Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim Annelik duygusunu tatmayı rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bişey sorcam arkadaşımda yumurta tembelliği varmış nasıl bir rahatsızlık bu çocuğa engel bir durum var mıdır bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba
Canım, Bana da doktorum yumurta tembelliğin var demişti, Ben PCO değilim. Metabolizma bir yaştan sonra yavaşlıyor, yumurtalar o genç yaşlardaki gibi diri olmuyor.. yavaş büyüyor, bazen büyümüyor. Doktor kontrolünde yumurta takibi ile hamile kalmayı denemesinde fayda var. Tabi bende Amh da düşük, tek tüpüm de tıkalı, tüp bebek aşamasındayım suanda, bu süreçte bile normalde 8- 10yumurta elde edilirken bende 2 yumurta çıktı...

Evet canım iğneler bayağı gaz yapıyor... Çıkmıyor da affedersiniz... Bitki çayları imdadıma yetişti...
O şişkinlik sadece gazdan değilmiş biliyor musun? Hormonlar yumurtalıkları çok büyüttüğü için diğer organları sıkıştırıyormuş içeride. Bana hiçbir şey fayda etmedi o günlerde :/

Allahımmm... Ayyy canım benim, mucizen gelmiş.. çok ama çok sevindim, anlatamam sana
Sağlıkla ilerlesin. Benim de tek yumurtam yarın transfer edilecek, herşeyin hayırlısı olsun :) Çok şükür :)))

Senin dediğin tüp bebek de yumurta toplama için kullanılan iğneler canim sende ne kadar çok yumurta olursa iyi diye cok gelişiyor benim dediğim normal yumurta takibi hepi topu bitanecik yumurtam oluştu onun bi baskısı olacağını sanmam çatlatma iğnesi dehşet şişlik yapıyor bende inanamıyorum resmen hamile gibi oluyor karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…