Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Aynen o da çok utanmış doktor hatta böle çok oluyo takılma demiş iyi birisiymiş Allah'tan ama yinede utanır insan tabi ya

Bende utanma mutanma kalmadı ya rezil rüsva olduk zaten aşağıları aça aça. Çişimi de yapsam koymaz ama tutmazsa diye üzülürüm. Onun da garantisini Falefiz03 'den aldık, tutuyormuş

İyi geceler hanımlar konuya giriyorum ama fikre ihtiyacım var tüp bebek sürecindeyim opudan sonra martın 25 inde adet oldum. Ve şuan hala adet yok 15 gün geçti pcoluyum aslında 5 6 aydır düzenli ydi adetim bu ay olamıyorum gebelik olabilir mi? Gebelik testi yaptırmaya cesaret edemiyorum aslında bu akşama kadar 15 gün geçtiğini bile farketmemiştim hesap yapınca tuhaflaştım

Korunmadıysanız elbette mümkün, baya gecikmiş bi an önce testinizi yapın gebelik varsa takviye başlamanız gerekebilir çünkü

Korunmadıysanız elbette mümkün, baya gecikmiş bi an önce testinizi yapın gebelik varsa takviye başlamanız gerekebilir çünkü
Evet Bi kaç kere korunmamıştık ama iğneler le bile sağlıklı bir tane yumurtam oldu imkansız gibi bişi aslında ya aslı gebelik testi yapmak bana zulüm ve gereksiz geliyo ama sanırım gidip o testi yaptırmam gerekiyo

Ben de aynı durumda ikinci reglimi bekliyorum. Aldığımız hormonlardan dolayı ikinci regl gecikiyormuş ama bu bayağı gecikmiş. Bence de bir test yapıp negatifse bile yine de doktora danışmak lazım. Belki farklı bir yol izleniyordur

Kullandığınız ilaçların etkisi bir kaç ay sürer o yüzden belki iyi bi yumurta yakalamış olabilirsiniz, olasılık düşük olsa da mucizeler hep var hiç belli olmaz :)

Aynı heyecan ve duygulardayız desenize doğru diyorsunuz şuan yapmam gereken o testi yapıp farklı Bi yol uygulanıyorsa bilgi almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…