Evet tüp bebekte yumurta sayısının fazla olmasını çok seviyorlar, daha fazla embriyo oluşma ihtimali olduğu içinEvet orayı biliyorum ama devlet deneyeceksem bulunduğum ilde denemeyi tercih ederim çünkü özele göre daha sık gelip gitme durumu oluyor sanırım. Amh polikistik yok ama amh 6.8kadın doğumcum tüp bebekte avantajına olur dedi. Bakalım.
Sağlık çalışanı eşlerine geldi canım sırasanamı? bızlere sıramı geldı
Evet cnm babam 2. Dozu dun oldu. Evet cnm ya öyleymiş sen de sağlıkçı eşisin senin de geldi sıra şimdi asi sorularina gecebilirizCanım çok sevindim yaiyi şükür kolayca atlattılar bunu da dikkat etmeye devam etsinler baban aşı olmuş muydu? Bana da aşı sırası geldi yarın randevu alacağım.
Belki de babanı aşı korudu ya.Evet cnm babam 2. Dozu dun oldu. Evet cnm ya öyleymiş sen de sağlıkçı eşisin senin de geldi sıra şimdi asi sorularina gecebilirizsoru1 aşı için seçenek sunuluyor mu acaba cin aşısı alman aşısı vb falan diye soru 2 aşı vurdurma sırasında ya da sonrasında bebek acisindan korunmak gerekiyor mu 3. Soru da vardı da diğerlerini yazarken onu unuttum
Canım,kan sulandırıcı sen ne için kullanıyorsun?Ben ecopirin kullanıyordum midemde gastrit olduğu için iğneye gectım.Gerçi bende antifosfolipid sendromu olduğu için enox 6000 lik kullanmaya başladım.Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hergün.
32. haftadan sonra bırakıp iğnesine başlayacakmışız. Şimdiden gözümde büyüyor.
Canım yaşın küçükse çok büyük bir sorununuz yoksa devlette denemek mantıklı...Allah verecek olduktan sonra sağlık kuruluşunun hiçbir önemi yok.8 kere tüp bebek yaptırmış bir bayan 4 tane özelde 4 tane devlette yine dönüp dolaşıp devlette yaptırıyor.Kuzenim dewtte yaptırdı ilk denemede tuttuğu için bende devlette şansımı deniyorum29 yaşındayım. Hiç aklımda devlet yoktu ama düşünmeye başladım açıkçası şartlar uygun olursa. Dediğin yere de bakarım mutlaka. Artık hangisi daha mantıklı gelirse. Doktor tahlil yapmadıysa belki gerek görmemiştir. İyi bir doktorsa gerek olan hastalarla gerek olmayanları anlıyordur belki.Cartedor'dan belge için ek ücret isteyip sende 2 ay bekleyelim demeleri de çelişiyor Sonuçta transferi yapalım ister tutar ister tutmaz biz paraya bakarız da diyebilirlerdi . Yaklaşımları da iyi diyorsun.Bende bilemedimSenin transfer olsun bakalım hayırlısıyla @NealStreet
Doktor bebek sol tarafta daha az oksijen alıyor diye verdi bana.Canım,kan sulandırıcı sen ne için kullanıyorsun?Ben ecopirin kullanıyordum midemde gastrit olduğu için iğneye gectım.Gerçi bende antifosfolipid sendromu olduğu için enox 6000 lik kullanmaya başladım.
Canım ben kuruma çizgisine benzettim ne zaman çıktıKızlar bugün adet gecikmemin 6.günü 3.gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, bu sabahki yaptığım test bakarmısınız
10 dakika içersinde çıktı canımCanım ben kuruma çizgisine benzettim ne zaman çıktı