Güzel günler çok yakındaCanlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
canm ıns sıkı sıkı tutunur bebeğin sanaCanlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Yaaa çok güzel hadi darısı güzel haberlere kuzumCanlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Canımmm naber nasılsın bakimselammm kızlarrrr
Yusra-61 kuzum sen nasılsın aşılama için tedaviye başladınız mı
nasıl olayımm canım beklemece sen nasılsnCanımmm naber nasılsın bakim
Aynen sürekli erteleme oldu bu iş bakarsın bu ay kendiliğinden olurBen adetim bana oyunlar oynadı ilaçla adet oldum ben en sonunda canım daha yeni bitti adetim doktorumla haziran anlaştık öyle konuştuk ramazan istemedim çok zor olacaktı birde o da yapmayalım kapanma filan dedihaziran adetin de ikametgahını al gel dedi bakalım bir nasip olmadı alışama. Sürekli aşılama ileri tepiyor haziran da birşey çıkmaz inşlh
Şafak kaç kuzucumnasıl olayımm canım beklemece sen nasılsn
Aynen sürekli erteleme oldu bu iş bakarsın bu ay kendiliğinden olurneyse olsun geç oluyor ama güç olmasın İnşaAllah canım
11 gün hayırlısıylaŞafak kaç kuzucum
Amiin inşallah. 12 gün mü verdiler test için?Canlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Batlar ayni11 gün hayırlısıyla
Benim tüpçü uzaktan ücretsiz doktor görüşmesi paylaşımı yapmış instagram'da. Direkt burayı öneririm diyemiyorum şu an sana, dediğim gibi hem tüm süreci görmedim, hem de Cartedor'dan yurt dışından geliş için izin yazısına para talep ettikleri için ama ücretsiz bir görüşme bir merkezden daha fikir almış olmanı sağlar. Belki içini rahatlatacak bir şey söylerler. "Biraz daha bekleyin eşinizin değerlerinde iyileşme olabilir" vs gibi. İster misin?Canım İstanbulda değilim ama olsaydım bir kaç yere gitmek isterdim. O yüzden iyi araştırmak istiyorum fazla yer gezmeyelim diye. Betül Kalay ismini duymuştum ona da bi bakayım. Eşimde varikosel vardı Ekim ayında ameliyat oldu. Sayı 800bindi ocak ayında baktırdık 3 milyon olmuştu.Keçiboynuzu kürü + opstravent kullanmıştı. Ürolog mucize beklemeyin kesin doğal yolla olur yada olmaz diyemiyorum mayısa kadar ilaç takviyesine devam edin sonra bırakın dedi. Benim kadın doğumcuda direk tüp bebek dedi. Geçen sene ocakta başlamıştık 1 seneyi geçti denemeye başlayalı hiç hamile kalamadım malesefProf. Şerefoğlu telefonda da ücretli danışmanlık yapıyormuş.
Evet canım 12.günü test vereceğim. Progestan iğnesi bayağı kalcamda ağrı yaptıgi için o tarafıma yatamiyorum.Amiin inşallah. 12 gün mü verdiler test için?
Yaa onu hep kalçadan mı olacaksın ki :/Evet canım 12.günü test vereceğim. Progestan iğnesi bayağı kalcamda ağrı yaptıgi için o tarafıma yatamiyorum.
Evet canım 10 gün yapılacakmış.Göbektende kan sulandiri yapıyorum.kevgire döndümYaa onu hep kalçadan mı olacaksın ki :/
Sonu güzel olacak inşallah. 10 gün sonrasında fitile geçirir belki, rahatlarsın o zamanEvet canım 10 gün yapılacakmış.Göbektende kan sulandiri yapıyorum.kevgire döndüm
Canım zaten günde 3 kere fitil kullanıyorum.Estrofermide günde 2 kereye düşürdü.Benim rahim ters olduğu için mi artık bilmiyorum.Sonu güzel olacak inşallah. 10 gün sonrasında fitile geçirir belki, rahatlarsın o zaman