Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Mayısta tekrar mı baktıracak eşin? Zor süreçler ya ama inşallah faydası olmuştur, daha da iyiye gitmiştir. Sen yine de ücretsiz online görüşmesi olanları araştır bakalım. Gelmeden fikir almış olursun

Hadi yarasın inşallah hepsi. Ben beklemedeyim, bekliyorum bekliyorum...

Evet canim ucretli yapiyor 850 tl falandi yanlis hatirlamiyorsam ben oyuzden yuzyuze gideriz demistim.
insallah artmistir hic merak etme ameliyatta olmus zaten artmaya baslamis aslinda bizimda haziranda 1 yil olacak . Bu sureci ancak yasayan bilir Allah sabir versin kalbimize Ben yurtdisinda yasiyorum simdi bakalim 3 ay falan burda dogal deneriz ovulasyon testinide biraktim bebek icin birliktelik yapmiyorum arrik cok yordu bu dusunce beni ..
gelmeden once alternatif tip ekolunden birilerine gittik hacamat falan yaptirdik belki vesile olur .. insallah amiiin bir de macun hazirlatti bize bakalim nasil etkileri olacak macunun icerigi baya iyi .
ginseng, keciboynuzu tozu isirgan tohumu ari sutu falan var

Hadi yarasın inşallah hepsi. Ben beklemedeyim, bekliyorum bekliyorum...
Beklemek diyince icim aciyor gercekten cok zor bir surec beklemek en zorlayan seylerden beni ama yasadim halende yasamaya devam ediyorum seni cok iyi anliyorum Allah kalbine sabir versin az kaldi kavusacaksin amiiin

İyi yapmışsın. Ben ovülasyonu bu yüzden hiç almadım. Şifa olsun, yarasın hepsi. Bir daha tedaviye gerek kalmadan pıt diye oluverir inşallah hayırlısıyla
Beklemek diyince icim aciyor gercekten cok zor bir surec beklemek en zorlayan seylerden beni ama yasadim halende yasamaya devam ediyorum seni cok iyi anliyorum Allah kalbine sabir versin az kaldi kavusacaksin amiiin
Amin sağlıkla, hayırlısıyla inşallah. Olayımız bu oldu. Topluca bekliyoruz

Son durum ne bilmiyorum aslında baktırsa iyi olur ama sırf sonuç kötü çıkacak diye yanaşmıyor. İlla mayıs mı olması lazım haziran olsa ne olur falan diyor zorlamamaya karar verdim. Bakıcam diğer doktorlara da
Bende bıraktım bu durumlardan sonra ne ovülasyon ne gebelik testi almıyorum. Ne kadar bebek için ilişki olmasın desemde yumurtlama tahmin ettiğim günleri değerlendiriyoruz bi beklentiye giriyoruz ister istemez tabi sonu hüsran her seferinde Hacamatı bende düşündüm hem kendim hem eşim için şuan naturellen macun,arı sütü, e vitamini birde proxeed alıyor şuan pek düzenli olmasada. Hadi inşallah güzel haberlerle gel. Yaz buraya bizde sevinelim

Kızlar bugün yazamadım sabahtan beri doktora gidene kadar başımı yastıktan kaldıramadım bu sabah gözümü açtığımda mide bulantılarım çok şiddetli başladı bulantıdan ayağa bile kalkamıyorum neyse velhasıl kelam akşam 7 de doktoruma gittik ve birde ne görelim bizim bebiş var kalbi de atıyo kese şekli düzelmiş yuvarlak olmuş gerçekten mucizeydi o an bizim için çok şükür rabbime elhamdulillah
Nm88326 kuzum hadi hayırlı olsun trabsferin güzel haberlerle gel İnşaAllah hepiniz beni merak etmişsiniz çok sağolun canlarım

Yaaa çok sevindim Evet cinsiyet tahmin etmeye başlayalım bebek kese içinde sağda mı solda mı

Canmm harika habere şükür olsun oh ne bırak bulansın o miğde

Canım çok şükür Allah o doktoru da bildiği gibi yapsın ömründen ömür götürdü. Hep güzel haberler duymayı nasip etsin Allah inşallah

Korkuyorlar ya çok korkaklar erkekler bu konuda. Yüzleşmeye hiç cesaretleri yok. Ben bugün yine açsam konuyu yine inkar edebilir yani hiç şaşırmam

Canım çok şükür Allah o doktoru da bildiği gibi yapsın ömründen ömür götürdü. Hep güzel haberler duymayı nasip etsin Allah inşallah
Neler çektim şu dört günde Allah biliyor ağla ağla kese kötü diye şekli bozuk diye yaş kalmadı gözlerimde çok sövdüm doktora ama neyse dedim sonradan bugün yüzümüzü güldürdü Rabbim elhamdulillah bin şükür çok şükür İnşaAllah bu saatten sonra hepimiz güzel haberler verelim çiçeğim

Biz sana ne dedik bak korkuların hepsi çöp. Gözün aydıııın. Çok şükür Darısı diğer kontrollerine

Cok sevindimm canimm benim, karin agrilarin nasil oldu duzeldinmi biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…