Eltimde prilam 7 ay boyunca tek seferde 2 şer tane kullandi.Bayagi etkisi oluyor.Ben zofer kullanıyordum yoksa başka türlü kesiliyordu@minik mucize92 canım bulantı için prilam diye bi ilaç var o iyiymiş doktoruna sorup al istersen
Kevgiri geçtim,bayağı kas ağrısı yapıyor.Yatamiyorum yürürken bile canım yanıyor.Önceki gebeliklerimde çok sıkıntı cektim mide bulantısı vs.kovayla geçiyordum.Neredeyse atlar gibi önüme Arpalık gibi birşey bağlayacaktır oraya kusayim diyeben transferden 2 gün önce başlamak üzere 10 gün sürecek yapay HCG iğnesi alıyorum, dün 2 adet de triptofem vuruldum, iğnesi de bayağı kalındı, canım çok yandı, kevgire döndük haklısın valla
Slm kızlar beni de alın aranıza... bat 11 haziran. Bu ay da hüsran maalesef...
Bayram sonrası eklerim canım şuan çalışmıyorum pc den ekleme yapabiliyorum
7 aydır istiyoruz ama olmadı maalesef. Geçen ay klomen kullandığım halde yine olmadı. Bayram sonrası doktora gideceğiz eşimle beraber artık... yasımız 34 çünkü beklemek istemiyorum
Tamam canım teşekkür ederimBayram sonrası eklerim canım şuan çalışmıyorum pc den ekleme yapabiliyorum
Bugün komşumla konuştum devlet hastanesi tüp bebek bölümünde çalışıyor. Devlete gel doktorumuz çok iyi dedi. Özele o kadar para verme burda da başarılı sonuçlar görüyorum hep dedi. 1 ayda rapor alırsın hemen ertesi ay başlarsın tedaviye diyor. Para konusunu bir kenara bırakırsak senin tüpçüden sen memnun musun peki ? Özelden yada burdan isim verebilir misin. Eşim tekrar hastaneye gidip test yaptıracak bayramdan sonra en azından görüştüğüm doktora güncel sonuçları göstereyim. Teşekkür ederimBenim tüpçü uzaktan ücretsiz doktor görüşmesi paylaşımı yapmış instagram'da. Direkt burayı öneririm diyemiyorum şu an sana, dediğim gibi hem tüm süreci görmedim, hem de Cartedor'dan yurt dışından geliş için izin yazısına para talep ettikleri için ama ücretsiz bir görüşme bir merkezden daha fikir almış olmanı sağlar. Belki içini rahatlatacak bir şey söylerler. "Biraz daha bekleyin eşinizin değerlerinde iyileşme olabilir" vs gibi. İster misin?
Birazdan atayım sana özelden. Yaşın küçükse bence de özelden önce devlette deneyebilirsin. Hele de referansın varken kesin dene. Benim dediğim görüşme ücretsiz zaten. Tedavi olmak zorunda değilsin. Fikir almış olursun. Benim doktorumla ilgili şu ana kadar kafamdaki tek soru işareti, yumurta takibinde her kontrolde hormon takibi yapmayan tek doktor olması. Yani kiminle konuşsam her kontrolde kan vermiş, hormon seviyesi takip edilmiş. Benimki ultrason kontrolü yaptı sadece ama kendinden çok emindi. Arkadaşım da bu doktorda ilk denemede hamile kalmıştı ve doğum yaptı geçenlerde. O yüzden hala güvenmiyorum diyemem. Direkt transfer yapabilecekken ya da bir ay bekleyebilecekken "Seni riske atamayız" dediler ve iki ay ertelelediler transferimi. Yumurta toplamada da ohss olduğumda da yaklaşımları çok iyiydi. Bilemedim ben şimdilik memnunum ama dediğim gibi tüm süreç tamamlanmadan tavsiye ederim diyemem. Önce bir her aşamasını göreyim de... İnşallah güzel geçer transfer ve sonrası daBugün komşumla konuştum devlet hastanesi tüp bebek bölümünde çalışıyor. Devlete gel doktorumuz çok iyi dedi. Özele o kadar para verme burda da başarılı sonuçlar görüyorum hep dedi. 1 ayda rapor alırsın hemen ertesi ay başlarsın tedaviye diyor. Para konusunu bir kenara bırakırsak senin tüpçüden sen memnun musun peki ? Özelden yada burdan isim verebilir misin. Eşim tekrar hastaneye gidip test yaptıracak bayramdan sonra en azından görüştüğüm doktora güncel sonuçları göstereyim. Teşekkür ederim
Cnmm benim unutmamissin sagol sorduğun için annemler cok sukur iyi kız kardeşim iyiydi baya hastalık sürecinde annemde iştahsızlık halsizlik ateş öksürük cok oldu ama o da simdilik daha iyi iki gün önce karantinalari bitti Korktuğumuz babamdi kronik olduğu için ama nasıl olduysa aynı odada yatmış olmalarina rağmen babam negatif cikti hic de belirti vermedi böylelikle geldi geçti Allahima bin şükürzeynep-ahmet canım annenler nasıl oldular?
Aynen inşallah o zaman daha net konuşabileceğim ben de en azından kendi adıma. Cartedor'a olan muameleye hala şaşkınım. Yaşın müsait bence ya. Eğer ciddi rezerv sorunu yoksa devlette denersin bi. Olmazsa raporunu alır anlaşmalı bir özel merkezde yine denersin ama belki gerek bile kalmayacak özele. Devlette de iyi yapılan yerlerde olumlu sonuç alanlar var. Burada da araştır bak. Zeynep Kamil Kadın Doğum Hastanesi var İstanbul'da devlet yine. Orayı da bir araştır istersen. Başarı oranları nasıl hiç bilmiyorum ama arada başlıklarına denk geliyorum burada. Kadın Hastalıkları, doğum ve çocuk konusunda çok köklü ve iyi bir hastane29 yaşındayım. Hiç aklımda devlet yoktu ama düşünmeye başladım açıkçası şartlar uygun olursa. Dediğin yere de bakarım mutlaka. Artık hangisi daha mantıklı gelirse. Doktor tahlil yapmadıysa belki gerek görmemiştir. İyi bir doktorsa gerek olan hastalarla gerek olmayanları anlıyordur belki.Cartedor'dan belge için ek ücret isteyip sende 2 ay bekleyelim demeleri de çelişiyor Sonuçta transferi yapalım ister tutar ister tutmaz biz paraya bakarız da diyebilirlerdi . Yaklaşımları da iyi diyorsun.Bende bilemedimSenin transfer olsun bakalım hayırlısıyla @NealStreet
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum hergün.Evet canım 10 gün yapılacakmış.Göbektende kan sulandiri yapıyorum.kevgire döndüm
Hadi geçmiş olsun. Hastalığın herkeste seyri çok farklı, ilginç bir hastalık.Cnmm benim unutmamissin sagol sorduğun için annemler cok sukur iyi kız kardeşim iyiydi baya hastalık sürecinde annemde iştahsızlık halsizlik ateş öksürük cok oldu ama o da simdilik daha iyi iki gün önce karantinalari bitti Korktuğumuz babamdi kronik olduğu için ama nasıl olduysa aynı odada yatmış olmalarina rağmen babam negatif cikti hic de belirti vermedi böylelikle geldi geçti Allahima bin şükür
Düzeldi sayılır cnm 32. Gunde geldi bu ay bakalim bu ay da ara kanama olacak mı olursa hemen gidecegim bu ay biraz stresli gecti benim için stres kaynaklı olabilir diye düşündüm ama bu ay da olursa artık stres faktörü elenecek hemen giderim doktoraHadi geçmiş olsun. Hastalığın herkeste seyri çok farklı, ilginç bir hastalık.
Senin regl düzeldi mi?
İnşallah düzelir de gerek kalmazDüzeldi sayılır cnm 32. Gunde geldi bu ay bakalim bu ay da ara kanama olacak mı olursa hemen gidecegim bu ay biraz stresli gecti benim için stres kaynaklı olabilir diye düşündüm ama bu ay da olursa artık stres faktörü elenecek hemen giderim doktora
Insallah cnm yaa off valla şu pandemi de bitseydi valla en verimli zamanlarım heba oluyor yaş oldu 33 ne zaman doğuracam benİnşallah düzelir de gerek kalmaz
Ben 20'de birinciyi doğuracağım inşallah. Neyse ki yaş sorunum yok. Üzülme ya sen de 35 olmadan yaparsın ikinciyiInsallah cnm yaa off valla şu pandemi de bitseydi valla en verimli zamanlarım heba oluyor yaş oldu 33 ne zaman doğuracam ben
Canım çok sevindim yaCnmm benim unutmamissin sagol sorduğun için annemler cok sukur iyi kız kardeşim iyiydi baya hastalık sürecinde annemde iştahsızlık halsizlik ateş öksürük cok oldu ama o da simdilik daha iyi iki gün önce karantinalari bitti Korktuğumuz babamdi kronik olduğu için ama nasıl olduysa aynı odada yatmış olmalarina rağmen babam negatif cikti hic de belirti vermedi böylelikle geldi geçti Allahima bin şükür
Evet orayı biliyorum ama devlet deneyeceksem bulunduğum ilde denemeyi tercih ederim çünkü özele göre daha sık gelip gitme durumu oluyor sanırım. Amh polikistik yok ama amh 6.8Aynen inşallah o zaman daha net konuşabileceğim ben de en azından kendi adıma. Cartedor'a olan muameleye hala şaşkınım. Yaşın müsait bence ya. Eğer ciddi rezerv sorunu yoksa devlette denersin bi. Olmazsa raporunu alır anlaşmalı bir özel merkezde yine denersin ama belki gerek bile kalmayacak özele. Devlette de iyi yapılan yerlerde olumlu sonuç alanlar var. Burada da araştır bak. Zeynep Kamil Kadın Doğum Hastanesi var İstanbul'da devlet yine. Orayı da bir araştır istersen. Başarı oranları nasıl hiç bilmiyorum ama arada başlıklarına denk geliyorum burada. Kadın Hastalıkları, doğum ve çocuk konusunda çok köklü ve iyi bir hastane
sanamı? bızlere sıramı geldıCanım çok sevindim yaiyi şükür kolayca atlattılar bunu da dikkat etmeye devam etsinler baban aşı olmuş muydu? Bana da aşı sırası geldi yarın randevu alacağım.