Yok benSenin dediğin tüp bebek de yumurta toplama için kullanılan iğneler canim sende ne kadar çok yumurta olursa iyi diye cok gelişiyor benim dediğim normal yumurta takibi hepi topu bitanecik yumurtam oluştu onun bi baskısı olacağını sanmam çatlatma iğnesi dehşet şişlik yapıyor bende inanamıyorum resmen hamile gibi oluyor karnım
Aa cidden mi?O şişkinlik sadece gazdan değilmiş biliyor musun? Hormonlar yumurtalıkları çok büyüttüğü için diğer organları sıkıştırıyormuş içeride. Bana hiçbir şey fayda etmedi o günlerde :/
Evet ben dayanamayıp aradığımda merkeze çağırmışlardı. Orda söylediler. Vücudun alışkın olmadığı kadar çok hormon yükleniyor ya yumurtalıkları da büyütüyormuş o tedavi.Aa cidden mi?
Evet canım, iğneler bitti ben de indimEvet ben dayanamayıp aradığımda merkeze çağırmışlardı. Orda söylediler. Vücudun alışkın olmadığı kadar çok hormon yükleniyor ya yumurtalıkları da büyütüyormuş o tedavi.
Seninki inşallah kısa zamanda güzel sonuçlanacak. Kaçta randevun?
Ayy ne güzel erken saatte. Henüz gelmedi. Bugün 25 gün olmuş. Normalde 25-32 gün arası oluyorum. Genelde 27-29 oluyor ama rahim dinlendirmede ilk regl erken ikincisi geç geliyormuş. İlki 19 günde oldu benim :/ Bakalım bu ne zaman gelecek. Beklemek zor birazEvet canım, iğneler bitti ben de indimŞişlik yok artık.
Yarın saat 09:40 da canım, bebişimizi alıp gelicez inşallah :) Sen ne durumdasın, regl geldi mi?
Evet canım bu süreç biraz uzun ama bir bakmışsın o gün gelmiş... Rahim dinlenince daha sıkı tutunuyormuş hem :)))Ayy ne güzel erken saatte. Henüz gelmedi. Bugün 25 gün olmuş. Normalde 25-32 gün arası oluyorum. Genelde 27-29 oluyor ama rahim dinlendirmede ilk regl erken ikincisi geç geliyormuş. İlki 19 günde oldu benim :/ Bakalım bu ne zaman gelecek. Beklemek zor biraz
Hayırlısı artık canım. Sağlıkla olsun daEvet canım bu süreç biraz uzun ama bir bakmışsın o gün gelmiş... Rahim dinlenince daha sıkı tutunuyormuş hem :)))
Insallah sende benim gibi altin ebriyodan hamile kalirsin kuzummAllahımmm... Ayyy canım benim, mucizen gelmiş.. çok ama çok sevindim, anlatamam sana
Sağlıkla ilerlesin. Benim de tek yumurtam yarın transfer edilecek, herşeyin hayırlısı olsun :) Çok şükür :))
Canım çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gittiğin merkez bahçecimiydi bir ara yazmıştın ama tam hatırlamıyorum bilgi toplama aşamasındayım bende.Insallah sende benim gibi altin ebriyodan hamile kalirsin kuzumm
Degerim en son 400 du canimm bida yaptirmadim
Canimm transferden sonrasi icin sana ne oneride buldundular?O şişkinlik sadece gazdan değilmiş biliyor musun? Hormonlar yumurtalıkları çok büyüttüğü için diğer organları sıkıştırıyormuş içeride. Bana hiçbir şey fayda etmedi o günlerde :/
Tesekkur ederimm canim. Allah herkese nasim etsin insallahCanım çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gittiğin merkez bahçecimiydi bir ara yazmıştın ama tam hatırlamıyorum bilgi toplama aşamasındayım bende.
Hatlar karıştı canım. Benim daha zaman var.Canimm transferden sonrasi icin sana ne oneride buldundular?
Bana bi kagit verdiler bi suru sey yaziodu, bikti caylarida önerilmiyo ama transferden sonra. Yani yarinden itibaren dikkat et
Bide kabiz olmamak icin kaysi falan ye bol bol ikinma
Ay aynennn yanlis mesaja cevap yazmisimHatlar karıştı canım. Benim daha zaman var.
Nm88326 sana yazmış Cartedor bak. Bitki çayları konusuna dikkat et
Ben satır satır ezberledim galiba hepsini. Yumurta toplama sonrası yatarken yan yataklarda yatan, transfer olmuş kadınların yanına gidip tek tek hepsini sıralıyordu hemşire. Her anlattığında anne adaylarıyla beraber baştan dinledm. Şansıma da o anda 3-4 transfer vardıAy aynennn yanlis mesaja cevap yazmisim
Neyse sanada az kaldi yaz bi kenara
Oiiy sen tüpe mi gidiyorsun? Bizim niye haberimiz olmadı ya? Erkek faktörüydü di mi sizin de? Bak Şişli Memoral'dan çok memnunlar, yakınsa orayı da bir araştır istersen. Bize ürolog Ali Rüştü Ergür'ü de önerdi ama bize fiyat olarak yüksek geldi, hiç görüşmedik orayla. Birkaç ay önce 11 demişti, fiyata neler dahil bilmiyorumCanım çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Gittiğin merkez bahçecimiydi bir ara yazmıştın ama tam hatırlamıyorum bilgi toplama aşamasındayım bende.
Vay vay.. süper canım ya.. Demek senin ilacın taa İstanbuldaymış :)) Çoook mutlu oldum tekrardan :) Valla benimki altın mı göreceğiz yakında :)) inşallah, tek de olsa umut varmış bunu da anlamış oldum :)Insallah sende benim gibi altin ebriyodan hamile kalirsin kuzumm
Degerim en son 400 du canimm bida yaptirmadim
Tamamdır canım, transfer sonrası sana bilgi veririm kuzum.. Kayısı hergün yiyorum, hafta 1 kez haşlanmış brokoli, hergün 1 dilim ananas ve 1 tam avokado, 1 avuç da kuruyemiş yiyorum. Ikınma konusunu bilmiyordum...Canimm transferden sonrasi icin sana ne oneride buldundular?
Bana bi kagit verdiler bi suru sey yaziodu, bikti caylarida önerilmiyo ama transferden sonra. Yani yarinden itibaren dikkat et
Bide kabiz olmamak icin kaysi falan ye bol bol ikinma
Aşkım senin de yakındır zamanın, aklında bulunsun :))Hatlar karıştı canım. Benim daha zaman var.
Nm88326 sana yazmış Cartedor bak. Bitki çayları konusuna dikkat et
Yan mı yatıyorlardı transfer sonrası.. hep böyle yan yan mı yatıcaz ???Ben satır satır ezberledim galiba hepsini. Yumurta toplama sonrası yatarken yan yataklarda yatan, transfer olmuş kadınların yanına gidip tek tek hepsini sıralıyordu hemşire. Her anlattığında anne adaylarıyla beraber baştan dinledm. Şansıma da o anda 3-4 transfer vardı
Aa görmedim, yataklar arasında perde vardı hep ama ilk defa senden duydum. Bu arada idrara bayağı sıkışık olmak gerekiyormuş ya. bu beni çok zorlayacak bir şey. Ben günün yarısını tuvalette geçiriyorumYan mı yatıyorlardı transfer sonrası.. hep böyle yan yan mı yatıcaz ???