Müptezel oldun iyiceAynen bendimilaç alıp bekliyorum o kafayı yaşamayı harika hemen akşam olsun iftardan sonra uçuş var
Anne olmaya çalışırken uyuşturucu bağımlısı olan kadının ibretlik hikayesi...Müptezel oldun iyice
Ah inşallah gerek kalmasa keşke büyük sürpriz olurduBir ara konuştuk .Ben en son tüp muhabbeti yaptığımda mell_in_shell tüp yapacaktı bizi bilgilendirecekti kendiliğinden hamile kaldı sizden de bu potansiyeli bekliyorum ben başka kaynaklardan da bilgilenirim @NealStreet
Ay evet kızlar çok şükür tüpe gerek kalmadan oldu, darısı size inşallaahhAa hiç hatırlamıyorum. Ben hormonları yüklendikten sonra beyni sıfırladım. Kafa gidik ya. Doğrumell_in_shell dediğin gibi oldu. Benden öyle bir ekmek çıkmaz ama Edebimle transferi bekliyorum.
Bu arada ben o tüpçülerde değil başka bir yerde daldım ama şu anda tavsiye ederim ya da edemem diyemem. Sürecin tamamını bir görmem lazım. @Cartedor 'a başlangıçta biraz garip davrandılar mesela. Hala şaşkınım
Ay ölücem ahahsjdnd Biz niye böyleyiz yaaYok canım ben hidrosalfenksli olanım.Eşim de morfolojili
birileri morfoloji mi dediAy ölücem ahahsjdnd Biz niye böyleyiz yaaBenim eşim de morfolojili canım. Morfolojili görünce beynim seçiyor Ondan Progestan'ı da sana yapıştırdım herhalde
Protesto edek mibirileri morfoloji mi dedi
nedir ya bu morfoloji nedir yani düzelsin gitsin ne nazlı spermler ya
ben gelirim pankartım hazırProtesto edek mi
Hani nerde? Sağlık bakanlığına mı gidiyoruz, aile ve sosyal politikalar mı?ben gelirim pankartım hazır
biz senle en son çare direk fahrettin koca beyin huzuruna çıkacaz artık yapacak bişey yokHani nerde? Sağlık bakanlığına mı gidiyoruz, aile ve sosyal politikalar mı?
Ben varım. Gidelimbiz senle en son çare direk fahrettin koca beyin huzuruna çıkacaz artık yapacak bişey yok
Bilinçaltimiz bile umutlanmaya izin vermiyor halimize bakMerhaba hanımlar
Rüyamda hastanede gebelik testi veriyorum. Hemşire gözüme bakıp negatif çıkar diyor. Kan sonucum negatif çıkıyor. Normalde kadınlar "rüyamda test sonucum pozitif çıktı hemen kalkıp HCG yaptım çift çizgi gördüm" derler. Benim bilinçaltım daha test günüm gelmeden rüyamda negatifi yapıştırdı.
Allah hayırlara çıkarsın. İyiye yoralım biz, inşallah rüyanın tersi çıkarMerhaba hanımlar
Rüyamda hastanede gebelik testi veriyorum. Hemşire gözüme bakıp negatif çıkar diyor. Kan sonucum negatif çıkıyor. Normalde kadınlar "rüyamda test sonucum pozitif çıktı hemen kalkıp HCG yaptım çift çizgi gördüm" derler. Benim bilinçaltım daha test günüm gelmeden rüyamda negatifi yapıştırdı.
Sabah transferim yapıldı, şuan evde dinleniyorum, Güzel dileklerin için teşekkürler canım benim, Allah razı olsun...Ananas konusunu doktoruma soracağım :)))Günaydın kızlarNm88326 transferi bugünnn ona güzel enerjiler gönderiyoruzzz inşallah altın embriyo annesine sıkı sıkı tutunacak eski mesajları sonradan okudum canım ananas ya da avokado bu ikisinden biri de önerilmiyor ananas diye hatırlıyorum onu araştırıp transferden sonra onu da bırakırsın bol şans
Merhaba canımmm :)) evet bebeğimi aldım geldim, şuan içimde, dinleniyoruz :)))
Evet canım, buranın 09:40 ı oranın 10:40 ı oluyor... Evdeyim şimdi bebişle dinleniyoruz :))))) herşey yolundaNm88326 9.40'ta demişti ama oranın saatiyledir diye düşündüm. Hayırlısıyla güzel haberlerle gelsin inşallah
teşekkürler canım benim, Allah razı olsun :)))) Ananassız yapamamGünaydın kızlarrNm88326 cabım embriyon sıkı sıkı tutunsun sana inşallahh Bu arada ananası bırak ananas hamilelikte önerilmeyen tek meyve ay aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim bezelye de doğal doğum kontrol şeysiymiş yemeyin yedirmeyin
Çok sağol canım
Tövbe bismillah amma ben bezelye çook seviyorumGünaydın kızlarrNm88326 cabım embriyon sıkı sıkı tutunsun sana inşallahh Bu arada ananası bırak ananas hamilelikte önerilmeyen tek meyve ay aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim bezelye de doğal doğum kontrol şeysiymiş yemeyin yedirmeyin