- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Canmm gecmıs olsun sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana inşallahSabah transferim yapıldı, şuan evde dinleniyorum, Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim, Allah razı olsun...Ananas konusunu doktoruma soracağım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canmm gecmıs olsun sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana inşallahSabah transferim yapıldı, şuan evde dinleniyorum, Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim, Allah razı olsun...Ananas konusunu doktoruma soracağım :)))
Çok şükür hadi geçmiş olsun. Ne zamana test günü verdiler?Evet canım, buranın 09:40 ı oranın 10:40 ı oluyor... Evdeyim şimdi bebişle dinleniyoruz :))))) herşey yolunda
Artık güzel haberi bekleme zamanıMerhaba canımmm :)) evet bebeğimi aldım geldim, şuan içimde, dinleniyoruz :)))
Süper inşallah sıkı sıkı tutunur sanaSabah transferim yapıldı, şuan evde dinleniyorum, Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim, Allah razı olsun...Ananas konusunu doktoruma soracağım :)))
Teşekkür ederim canımCanmm gecmıs olsun sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana inşallah
25 mayıs canım, lakin 2 gün sonra çıkıyormuş sonuç. Dayanamam ki test alır 14. gündee evde yaparım :)))Çok şükür hadi geçmiş olsun. Ne zamana test günü verdiler?
Artık güzel haberi bekleme zamanı
Nm88326 canımsın senin çift çizgili testini görmek Nasip olsun inşallah buralarda bütün kalbimle istiyorum bunu
inanıyorum olacak 14.gün sonunda güzel haberlerini alacağım
Amin kızlar, çok teşekkür ediyorum desteğiniz için :)))Süper inşallah sıkı sıkı tutunur sana
Aman aman vazgeçtimm... Ananası kocama yediririm :)))
Sağlıkla, sımsıkı tutunsun inşallah. Bize güzel haberlerle gel iki hafta sonra25 mayıs canım, lakin 2 gün sonra çıkıyormuş sonuç. Dayanamam ki test alır 14. gündee evde yaparım :)))
Hayirrr daha olmadim regl 2 gun geciktii korona olmustum zaten gecen hafta acaba onun etkisimi varKızlar ne durumdasınız var mı gelen giden ?
Merhaba canım ne güzel ayrıntılı açıklamışsın süreci teşekkür ederim.Sonucun olumsuz olmasına üzüldüm Ama dediğin gibi aşılama da başarı şansı oldukça düşük. Başka sıkıntınız yoksa normal yolla da olma ihtimaliniz yükseldi en azından. Memorial bize uymaz o zaman erkek faktörü olduğu için . Bizim sayılar sizinki gibi yükselmiyor mecbur tüp bebek yapıcaz. Ürolog şerefoğlunu takip ediyorum instagramda baya iyi gibi işinde aklımın bir köşesinde ona gitmekte var zaten. Sperm sorunlarında altta yatan sebebi bulmadan ilaç vermiyormuş. Bence biraz dinlenin bu arada çalışma yapmayı bırakmayın hayırlısıyla olur inşallah tüpe gerek kalmadan.
Test yaptın mı canım?Hayirrr daha olmadim regl 2 gun geciktii korona olmustum zaten gecen hafta acaba onun etkisimi var
Hadi yarasın inşallah hepsi. Ben beklemedeyim, bekliyorum bekliyorum...@NealStreet Canimm benim nasilsin hep aklimdasin . Biz donduk geri yurtdisina dogal yoldan deneyecegiz biraz bakalim. Bir suru macun falan yaptirdim turkiye de bakalim
Canım İstanbulda değilim ama olsaydım bir kaç yere gitmek isterdim. O yüzden iyi araştırmak istiyorum fazla yer gezmeyelim diye. Betül Kalay ismini duymuştum ona da bi bakayım. Eşimde varikosel vardı Ekim ayında ameliyat oldu. Sayı 800bindi ocak ayında baktırdık 3 milyon olmuştu.Keçiboynuzu kürü + opstravent kullanmıştı. Ürolog mucize beklemeyin kesin doğal yolla olur yada olmaz diyemiyorum mayısa kadar ilaç takviyesine devam edin sonra bırakın dedi. Benim kadın doğumcuda direk tüp bebek dedi. Geçen sene ocakta başlamıştık 1 seneyi geçti denemeye başlayalı hiç hamile kalamadım malesef Prof. Şerefoğlu telefonda da ücretli danışmanlık yapıyormuş.canim yine memoriale gidik muayene olmani tavsiye ederim kesinlikle harikalar ama erkek inferlitesi icin bana ekiplerinde iyi bir urulog bulundurmalari her ne olursa olsun sonuc bir urulogta bu konuya bakip bize fikir vermeliydi diye dusunuyorum acikcasi burada oyle olmadi
. Prof Serefoglu aklimda benimde ona giderseniz erkek inferlite icin o seni calistigi doktorlara yonlendirir tup bebek surecini birlikte yurutuyorlar calistigi doktorlardan biri fertijin Betul Kalay ben gorustum kendisiyle telefon uzerinden bayildim tabikii muayene vs gitmedim ona ama ilgisi sefkatli yaklasimi vs bende guzel bir etki birakti. Siz kur ve takviyeleri yapmaniza ragmen mi yukselmedi canim varikosel mi var ? Esimde varikosel yokmus ondan yukseldi galiba cok sukur