Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kullandığınız ilaçların etkisi bir kaç ay sürer o yüzden belki iyi bi yumurta yakalamış olabilirsiniz, olasılık düşük olsa da mucizeler hep var hiç belli olmaz :)
Bana niye böyle hanım hanımcık umut vermiyon la? Giderim bak başlığın popiden düşer!!! Zaten mayışı da geç yatırdın, asaplarım bozuk
Şey de mesela "Canım bence çok hamilesin" Aralara kalpler de koyabilirsin.
Hazırım, müsait olduğunda yaz. Tşk.

Ben sana olmaz dedim mi demedim. Bi hamile çık ne gülerim haaa dedim gülmek için pusuya yattım bekliyorum

Ben sana olmaz dedim mi demedim. Bi hamile çık ne gülerim haaa dedim gülmek için pusuya yattım bekliyorum
ama bana böyle güzel güzel konuşmuyorsun işte bak gördün mü? Belki de o yüzden hamile kalamıyorum. Umut yetmezliği var diyorum. Pusuya yattım diyor. Ben de yattım pusuya. Ne olmanı beklediğimizi söyleyeyim mi şindi burda, hı, onu mu istiyorsun?

Sana sert yapmayı seviyom ne olmamı istiyonuz? Şu instada umut tüccarlığı yapan sıkıntıdan 1 tane kişisel gelişim kitabı yazıp her gün canlı yayın açan ablalardan mı olayım buralarda, yoksa cem uzan gibi bana oy verirseniz erkekler dahil herkes hamile kalacak diye vaad mi vereyim ne istersiniz

Böyle şeyler paylaşabilirsin bak. İnsan "okurken bile hamile kalabilirim" diye düşünüyor

Ya ben bi ara çok aktiftim burda spermiyogram yorumlama işine bakıyordum Sonra çok mu aklımda tutuyorum ondan mı olmuyor diye ara verdim gene olmadı Evet erkek faktörü benim durumum sayı çok az ve yavaş yükseliyor bana göre.Tüp benim hep aklımda da erteliyoruz virüs laneti yüzünden ama artık zamanı geliyor. Temmuz son çıkış temmuzdan sonra harekete geçicez geçmemiz lazım yani zaman akıyor. Senin süreçleri de takip ediyorum girdikçe. Ss aldım söylediğini yeri ve doktoru araştırayım. Ben Eskişehirdeyim ama eşim işini ayarlayacak temmuza kadar İstanbula gidip gelmemiz sorun olmaz. Teşekkür ederim . İnşallah cartedor arkadaşımız gibi senden de güzel haberler alalım da benim gibi tüplü dalışa geçeceklere umut olsun

Evet hatırladım da bir an şüpheye düştüm. Tüpü hiç konuşmamıştık çünkü seninle. Temmuza kadar vakit var, du bakalım sen o arada araştırmalara devam et. Belki de gerek bile kalmayacak hiç, yani inşallah öyle olur

Amin amin hayırlısıyla inşallah. Cartedor hepimize umut oldu. Darısı Nm88326 ve NaaNaa ile başımıza

Negüzel yazmışsın, Allahım bir şekilde olmasını hayırlı eylesin, ol desin olsun hepimizin inşallah

Aa hiç hatırlamıyorum. Ben hormonları yüklendikten sonra beyni sıfırladım. Kafa gidik ya. Doğru mell_in_shell dediğin gibi oldu. Benden öyle bir ekmek çıkmaz ama Edebimle transferi bekliyorum.
Bu arada ben o tüpçülerde değil başka bir yerde daldım ama şu anda tavsiye ederim ya da edemem diyemem. Sürecin tamamını bir görmem lazım. Cartedor 'a başlangıçta biraz garip davrandılar mesela. Hala şaşkınım

Aman ister tüp ister doğal hangisi hayırlı olacaksa o olsun yeter ki olsunda Sen evimin yakınında bir yere gidiyorum demiştin. Hangi merkez garip davrandı ki Şişli Memorial mı?

Reactions: niw
Aman ister tüp ister doğal hangisi hayırlı olacaksa o olsun yeter ki olsunda Sen evimin yakınında bir yere gidiyorum demiştin. Hangi merkez garip davrandı ki Şişli Memorial mı?
Amin hayırlısı neyse o inşallah hepimiz için. Evet ben mahallemizin tüpçüsüne gidiyorum. Orası garip davranan. Yurt dışından gelmek için izin yazısı istediğinde kapora gibi kısmi ödeme talep etmişlerdi :/
Şişli Memorial'ı burada başka sayfalarda kendim araştırırken görmüştüm. Birden fazla doktor takip ediyormuş sanırım orada süreci. Bayağı memnundu okuduklarım. KelebekkB de orada aşılama yaptırdı. Onun daha fazla bilgisi vardır

Reactions: niw
Aa tamam hatırladım sanki . Ticarethane mantığı işte ama bazı durumlarda mecburuz tüpçülere. KelebekkB Konusunu takip ediyorum. Takviyelerle çok güzel düzeltmiş eşinin değerlerini. Bayadır bildirim gelmiyor inşallah olumlu sonuç almışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…