Kuzum sağlıklı olsun da varsın biraz geç kalsın, takma kafana.
İnan ki hamile kaldım oh be deyince bitmiyor, asıl yeni başlıyor bazı şeyler. Hamilelik sürecine hazırlıyor seni bu dönem, kafa olarak hazır olmak da çok önemli. Bak ben dünden beri uyudum mu uyandım mı, saat nasıl geçti bilmiyorum. Kollarım delik deşik, umrumda bile değil. Herşeyin önceliğine onu aldığım için yaşadıklarımı fark edemiyorum bile, kollarım morarıp acıdığında anlıyorum, ya da uykumun olduğunu yatağa yattığımda fark ettim bugün. Sabah 8'de hastaneye gittim ama uykusuzluk hissetmedim. Başım ağrıdığında, migrenim tuttuğunda ağrı kesici almazdım şimdi 6 ayrı ilaç var, ne ara içeceğimi hesaplıyorum. Yani kolay bir süreç değil, her an tetiktesin dokuz ay, o yüzden şimdi kendine izin ver, kafanı toparla, elbette ki olacak, olmayacak olsa aşılama da denenmezdi. Doktorların bazıları o kadar acımasız ki, çat diye söylüyolar çocuğun olmayacak diye, babasının oğlu değiliz müşteriyiz orda. Bana doktor söylemişti, çocuğum olacak mı ilerde, sıkıntı çıkar mı dedim, çocuğun olur diyemem sana, dedi. Şimdiki durum da riskli gebelik zaten, neyse işte.
Her aşılama da tutacak diye garantisi yok hem. Üzülmekte de o kadar haklısın ki, ona hiç lazım yok.
Bebeğin seni bekletiyor ama geldiğinde bu beklemeleri unutacaksın.
Geç olsun ama güzel olsun, sağlıklı olsun, sen kendini ve psikolojini toparla, hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah.
hus3545