Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Oh çok sevindim, inşallah sağlıkla ilerler bundan sonrada her şey gönlünce olur

Valla sorma sessiz sessiz bir köşede kendimi yemeye başladım bile daha cok erken şimdiden sizi darlamayım dedim. 11-12 gün felan kaldı kasığa ufak bir sızı girse tamam başlıyor düşünceler
Allah seni jdjsjs

Her şey güzelce devam edecek inşallah başından beri inancımız tam

Ahh sen çoookk sana
Allah razı olsun kuzum amin İnşaAllah artık hep birlikte güzel haberlere İnşaAllah çiçeğim
Amin amin inşallah hep beraber. Artık güzel haberler çoğaldı ya çok şükür her gün biraz daha seviniyoruz

NaaNaa transferin yarındı değil mi? Hayırlısıyla sen de güzel haberlerle gel inşallah. Çıkınca yazarsın bize

Böyle apır sapır şeyler, ne demek sessiz sessiz köşede falan ne saçma sapan Allam ya. Buraya yazacaksın, bu-ra-ya. Başka yerde şubemiz yoktur. Çomak sokarım ha malum yerlere aa aaa aaaa aaaaa
Yeterince sert oldu mu? Devam edem mi?

Sok bacım he bi çomak kalmıştı jdjsjs doktora iki günde bir zaten açtım yeterince djsjsjs
Napayım daha cok erken. Sadece macunun işe yaradığını dusunuyorum ilk defa 14 yada 15.gün yumurtladım çatladğından da emınız bu sefer. E doktor yumurta buyumeden çatlamaz dedi
E bekliyoz işte. Vallahi aşırı stresliyim acaba değerlendirdiğimiz günler yettimi cart curt .
Kafamda binlerce dansözzr varr

Hayret doktor söyledikten bir hafta sonra nihayet ikna olabildin mi yumurtanın çatladığına ahshsh Çatladı tabii kızım. Değerlendirmeleriniz de yeterli merak etme. Her gün şart değil zaten. Uygun ortamda sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Siz zaten o kadar beklemediniz bile hiç. Stres yapma, heyecan yap. Arada gel de beraber sayalım

Reactions: niw
Hala var ağrılarım kuzum sabah akşam progestan kullanmaya devam dedi doktor kistler yüzündenmiş biraz büyüme var kistte ama korkma dedi bakalım
Bendede var agri kuzm, benimde kistlerim var ondan da oluyomus demek.
Cok mutluu oldum senin canim, bol bol dinlen, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Reactions: niw
Acaba uygun ortam varmı içerde spermin yaşadığı. Tüpler de sıkıntı yoksa ki bence yok diye hıssediyorum e bekliyorum ozaman bu ay jdjsjst bi kac gün sonra tam delırırım ozaman da bu ilgiyi istiyorum

İkizlerimi missed abortus (kalp durması) sonucu kaybettim. Çok üzgünüm. Cinsiyet ögrenmeye gittiğimde tek değil ikizlere hemde tek yumurta ikizlerim hamile oldugumu ögrendim ama doktorun bunu farketmediği için hiç bir müdahale yaptıramadım. Doktorum görmediği için ve biri digerinin kan ve oksijenini aldıgı için gittiğim gün ögrendim ki biri 17 gün önce digeri 3 gün önce ölmüştü. Doktor dogum hastanesine gitmemi cünkü hem bebeklerin büyük hemde tek kese içinde oldukları için sıkıntılı bir kürtaj olucagını söylemişti ama dogum hastanesinde bunun mümkün olmadıgını ve dogum yapmak zorunda oldugumu söylediler ve bana ölü dogum yaptırdılar açilmamı saglayarak suni sancıyla doğum yaptırdılar. Demem o ki asla bir doktorla yetinmeyin her zaman 2 doktora gidin birinin göremediğini digeri görebilir. Önce ikiz dediler ve havalara uctuk 1 saat sonra kadın dogum doktoruna gidince 2 sinin de ölüm haberini aldık. Oysaki hiç bir şikayetim yoktu ama ben doktor bilir hiç bir agrımda yok demiştim hep kendime. Etrafımda cok fazla riskli gebelik vardı ama benim hiç şikayetim olmamıstı doktorda beni ihmal etmiş. Kücük bir lazEr ameliyatla tek yumurta ikizlerinin birinin aldıgı fazla kan ve oksijenin diğerine gitmesi saglanabiliyormuş. Ama 3 bucuk aylık hamileliğime kadar doktorum ikiz oldugunu görememiş. Cocuklarımın biri fazla beslenmiş ve büyümüş plesanta tek kese tek. yani 2 sinin de ortak oldugu için tek bebeğin, sahip olduguna göre 2 katıydı hersey. Allah kimseye yaşatmasın, beterinden korusun. Ve duamdır Yüce Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin. Artık beni gebeler kısmından silebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…