Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhaba yazilarinizi okudumda valla dik aci yan aci ayaklar havada yarım saat bekleme artik belimin agrisindan kendimden geçtim 3 aydir yok olmuyot doktor sıkıntı yok diyor esimdede ama ne yapsam da o spermler geri geliyor acaba ondan mi ya bittane 8 yasinda oglum var o hic boylr yapmadan oldu haberim bile yoktu simdi istiyoruz neler demedik ama nasip olmadi daha canim

Aa çok güzel ilk denemede tutmuş kuzeninin. Doğru söylüyorsun biraz da nasip kısmet işleri olacak olduktan sonra oluyor. Bakalım baya sıcak bakıyorum devlet olayına şartlara göre karar vereceğim. İnşallah sende güzel haberler alırsın

İnşallah canım nasipten ötesi yok.Normalde bende lupus ve antifosfopid sendorumu olduğu için hamileliklerimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş.Tabi biz bunu hastalığım teşhis edilince farkettik.2.bebeğimin kalbin tam ortasında çok büyük bir delik olduğu halde yaşıyordu,ta ki biz gebeliği sonlandırana kadar yavrum rızkı kadar anneyle beslendiŞuan transfer yapıldı ama ben ilk günden hiç transfer olmamış gibi hayatıma devam ediyorum kendimi kasmıyorum,eğer bu dünyada rızkı varsa buna hiç kimse ve hiçbir şey engel olamayacak diye düşünüyorum.İçiniz rahat olsun rabbim ol derse hiç birşey mani olmayacaktır!...
Tüp bebek sürecine giren bir çok arkadaş tedavi başlamadan kendiliğinden kaldı.Opu yapılacaktı arkadaşın kovid testi pozitif çıktığı için tedavi iptal edildi.Bir ay sonra doğal yollardan hamile kaldı

Canım bunlar bizim geyik muhabbetler, olacak olduktan sonra her türlü oluyor 3 ay çok kısa bi süre burda 2 yılı geçkin bekleyenler var benim de 14 ay oldu. 3 ay üzülmek için çok kısa bir süre. Bi Defa olmuş yine olur sabret. İlerleyen yaş ile yumurta kalitesi azalıyor o yüzden kısa sürede gebe kalma olasılığı da azalıyor. 1 yıla kadar normal sayıyor doktorlar

Gercekten sevindim cevap vermene bu arada benim yasim 27 insan ister istemez telas ve stres yapiyor neden olmuyor diye allah herkezin yardimcisi olsun sadce acaba o spermlerin geri geliyor diye olmuyor diye dusunmeye basladim artık ama 1 tila kadar normal sayiliyorsa hic stres yapmayim ozman tabi insallah yapmayabilirsem

Reactions: niw
İlk defa duyuyorum bu sendromu netten baktım gebelik bozukluğu diyor canım Allah yardımcın olsun tekrar yaşama böyle her yönden zor durumları Transferden sonra günlük hayata devam edip kasmamak stresi azaltır en güzeli. Bu sürece başlayanlardan çok duyuyorum kendiliğinden hamile kalanları ama bence bu kişiler sebepsiz ya da büyük sorunu olmayanlar için geçerli gibi geliyor Yinede umut her zaman var

Ya ben bişey merak ediyorum doktorlar 3 ay veriyo ve sonuçlar 3 ay sonu düzeldi diyelim. Bundan sonra artık spermler tamamen hep sağlıklı mı kalıyo yani vitamini kürleri bırakınca geri eski haline geliyo mu
Merhaba, morfoloji sorunumuz vardi bizimde düzeldi cok şükür 2-3 aylik kurler sonrasi ve bıraktıktan 20 gun civari sonra asilama yaptırdık değerler hala yuksekti. Simdi macun kullaniyor sadece macunun icinde gingens ari sutu corekotu coban cokerten vs bu konularda tecrübesi olan bir aktardan aldim

Canim harika şeyler kullaniyor esin degerler düzelecek varikosel yoksa hiç merak etme. Stresi bırakalım bazen sebep bu oldugunu düşünüyorum çünkü esimin değerleri düzelmiş ve asilama yaptırmış olmamıza rağmen olmadi cok sasirdim. Ben bu konuya çok takıldım evliliğini bile yaşayamadım sadece cocuk icin birlikte oldum terapi almaya basladim cok rahatladım biraz daha sakinim artik.. rabbim tez zamanda bize mutlu haberi vermeyi nasip etsin

Amiiin canim benim , Allah sabrından devasinida verecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…