Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Nm88326 Nm88326
Screenshot_20210510_194938.jpg

Merhaba canım ne güzel ayrıntılı açıklamışsın süreci teşekkür ederim.Sonucun olumsuz olmasına üzüldüm 😔 Ama dediğin gibi aşılama da başarı şansı oldukça düşük. Başka sıkıntınız yoksa normal yolla da olma ihtimaliniz yükseldi en azından. Memorial bize uymaz o zaman erkek faktörü olduğu için . Bizim sayılar sizinki gibi yükselmiyor mecbur tüp bebek yapıcaz. Ürolog şerefoğlunu takip ediyorum instagramda baya iyi gibi işinde aklımın bir köşesinde ona gitmekte var zaten. Sperm sorunlarında altta yatan sebebi bulmadan ilaç vermiyormuş. Bence biraz dinlenin bu arada çalışma yapmayı bırakmayın hayırlısıyla olur inşallah tüpe gerek kalmadan. 🤲🏻🥰

canim yine memoriale gidik muayene olmani tavsiye ederim kesinlikle harikalar ama erkek inferlitesi icin bana ekiplerinde iyi bir urulog bulundurmalari her ne olursa olsun sonuc bir urulogta bu konuya bakip bize fikir vermeliydi diye dusunuyorum acikcasi burada oyle olmadi
. Prof Serefoglu aklimda benimde ona giderseniz erkek inferlite icin o seni calistigi doktorlara yonlendirir tup bebek surecini birlikte yurutuyorlar calistigi doktorlardan biri fertijin Betul Kalay ben gorustum kendisiyle telefon uzerinden bayildim tabikii muayene vs gitmedim ona ama ilgisi sefkatli yaklasimi vs bende guzel bir etki birakti. Siz kur ve takviyeleri yapmaniza ragmen mi yukselmedi canim varikosel mi var ? Esimde varikosel yokmus ondan yukseldi galiba cok sukur

canim yine memoriale gidik muayene olmani tavsiye ederim kesinlikle harikalar ama erkek inferlitesi icin bana ekiplerinde iyi bir urulog bulundurmalari her ne olursa olsun sonuc bir urulogta bu konuya bakip bize fikir vermeliydi diye dusunuyorum acikcasi burada oyle olmadi
. Prof Serefoglu aklimda benimde ona giderseniz erkek inferlite icin o seni calistigi doktorlara yonlendirir tup bebek surecini birlikte yurutuyorlar calistigi doktorlardan biri fertijin Betul Kalay ben gorustum kendisiyle telefon uzerinden bayildim tabikii muayene vs gitmedim ona ama ilgisi sefkatli yaklasimi vs bende guzel bir etki birakti. Siz kur ve takviyeleri yapmaniza ragmen mi yukselmedi canim varikosel mi var ? Esimde varikosel yokmus ondan yukseldi galiba cok sukur
Canım İstanbulda değilim ama olsaydım bir kaç yere gitmek isterdim. O yüzden iyi araştırmak istiyorum fazla yer gezmeyelim diye. Betül Kalay ismini duymuştum ona da bi bakayım. Eşimde varikosel vardı Ekim ayında ameliyat oldu. Sayı 800bindi ocak ayında baktırdık 3 milyon olmuştu.Keçiboynuzu kürü + opstravent kullanmıştı. Ürolog mucize beklemeyin kesin doğal yolla olur yada olmaz diyemiyorum mayısa kadar ilaç takviyesine devam edin sonra bırakın dedi. Benim kadın doğumcuda direk tüp bebek dedi. Geçen sene ocakta başlamıştık 1 seneyi geçti denemeye başlayalı hiç hamile kalamadım malesef 😔 Prof. Şerefoğlu telefonda da ücretli danışmanlık yapıyormuş.

X