Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
İlk tutunmayı sağlama almak için belki de iki türlü de verdi, sonra dozunu düşürecektir.
Evet canım bende dün baktım hamileliklerde düşükler için ve bebeğin tutunmasını sağlamak için verilen yardımcı hormon takviyesi,10 sonra bırakırsın demişti.

Bat 22 si görünüyor benim . Yaa ilacı alınca regl belli zamanda geliyor ya bu çok güzel bi şeymiş
Aynen canım macunu kullandınmı sen?
Ben klomen ıctım 14.gun yada 15.gun yumurtladm ilk defa bu iyi bişey tabi ben 20.gun felan pik görüyordm testte. Ama ben bunu ilaçtan değilde macundan olduğunu düşünüyorum macun cok Etkili bence

Reactions: niw
Femera kullandım 5 gun ve Macunu regl 3. Gunu sabah akşam bir çay kaşığı aldım yumurtlama dan bir gün önce de bıraktım benim yine bir yumurta oldu ve yine geç büyüdü 18. Gun yani ama buna çok şükür ilac kullanmadan 8 ay falan regl olmuyorum hiç yumurtlama olmuyor yani böyle düzenli regl olmak öyle güzel ki

Çok zor kuzum daha çok yeni ama bulantılardan ayağa bile kalkamıyorum ne zormuş meğersem bu mide bulantısı
İlaç kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba

Çok zor kuzum daha çok yeni ama bulantılardan ayağa bile kalkamıyorum ne zormuş meğersem bu mide bulantısı
İlaç kullanan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi acaba

Ben normalde de midesi bulanan birisiyim ilaç atarım o zaman daha iğrenç oluyorm Şuan seni çok anlyorum doktoruna sor belki ilaç verir. Bana hamileyken dramamine mi neydi onu vermişti Allah yardımcın olsun kuzum zaten anne olmak mesele olunca başlıyor birde herşey

bende bı sıkıntı yok pko felan ama yınede benımde klomene rağmen gec buyudu
ama onemlı olan buyumesı tabi. macuna klomen bıtınce basladım ben catlamaya kadar devam ettım en son persembe 13 mm cumartesı kontrolde buyumus catlamıstı bıle ama kac cm de catladı bılmıyorum doktor buyumeden catlamaz dedi. macun buyuttu muhtemel

Yaa çok tatlı, hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah :)))

Boşver canım ya, benim hesabımda da birsürü arkadaşım paylaşıyor ediyor, hatta yeni doğan bebişine instagram açan bile var, takmıyorum artık. Onların da vardır bir bildiği, onların hayatı sonucta, paylaşmak isteyen paylaşsın paylaşmak istemeyen paylaşmasın. Sen kendi hayatına bak, beğen geç illa yorum yapmak zorunda da değilsin..Ben hıı güzelmiş diyip bir kalp bırakıyorum tamam... Çok takılmamak lazım.

Buna ek olarak, hareketsiz premleri hareketli hale bile getiriyorlar artık..

Slm kızlar beni de alın aranıza... bat 11 haziran. Bu ay da hüsran maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…