Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hadi gözün aydın canim rahim kalınlığının kac olduğunu söyledi mi acaba doktorun?

Ne güzel yazdın canım çok haklısın inan ilkten çok üzüldümde şimdi iyiym ama çünkü doktor hiç bir sorunun yok hormon değerlerin yumurta rezervlerin hepsi çok iyi rahmin temiz dedi eşinde de sperm kalitesiçok iyi dedi daha 1,5 yıllık evlisiniz ben size tüp bebek önermem dedi kendiliğinden olma ihtimaliniz çok yüksek dedi istersen ikinci aşılamayı yaparız ama kendinize bi 6 ay süre verin dedi sonrasında bu sürede ya gelin yapalım aşılamayı tüpü düşünmeyin dedi öyle şevkatliydi ki şükür dedim halime iyiyim şimdi çok teşekkür ederim canım benim Biraz dinleneceğim belki 2-3 ay sonra yine aşılama deneriz

yaa inanmıyorum, çok üzüldüm... çok ümitliydim senden.. Aşılama yaptırmıştı değil mi kuzum?
Tatlımmm ah bende yarı ümitli yarı ümitsiz ama pes etmek yok çok şükür tüm değerlerim iyiymiş eşiminde sperm kalitesi iyi doktor kendinizr zaman tanıyın 2. Aşılamayı isterseniz yaparız biraz kafa dağıtın dedi tüpü önermedi kesinlikle hiç sorun yokken ve yaşın gençken normal yolla imkanın varken bu zorlu yola girmeni istemem dedi

Kızlar merhaba toplu yazayım dedim doktor malesef olumsuz sonuç söyledi beklediğimde bişeydi ama umut işte içimde bir yerdeydi çok şükür ki sağlık sorunum yok yumurta rezervlerin rahim duvarın yumurtalıklarım hepsi çok iyi dedi ilaçlara ve tedavilere yanıt veriyosun dedi eşinin sperm değerleri çok kaliteli dedi o yüzden kendini yıpratma dedi istersen 2. Aşılama yaparız ama biraz dinlen dedi 6 ay süre tanıyın kendinize bu süreçte isterseniz gelin dedi tüpü hiç önermedi ben burda tüp bebek konusunu ne sorunları olan insanlarla yaşları ileri olan insanlarla konuşuyorum size hiç gerek yok dedi ha yok ben illa istiyorum derseniz tabiki yapalım dedi ama hem maddi hem manevi kendinizi bu süreçte rahat bırakın zorlamayın dedi çok şükür çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun benimle bir üzüldü ama sonra topladık şükür. Bakacağız önümüzdeki maçlara ben şuan iyiyim sabaha göre Allahım en kısa zamanda ve hayırlı zamanda benim gibi isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu arada cümleten kadir geceniz mübarek olsun Unutmayalım ki her gecenin sabahı ve bu sabaha güneşi doğduran Rabbimiz var ise hayatta herşey mümkün nefes bile alıyorsak hamdolsun onun sayesinde umut ışığımız daima yansın hatunlar birgün bizde tontik birer anne olacağız

Son düzenleme:
Doktoruna helal olsun ya. Bu zamanda böylesini bulmak çok zor. Ne kadar doğru yaklaşmış olaya. Hakkınızda hayırlısı. Hangi yoldan olacaksa bebeğin için de senin için de en hayırlı ve sağlıklı şekilde olur inşallah

Çok şükür canım Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın aminnnnn çok teşekkür ederim kuzum

Canim inofolic kullanmismiydin bide omega 3 ve koenzim q10 icerik karisik vitamin deneyelim.. inofolici arastirdim vucutta sekeri dengeliyormus ve folik asit varmis o nedenle hamile kalmayi kolaylastiriyormus..q10 ve omega 3 yumurtaliklarin kalitesini arttiriyormus❤ Jane Jetgil sende bunlari kullanabilirsin.. insallah bu ay olur gerci senin yummyler catlamisti..

Herşeyde bir hayır vardır canım, ben şahsen ilk tüp denemem olmasına rağmen iğne ve ilaçlardan yıldım, hormonlar bir çıkıyor bir iniyor, fena bir durum... Herşey normalse en mantıklısı beklemek..

Aynen canm catladı eger gebelik olusmazsa bıdakı ay ınfolic de verıcekmiş doktor

Madem mahrem meseleleri hoş değil herkese açık platformda mahreminizi paylaşmayın o zaman . Neyse beni anlayan arkadaşlar bana cevap verdiler zaten sağolsunlar uzatmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…