi gitti özel karpuz kesti, onu sadece kendi yedi, diğerleri tatlıyı yedi.. Bir de birşey istese "Sevgilimmm bana bunu getir misin, bana çay yapar mısın " vıdıvıdı...Gerçekten bizi çocuğunuzun olmaması değil bu insanlar yoruyo. İlk geceden hamile kalmış baksana hiç düşünce yok anasını satim biz kırk kere düşünüyoruz sonra olmuyo işte
Çocuğu yapıp büyütüp her hafta bunlardan birinin kapısına götüreceksin aslında "Bizim acil bir işimiz çıktı. Çocuk yap deyip duruyordunuz ya buna bir hafta siz bakarsınız artık" diye. Bir ara da böyle benim çalışmamamla bozmuştu kafayı millet. "Aç karnımı sen mi doyuyorsuyorsun?" diyesi geliyor insanın. Çocuk doğsa o gün "İkinciyi düşünmüyor musunuz?" diye başlayacakları için bunun sonu yok. Eltini takdir ettim. Böylesinin kıymeti biliniyor. Bize toplu ders verir miBenim Eltim de hamile, Dün kayınvalidem bayram yemeğine çağırdı, onu yemem bunu içmem, tatlı geldi, eşi gitti özel karpuz kesti, onu sadece kendi yedi, diğerleri tatlıyı yedi.. Bir de birşey istese "Sevgilimmm bana bunu getir misin, bana çay yapar mısın " vıdıvıdı...
Dün bayram tebrikleri yaptık telefonda, tüm telefon konuşmalarında herkes mi biz torun istiyoruz der... inanın yıldım.. üzüntüyle karışık suçluluk ifadesi bir ruha sahip oldum..
Empati yoksunları...
"Abla söylemem lazım yenge oluyorsun"a bayıldım. Eltim olsa bunu kesin kullanırdım ahshnssjHaahahhhaBenim eltimde ilk geceden hamile kalanlardan,bana bir mesaj atmıştı yerlere göklere sığdıramayacak iltifatlar vs yazmış en sonunu da Aynen şöyle yazıp ifade bırakmıştı (abla söylemem lazım yenge oluyorsun )
Eltim 20 yaşında ben 41 benim modumda aynen halay çekip fadimenin düğününde halay çekmek olmuştu
Gebelik kayıplarının ikisinden haberdar diğerinden hiç kimse haberdar değil,zannediyorlar ki çocuğum olmuyorBana diyor sende yap artık yaşın geçerse zor olur Dedim neyi zor olur,bilmiyorum ama öyle diyorlar genelde,daha insan anatomisinden haberdar değil,bir kerede demişti çocuk kafasını rahimimin üstüne koydu böbreklerime tekme atıyor
anlaşılan bayramda herkes dertlenmiş. Yani onlar ne derse desin herkes kendi kaderini yaşıyo işte ne yazıldıysa o. Hiç bi zaman anlamıycaklar bunu napalımBenim Eltim de hamile, Dün kayınvalidem bayram yemeğine çağırdı, onu yemem bunu içmem, tatlı geldi, eşi gitti özel karpuz kesti, onu sadece kendi yedi, diğerleri tatlıyı yedi.. Bir de birşey istese "Sevgilimmm bana bunu getir misin, bana çay yapar mısın " vıdıvıdı...
Dün bayram tebrikleri yaptık telefonda, tüm telefon konuşmalarında herkes mi biz torun istiyoruz der... inanın yıldım.. üzüntüyle karışık suçluluk ifadesi bir ruha sahip oldum..
Empati yoksunları.
Açıkcası canım orgazmın ne olduğunu bilmeden ,karı koca olmayı öğrenmeden anne baba oldular.Allah geçim versin,çocuklarının kendilerinin canı sağ olsun ,kendi aralarında geçinsiler,kız zaten yetim büyümüş o yüzden rabbim yüzünü güldürür inşallahGerçekten bizi çocuğunuzun olmaması değil bu insanlar yoruyo. İlk geceden hamile kalmış baksana hiç düşünce yok anasını satim biz kırk kere düşünüyoruz sonra olmuyo işte
Bi çocuk olsun hepsinin acısını çıkartcam diyorum bazen ama biz öle yapamayız kesinlikle benceÇocuğu yapıp büyütüp her hafta bunlardan birinin kapısına götüreceksin aslında "Bizim acil bir işimiz çıktı. Çocuk yap deyip duruyordunuz ya buna bir hafta siz bakarsınız artık" diye. Bir ara da böyle benim çalışmamamla bozmuştu kafayı millet. "Aç karnımı sen mi doyuyorsuyorsun?" diyesi geliyor insanın. Çocuk doğsa o gün "İkinciyi düşünmüyor musunuz?" diye başlayacakları için bunun sonu yok. Eltini takdir ettim. Böylesinin kıymeti biliniyor. Bize toplu ders verir mi
Bundan 1-2 ay önce, uzun yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan bir yakınımla konuşuyorduk telefonda. Diyor ki "Resmen corona bana yaradı. Mevlüt yok, cenaze yok, kalabalık ortama girmiyoruz. Kimseyi görmediğim için kimse soramıyor 'Ee çocuk yok mu?' diye. Resmen kafam rahatladı"anlaşılan bayramda herkes dertlenmiş. Yani onlar ne derse desin herkes kendi kaderini yaşıyo işte ne yazıldıysa o. Hiç bi zaman anlamıycaklar bunu napalımburdan dedikodu yapmakta süper oluyomuş. neyse yoldaşlarım yakında zafer bizimdir vazgeçmek yok
Yapalım bence, niye yapmıyoruzBi çocuk olsun hepsinin acısını çıkartcam diyorum bazen ama biz öle yapamayız kesinlikle bence
Hsg çekilmeyen diye sorsaydın belki bi iki kişi çıkardıMerhaba kızlar aranızda hsg çekilen var mı
Merhaba kızlar aranızda hsg çekilen var mı
Hsg çekilmeyen diye sorsaydın belki bi iki kişi çıkardı