- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Hadi gözün aydın canim rahim kalınlığının kac olduğunu söyledi mi acaba doktorun?Kızlar yumurtam çatlamışşş karın içinde serbest sıvı var yımırtanın şekli kaymışdoktor bugun yarın ilişki dedi. Muhtemel dun yada sabaha karşı çatlamışşş buyumeden mı catladı acaba dedim buyumeden catlamaz dedi . Tahmınımce en kotu 15mm felan heralde cuma ilişki olmustu dun olmamıstı. Bakalm artık. Rahım kalınlığı cok iyi dedi. 24üne kadar regli olmazsan gel dedi
canm tekrar deneyın umudunu kaybetme nasibimizde varsa olucak Allah gonlune gore versın ınsallahhKızlar üzgünüm olmadı
Kitabi öğrenebilir miyim okumak isterim bendeKızlar okuduğum bir kitaptan alıntısizlerle paylaşmak istedim. Hamile kalmaya çalışma kısmıyla ilgili hepimizin yaşadığı benzer şeyler aslında.
Kitap bu canımKitabi öğrenebilir miyim okumak isterim bende
soylemedı canm cok ıyı dedı ama solemedı benımde sormak aklıma gelmediHadi gözün aydın canim rahim kalınlığının kac olduğunu söyledi mi acaba doktorun?
Teşekkürler benim hoşuma gitti bir sayfası bile okuyunca da yazarım sana canımKitap bu canım
Ne güzel yazdın canım çok haklısın inan ilkten çok üzüldümde şimdi iyiym ama çünkü doktor hiç bir sorunun yok hormon değerlerin yumurta rezervlerin hepsi çok iyi rahmin temiz dedi eşinde de sperm kalitesiçok iyi dedi daha 1,5 yıllık evlisiniz ben size tüp bebek önermem dedi kendiliğinden olma ihtimaliniz çok yüksek dedi istersen ikinci aşılamayı yaparız ama kendinize bi 6 ay süre verin dedi sonrasında bu sürede ya gelin yapalım aşılamayı tüpü düşünmeyin dedi öyle şevkatliydi ki şükür dedim halime iyiyim şimdi çok teşekkür ederim canım benim Biraz dinleneceğim belki 2-3 ay sonra yine aşılama denerizKuzum sağlıklı olsun da varsın biraz geç kalsın, takma kafana.
İnan ki hamile kaldım oh be deyince bitmiyor, asıl yeni başlıyor bazı şeyler. Hamilelik sürecine hazırlıyor seni bu dönem, kafa olarak hazır olmak da çok önemli. Bak ben dünden beri uyudum mu uyandım mı, saat nasıl geçti bilmiyorum. Kollarım delik deşik, umrumda bile değil. Herşeyin önceliğine onu aldığım için yaşadıklarımı fark edemiyorum bile, kollarım morarıp acıdığında anlıyorum, ya da uykumun olduğunu yatağa yattığımda fark ettim bugün. Sabah 8'de hastaneye gittim ama uykusuzluk hissetmedim. Başım ağrıdığında, migrenim tuttuğunda ağrı kesici almazdım şimdi 6 ayrı ilaç var, ne ara içeceğimi hesaplıyorum. Yani kolay bir süreç değil, her an tetiktesin dokuz ay, o yüzden şimdi kendine izin ver, kafanı toparla, elbette ki olacak, olmayacak olsa aşılama da denenmezdi. Doktorların bazıları o kadar acımasız ki, çat diye söylüyolar çocuğun olmayacak diye, babasının oğlu değiliz müşteriyiz orda. Bana doktor söylemişti, çocuğum olacak mı ilerde, sıkıntı çıkar mı dedim, çocuğun olur diyemem sana, dedi. Şimdiki durum da riskli gebelik zaten, neyse işte.
Her aşılama da tutacak diye garantisi yok hem. Üzülmekte de o kadar haklısın ki, ona hiç lazım yok.
Bebeğin seni bekletiyor ama geldiğinde bu beklemeleri unutacaksın.
Geç olsun ama güzel olsun, sağlıklı olsun, sen kendini ve psikolojini toparla, hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah.
hus3545
İnşallah canım benim ilk üzüldüm ama şimdi iyiyim şükür sabredicem biraz kafımı toplucam 2 ay sonra falan yine denicez aşılama tüpü önermem hiç sorunun yok dedi yaşın genç dedicanm tekrar deneyın umudunu kaybetme nasibimizde varsa olucak Allah gonlune gore versın ınsallahh
Tatlımmm ah bende yarı ümitli yarı ümitsiz ama pes etmek yok çok şükür tüm değerlerim iyiymiş eşiminde sperm kalitesi iyi doktor kendinizr zaman tanıyın 2. Aşılamayı isterseniz yaparız biraz kafa dağıtın dedi tüpü önermedi kesinlikle hiç sorun yokken ve yaşın gençken normal yolla imkanın varken bu zorlu yola girmeni istemem dediyaa inanmıyorum, çok üzüldüm... çok ümitliydim senden.. Aşılama yaptırmıştı değil mi kuzum?
Doktoruna helal olsun ya. Bu zamanda böylesini bulmak çok zor. Ne kadar doğru yaklaşmış olaya. Hakkınızda hayırlısı. Hangi yoldan olacaksa bebeğin için de senin için de en hayırlı ve sağlıklı şekilde olur inşallahKızlar merhaba toplu yazayım dedim doktor malesef olumsuz sonuç söyledi beklediğimde bişeydi ama umut işte içimde bir yerdeydi çok şükür ki sağlık sorunum yok yumurta rezervlerin rahim duvarın yumurtalıklarım hepsi çok iyi dedi ilaçlara ve tedavilere yanıt veriyosun dedi eşinin sperm değerleri çok kaliteli dedi o yüzden kendini yıpratma dedi istersen 2. Aşılama yaparız ama biraz dinlen dedi 6 ay süre tanıyın kendinize bu süreçte isterseniz gelin dedi tüpü hiç önermedi ben burda tüp bebek konusunu ne sorunları olan insanlarla yaşları ileri olan insanlarla konuşuyorum size hiç gerek yok dedi ha yok ben illa istiyorum derseniz tabiki yapalım dedi ama hem maddi hem manevi kendinizi bu süreçte rahat bırakın zorlamayın dedi çok şükür çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun benimle bir üzüldü ama sonra topladık şükür. Bakacağız önümüzdeki maçlara ben şuan iyiyim sabaha göre Allahım en kısa zamanda ve hayırlı zamanda benim gibi isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu arada cümleten kadir geceniz mübarek olsun Unutmayalım ki her gecenin sabahı ve bu sabaha güneşi doğduran Rabbimiz var ise hayatta herşey mümkün nefes bile alıyorsak hamdolsun onun sayesinde umut ışığımız daima yansın hatunlar birgün bizde tontik birer anne olacağız
Çok şükür canım Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın aminnnnn çok teşekkür ederim kuzumDoktoruna helal olsun ya. Bu zamanda böylesini bulmak çok zor. Ne kadar doğru yaklaşmış olaya. Hakkınızda hayırlısı. Hangi yoldan olacaksa bebeğin için de senin için de en hayırlı ve sağlıklı şekilde olur inşallah
Amin aminÇok şükür canım Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın aminnnnn çok teşekkür ederim kuzum
Hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsin insallah kucagina aldigini da okuyalim ❤Sağol canım, Allah razı olsun
Canim inofolic kullanmismiydin bide omega 3 ve koenzim q10 icerik karisik vitamin deneyelim..Kızlar merhaba toplu yazayım dedim doktor malesef olumsuz sonuç söyledi beklediğimde bişeydi ama umut işte içimde bir yerdeydi çok şükür ki sağlık sorunum yok yumurta rezervlerin rahim duvarın yumurtalıklarım hepsi çok iyi dedi ilaçlara ve tedavilere yanıt veriyosun dedi eşinin sperm değerleri çok kaliteli dedi o yüzden kendini yıpratma dedi istersen 2. Aşılama yaparız ama biraz dinlen dedi 6 ay süre tanıyın kendinize bu süreçte isterseniz gelin dedi tüpü hiç önermedi ben burda tüp bebek konusunu ne sorunları olan insanlarla yaşları ileri olan insanlarla konuşuyorum size hiç gerek yok dedi ha yok ben illa istiyorum derseniz tabiki yapalım dedi ama hem maddi hem manevi kendinizi bu süreçte rahat bırakın zorlamayın dedi çok şükür çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun benimle bir üzüldü ama sonra topladık şükür. Bakacağız önümüzdeki maçlara ben şuan iyiyim sabaha göre Allahım en kısa zamanda ve hayırlı zamanda benim gibi isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu arada cümleten kadir geceniz mübarek olsun Unutmayalım ki her gecenin sabahı ve bu sabaha güneşi doğduran Rabbimiz var ise hayatta herşey mümkün nefes bile alıyorsak hamdolsun onun sayesinde umut ışığımız daima yansın hatunlar birgün bizde tontik birer anne olacağız
İnşallah canım, hepimiz için dua ediyorum :)))ohh hadi bakalm ıns guzel guzell tutunur bebişinn sana canmmmm
Herşeyde bir hayır vardır canım, ben şahsen ilk tüp denemem olmasına rağmen iğne ve ilaçlardan yıldım, hormonlar bir çıkıyor bir iniyor, fena bir durum... Herşey normalse en mantıklısı beklemek..Kızlar merhaba toplu yazayım dedim doktor malesef olumsuz sonuç söyledi beklediğimde bişeydi ama umut işte içimde bir yerdeydi çok şükür ki sağlık sorunum yok yumurta rezervlerin rahim duvarın yumurtalıklarım hepsi çok iyi dedi ilaçlara ve tedavilere yanıt veriyosun dedi eşinin sperm değerleri çok kaliteli dedi o yüzden kendini yıpratma dedi istersen 2. Aşılama yaparız ama biraz dinlen dedi 6 ay süre tanıyın kendinize bu süreçte isterseniz gelin dedi tüpü hiç önermedi ben burda tüp bebek konusunu ne sorunları olan insanlarla yaşları ileri olan insanlarla konuşuyorum size hiç gerek yok dedi ha yok ben illa istiyorum derseniz tabiki yapalım dedi ama hem maddi hem manevi kendinizi bu süreçte rahat bırakın zorlamayın dedi çok şükür çok memnunum doktorumdan Allah razı olsun benimle bir üzüldü ama sonra topladık şükür. Bakacağız önümüzdeki maçlara ben şuan iyiyim sabaha göre Allahım en kısa zamanda ve hayırlı zamanda benim gibi isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu arada cümleten kadir geceniz mübarek olsun Unutmayalım ki her gecenin sabahı ve bu sabaha güneşi doğduran Rabbimiz var ise hayatta herşey mümkün nefes bile alıyorsak hamdolsun onun sayesinde umut ışığımız daima yansın hatunlar birgün bizde tontik birer anne olacağız
İyiyim kuzum ağrım sızım yok çok şükür pazartesiyi bekliyoruz korkuylaCanım sen nasılsın senin son durumu takip edemedim ben.
Aynen canm catladı eger gebelik olusmazsa bıdakı ay ınfolic de verıcekmiş doktorCanim inofolic kullanmismiydin bide omega 3 ve koenzim q10 icerik karisik vitamin deneyelim..inofolici arastirdim vucutta sekeri dengeliyormus ve folik asit varmis o nedenle hamile kalmayi kolaylastiriyormus..q10 ve omega 3 yumurtaliklarin kalitesini arttiriyormus❤ Jane Jetgil sende bunlari kullanabilirsin.. insallah bu ay olur gerci senin yummyler catlamisti..
Madem mahrem meseleleri hoş değil herkese açık platformda mahreminizi paylaşmayın o zaman . Neyse beni anlayan arkadaşlar bana cevap verdiler zaten sağolsunlar uzatmaya gerek yok.Nasıl ki siz kendi fikrinizce “yardımcı olmak” için yazdıysanız, bende kendimce cevabımı verdim. Fikrim bakidir.. mahrem meselelerin başkaları tarafından irdelenmesi hoş değil.. burada herkes saygı çerçevesinde fikrini söylüyor. Siz sordunuz ben de söyledim