Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Acaba uygun ortam varmı içerde spermin yaşadığı. Tüpler de sıkıntı yoksa ki bence yok diye hıssediyorum e bekliyorum ozaman bu ay jdjsjst bi kac gün sonra tam delırırım ozaman da bu ilgiyi istiyorum
Birkaç güne "Bu regl niye gelmiyor" diye benim de delirmelerim başlar. Karşılıklı delirriz bir şey olmaz

Çok büyük geçmiş olsun, başın sağ olsun. Allah sabırlar versin. Ben okuyunca verilmiş sadakan varmış diye düşündüm. Çok şükür ki sana bir şey olmamış 17 gün içinde bebeğin o vaziyetteyken. Onlar, meleklerin olup seni korudular belki de. Hazır hissettiğin zaman, hayırlısıyla ve sağlıkla yeniden mucizene kavuşup sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin. Allah böyle hüküm vermiş. Allah bana da baskasına da birdaha yaşatmasın. Ama ben kendimi hiç düşünemedim iyiki zehirlenmemişim diyemedim hersey cok ani gelişti . Çok sey gördüm Allah beterinden korusun

Amin amin. Sıra kendine gelememiştir ki kolay bir şey değil her şeyi bir arada öğrenmişsin

Reactions: niw
Çok geçmiş olsun, yaralarını saracak bir evlat, yaşadıklarını unutturacak kadar güzel bi hamilelik nasip etsin rabbim inşallah

Ya ben bişey merak ediyorum doktorlar 3 ay veriyo ve sonuçlar 3 ay sonu düzeldi diyelim. Bundan sonra artık spermler tamamen hep sağlıklı mı kalıyo yani vitamini kürleri bırakınca geri eski haline geliyo mu
Kürleri bırakınca ne olduğu konusunda bilgim yok ama tecrübesini paylaşan bir sürü kadının buradaki mesajlarını okudum ve youtube'da videolar izledim. Benim bu işten anladığım, sperm değerleri aşırı oynak. Yıllar, aylar, hatta haftalar içinde çok değiştiğini okumuştum ta ki kadının birinin videosunda kocasından bahsederken "Üç günde adamın değerleri stresten sıfırlandı" dediğini duyana kadar. O anki psikoloji çıkan sonucu çok etkiliyor sanıyorum.

Lütfen artık Tıp bi çare bulsun şu duruma bu nedir arkadaş

Hayırlı sabahlar kızçeler
Hazırladık nasip olursa gidip bugün yavrumu alıp geleceğiz.Yavrum beklerken döndü oralarda,inşallah hanemize gelince birbirimize sımsıkı sarılıp isitacagiz kalplerimiziTransfer evresinde hepinizi hamiş hayal edecegim

Canm başın sağolsun Allah sabır versin çok zor bişey yaşamışsın. Tekrardan sağlıklı bir şekilde Allah nasip etsin en yakın zamanda

Canım gözün aydın darısı bizlerin başına kizlar güzel haberlerle dolu bir aydayiz Şükür Rabbime insallh bizleri de yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…