Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ben de su içsem en geç 1.5 saat sonra lavaboda oluyorum Yani saatte bir bardak içtiğimi varsayarsam, ben de senin gibiyim :)))

Teşekkür ederim canım. Yeni öğrendi arkadaşımda doktora gidiyo bi yandan da araştırıyodu kendi .bende bu sayfadan bahsedince sormamı istedi burdan .birçok arkadaşta önerilerde bulundu hepsini ilettim ona şimdi kafası eskiye göre daha rahat .bunu da iletcem sağol

Allah seni napmasinn hersey hazir diyosunn

Yemek yiyebilirsin kuzum ac olmana gerek yok. Evet idrara sikisik olman lazim. Ben cok abartmistim bu olayi, cok fazla icmisim. Transfer den sonra yarim saat zor yattim hemen kostum wc ye. Sen benim kadar abartma emi

Aynen kuzumm tek de olsa umut hep var. Ordaki hemsire bana tekrarladi hic durmadan hem yumurta toplama sirasinda hem transfer olurken, hepimiz bi yumurtadan olduk diye. Cok dogru
Sen bebisine odaklan insallah tutunucak sana

Aynen kuzumm tek de olsa umut hep var. Ordaki hemsire bana tekrarladi hic durmadan hem yumurta toplama sirasinda hem transfer olurken, hepimiz bi yumurtadan olduk diye. Cok dogru
Sen bebisine odaklan insallah tutunucak sana
Yaa bu ne kadar motive edici bir şey Dediği de oldu

Kizlar benim bir yumurtam vardı ya bugün çok az yapışkan akıntı geldi tekrar bir yumurta büyümüş olamaz demi ilaçla zar zor büyüyor femera nin etkisi de çoktan geçmiştir tekrar bir yumurta olmaz çünkü pazartesi gittim sağda hiç yumurta yoktu pazar gününe gelişmiş bir yumurta olma ihtimali var mu??

Ben de öyle bir muamele görürüm inşallah. Gerçi yumurta toplamada çok ilgilendiler. Anestezist özellikle çok pozitif konuştu, sakinleştirdi
Hepsi cok iyiler canimm, seninkilerde oyle olurlar merak etme. Ben en son hasta oldugum halde cok ilgilendiler, hemen cikmam icin baski falan yapmadilar
Burda olsa cik git derlerdi

Hepsi cok iyiler canimm, seninkilerde oyle olurlar merak etme. Ben en son hasta oldugum halde cok ilgilendiler, hemen cikmam icin baski falan yapmadilar
Burda olsa cik git derlerdi
Oradakileri hiç hatırlatma zaten insanlıktan nasibini alamamış onlar. Her şeyi beklerim yani

Ben senin sorularının hiçbirine cevap veremiyorum ya böyle havada kalıyorlar gibi oluyor ama hiçbir bilgim yok ilaçlı yumurta takibi, hatta genel olarak yumurta takibi hakkında. Belki de macun falan aldıysan onun etkisiyle küçük kalan yumurtan varsa o büyümüştür

Benim arkadaşım masada tutamamış aktı gitti diyodoktor aşağıdan işlem yaparken o şırıl şırıl salmış
O ani hayal ettim, cok zor ve cok munkun.
Bana dediler gelmeden dort bardak ic, gelincede bekleme salonunda devam et. Ama benim icer icmez iner idrar kesesine. O transfer ani o pipi tutma ne zordu, saldigimi dusundumde, cok kotu, insan hem cok uzulur hem cok utanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…