- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Benim zilli de tam ortadaydı, bi cinsiyet bile tahmin edemedik.Tam ortadaydı
İnsan unutuyor galiba yaşadıklarını. Yoksa kimse yapmaz diye düşünüyorumYa bir de kizlar bi arkadaşım hamile kaldı ben bebeğimi kaybettim bi kaç hafta sonra bana testini attı çift çizgi neyse hayırlı olsun falan dedim bir ay sonra kaybetmiş bebeğini seni şimdi anladım falan dedi ben de çok üzüldüm sonra tekrar hamile kalmış baby showir falan yapmış bir sürü fotoğraf paylaşmış ben tekrar hamile kalsam bir daha böyle acısı olanları bildiğim için kendimde yaşadığım için böyle şeyler paylaşmam diyorum ama ben mi çok hassas davranıp abartıyorum bilmiyorum
Söylediniz mi peki?Dönduk kuzum iki hafta oldu
Ayy çok iyi, sağlıkla gelsin. Ultrason resmini atar mısın canım bir sakıncası yoksa tabi, merak ettim :))Kızlar bugün yazamadım sabahtan beri doktora gidene kadar başımı yastıktan kaldıramadım bu sabah gözümü açtığımda mide bulantılarım çok şiddetli başladı bulantıdan ayağa bile kalkamıyorum neyse velhasıl kelam akşam 7 de doktoruma gittik ve birde ne görelim bizim bebiş var kalbi de atıyo kese şekli düzelmiş yuvarlak olmuş gerçekten mucizeydi o an bizim içinçok şükür rabbime elhamdulillah
Nm88326 kuzum hadi hayırlı olsun trabsferin güzel haberlerle gel İnşaAllah hepiniz beni merak etmişsiniz çok sağolun canlarım
Yazarim tabi kuzumCartedor Kuzum, ben hamile kalanların bu süreçte yaşadıklarına dair bir forum açmıştım. Sen de kendi hikayeni diğerlerine umut olması adına rica etsem paylaşabilir misin? Paylaşabilirsen çok mutlu olurum :)
Linki aşağıda veriyorum
Gebeliğe Hazırlık - Hamile olduğumu nasıl öğrendim?
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları, Bu konuyu açmamın sebebi beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmaları.... :KK200: Testimi/Kan...www.kadinlarkulubu.com
Bende baktım bulamadım şimdi
Aileye söylediniz mi gebe olduğunu :))Yazarim tabi kuzum
Kime neyi soyledikmi anlamadim
Dünki ulturason resmini unuttuk almayı kuzum eşimde bende ağlıyorduk öyle el ele ağlayarak çıktık doktordan arabaya bindik uzaklaştık biraz ulturason kağıdını almayı unuttuğumuzu farkettik dönüp almak istedik ama iftara az kalmıştı eşim oruçluydu yolda biraz uzundu bir sonrakinde alırız dedikAyy çok iyi, sağlıkla gelsin. Ultrason resmini atar mısın canım bir sakıncası yoksa tabi, merak ettim :))
Özellikle sana birsürü fotoğraf atmadıysa çok önemli değil bence. Benimde instagramda sürekli bebek hamilelik fotoğrafı paylaşanlar var, belki bir kısmıda zor süreçlerden geçmiştir bazısının yazdıklarından anlıyorum bunu, görünce ay ne güzel banada nasip olsun inşallah diyip geçiyorum. Bazen benimde hüzünlendiğim oluyor illaki ama sonuçta herkesin mutlu anlarını paylaştığı bir platform.Ya bir de kizlar bi arkadaşım hamile kaldı ben bebeğimi kaybettim bi kaç hafta sonra bana testini attı çift çizgi neyse hayırlı olsun falan dedim bir ay sonra kaybetmiş bebeğini seni şimdi anladım falan dedi ben de çok üzüldüm sonra tekrar hamile kalmış baby showir falan yapmış bir sürü fotoğraf paylaşmış ben tekrar hamile kalsam bir daha böyle acısı olanları bildiğim için kendimde yaşadığım için böyle şeyler paylaşmam diyorum ama ben mi çok hassas davranıp abartıyorum bilmiyorum
İnşallah bundan sonrasıda çok güzel ilerlerCanlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Ay evet soyledim kuzum cunku tup bebek icin gittigimizi biliyolardi. Yoksa soylemezdim ilk uc ayAileye söylediniz mi gebe olduğunu :))
Ay evet soyledim kuzum cunku tup bebek icin gittigimizi biliyolardi. Yoksa soylemezdim ilk uc ay
Ayy ne kadar duygusal bir an, duygulandım ben deDünki ulturason resmini unuttuk almayı kuzum eşimde bende ağlıyorduk öyle el ele ağlayarak çıktık doktordan arabaya bindik uzaklaştık biraz ulturason kağıdını almayı unuttuğumuzu farkettik dönüp almak istedik ama iftara az kalmıştı eşim oruçluydu yolda biraz uzundu bir sonrakinde alırız dedik