Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim zilli de tam ortadaydı, bi cinsiyet bile tahmin edemedik.
Midem bulansın deme deme, siz de demeyin. Mide bulantısı çok zor gerçekten, insanı süründüren birşey, hem sağlıklı olsun, hem bebiş büyüsün hem de midesi bulanmasın inşallah.

İnsan unutuyor galiba yaşadıklarını. Yoksa kimse yapmaz diye düşünüyorum

Reactions: niw
Ayy çok iyi, sağlıkla gelsin. Ultrason resmini atar mısın canım bir sakıncası yoksa tabi, merak ettim :))

Cartedor Kuzum, ben hamile kalanların bu süreçte yaşadıklarına dair bir forum açmıştım. Sen de kendi hikayeni diğerlerine umut olması adına rica etsem paylaşabilir misin? Paylaşabilirsen çok mutlu olurum :)
Linki aşağıda veriyorum

Reactions: niw
Yazarim tabi kuzum
Kime neyi soyledikmi anlamadim

Ayy çok iyi, sağlıkla gelsin. Ultrason resmini atar mısın canım bir sakıncası yoksa tabi, merak ettim :))
Dünki ulturason resmini unuttuk almayı kuzum eşimde bende ağlıyorduk öyle el ele ağlayarak çıktık doktordan arabaya bindik uzaklaştık biraz ulturason kağıdını almayı unuttuğumuzu farkettik dönüp almak istedik ama iftara az kalmıştı eşim oruçluydu yolda biraz uzundu bir sonrakinde alırız dedik

Özellikle sana birsürü fotoğraf atmadıysa çok önemli değil bence. Benimde instagramda sürekli bebek hamilelik fotoğrafı paylaşanlar var, belki bir kısmıda zor süreçlerden geçmiştir bazısının yazdıklarından anlıyorum bunu, görünce ay ne güzel banada nasip olsun inşallah diyip geçiyorum. Bazen benimde hüzünlendiğim oluyor illaki ama sonuçta herkesin mutlu anlarını paylaştığı bir platform.

Canlar,emanetimizi aldık hayırlısıyla evimize geldik.Hemsire dedi transfer olduğunu unut çok ağır iş yapma,rutin hayatına devam et.Bizde eczaneden ilaçlarımizi aldık , iğnemi yaptirdik,markete ve kuruyemisciye uğrayıp eve geldik.Bir uyku çektim yeni uyandim.Ameliyathanede beni diğer sedyeye alırken bebisime hoşgeldin konuşmamı yaptım ve sizlerin hepinizi düşünüp hissederek de dua ettim.İnsallah bizler için hayırlı olan en kısa ve güzel zamanda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

İnşallah bundan sonrasıda çok güzel ilerler

Ayy ne kadar duygusal bir an, duygulandım ben de

Kızlar sizlere bir sorum olacak. Göğüslerde mavi damar belirginleşmesi çok net bir belirti sayılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…