Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Evet tüp bebekte yumurta sayısının fazla olmasını çok seviyorlar, daha fazla embriyo oluşma ihtimali olduğu için

Canım çok sevindim ya iyi şükür kolayca atlattılar bunu da dikkat etmeye devam etsinler baban aşı olmuş muydu? Bana da aşı sırası geldi yarın randevu alacağım.
Evet cnm babam 2. Dozu dun oldu. Evet cnm ya öyleymiş sen de sağlıkçı eşisin senin de geldi sıra şimdi asi sorularina gecebiliriz soru1 aşı için seçenek sunuluyor mu acaba cin aşısı alman aşısı vb falan diye soru 2 aşı vurdurma sırasında ya da sonrasında bebek acisindan korunmak gerekiyor mu 3. Soru da vardı da diğerlerini yazarken onu unuttum

Belki de babanı aşı korudu ya.
Kuzu inaktif açı sinovac yani çin aşısı, gebelik düşünürken onu vurulabilirmişiz doktor öyle dedi. Eğer gebeysen ilk 3 ay aşı önerilmiyor 3 ay sonra olabilirsin. Bana denk gelen sinovac Allahtan o yüzden olcam canım

Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hergün.
32. haftadan sonra bırakıp iğnesine başlayacakmışız. Şimdiden gözümde büyüyor.
Canım,kan sulandırıcı sen ne için kullanıyorsun?Ben ecopirin kullanıyordum midemde gastrit olduğu için iğneye gectım.Gerçi bende antifosfolipid sendromu olduğu için enox 6000 lik kullanmaya başladım.

Canım yaşın küçükse çok büyük bir sorununuz yoksa devlette denemek mantıklı...Allah verecek olduktan sonra sağlık kuruluşunun hiçbir önemi yok.8 kere tüp bebek yaptırmış bir bayan 4 tane özelde 4 tane devlette yine dönüp dolaşıp devlette yaptırıyor.Kuzenim dewtte yaptırdı ilk denemede tuttuğu için bende devlette şansımı deniyorum

Canım,kan sulandırıcı sen ne için kullanıyorsun?Ben ecopirin kullanıyordum midemde gastrit olduğu için iğneye gectım.Gerçi bende antifosfolipid sendromu olduğu için enox 6000 lik kullanmaya başladım.
Doktor bebek sol tarafta daha az oksijen alıyor diye verdi bana.

Kızlar bugün adet gecikmemin 6.günü 3.gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı, bu sabahki yaptığım test bakarmısınız

Eklentiler

• 6375E0FC-A352-4DDB-B218-66B333CE7623.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…