Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Miss Bride Miss Bride kuzum geçmiş olsun bizim zilli uğraştıracak desene 😃 ama telaş yapmıyoruz anne sözü dinleyecektir bebişin ❤️
Jane Jetgil Jane Jetgil kuzum gözün aydın hadi çalışmalara devam et 😃
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin İnşaAllah
Kadir gecemiz cümleten mübarek olsun
Bu gece dualarda buluşuyoruz Allahın izniyle
Rabbim hamişlere sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıklı doğum yapmayı evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin İnşaAllah
Evlat isteyenlere de yüce rabbim tez vakitte hayırlara çevirip yaşamalarını nasip eylesin İnşaAllah
Hepiniz dualarımdasınız 🤲❤️🌺
Amin inşallah

Kandiliniz mübarek olsun kızlar, bu mübarekler günde Allah gönlümüzden geçen duaları kabul etsin, hepimiz hayal ettiklerimize kavuşalım inşallah 🙏🏻
Amin amin inşallah
Tünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....:halay::KK73:
Çok şüküür, gözün aydın 😍 Az kaldı, hayırlısıyla sağlıkla tutunsun inşallah

Kızlar yumurtam çatlamışşş karın içinde serbest sıvı var yımırtanın şekli kaymış 😃😃 doktor bugun yarın ilişki dedi. Muhtemel dun yada sabaha karşı çatlamışşş buyumeden mı catladı acaba dedim buyumeden catlamaz dedi . Tahmınımce en kotu 15mm felan heralde cuma ilişki olmustu dun olmamıstı. Bakalm artık. Rahım kalınlığı cok iyi dedi. 24üne kadar regli olmazsan gel dedi
Süper haber gözün aydın kuşum 🥳

Kuzum sağlıklı olsun da varsın biraz geç kalsın, takma kafana.
İnan ki hamile kaldım oh be deyince bitmiyor, asıl yeni başlıyor bazı şeyler. Hamilelik sürecine hazırlıyor seni bu dönem, kafa olarak hazır olmak da çok önemli. Bak ben dünden beri uyudum mu uyandım mı, saat nasıl geçti bilmiyorum. Kollarım delik deşik, umrumda bile değil. Herşeyin önceliğine onu aldığım için yaşadıklarımı fark edemiyorum bile, kollarım morarıp acıdığında anlıyorum, ya da uykumun olduğunu yatağa yattığımda fark ettim bugün. Sabah 8'de hastaneye gittim ama uykusuzluk hissetmedim. Başım ağrıdığında, migrenim tuttuğunda ağrı kesici almazdım şimdi 6 ayrı ilaç var, ne ara içeceğimi hesaplıyorum. Yani kolay bir süreç değil, her an tetiktesin dokuz ay, o yüzden şimdi kendine izin ver, kafanı toparla, elbette ki olacak, olmayacak olsa aşılama da denenmezdi. Doktorların bazıları o kadar acımasız ki, çat diye söylüyolar çocuğun olmayacak diye, babasının oğlu değiliz müşteriyiz orda. Bana doktor söylemişti, çocuğum olacak mı ilerde, sıkıntı çıkar mı dedim, çocuğun olur diyemem sana, dedi. Şimdiki durum da riskli gebelik zaten, neyse işte.
Her aşılama da tutacak diye garantisi yok hem. Üzülmekte de o kadar haklısın ki, ona hiç lazım yok.
Bebeğin seni bekletiyor ama geldiğinde bu beklemeleri unutacaksın.
Geç olsun ama güzel olsun, sağlıklı olsun, sen kendini ve psikolojini toparla, hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah.
hus3545 hus3545

Miss Bride Miss Bride kuzum geçmiş olsun bizim zilli uğraştıracak desene 😃 ama telaş yapmıyoruz anne sözü dinleyecektir bebişin ❤️
Jane Jetgil Jane Jetgil kuzum gözün aydın hadi çalışmalara devam et 😃
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin İnşaAllah
Kadir gecemiz cümleten mübarek olsun
Bu gece dualarda buluşuyoruz Allahın izniyle
Rabbim hamişlere sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıklı doğum yapmayı evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin İnşaAllah
Evlat isteyenlere de yüce rabbim tez vakitte hayırlara çevirip yaşamalarını nasip eylesin İnşaAllah
Hepiniz dualarımdasınız 🤲❤️🌺
Amin🙏 canim insallah🤲sende dualarimizdasin🤲

Amin canım Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyin.

Ben sana şimdi detaylı bir foto serisi hazırladıım çektim 😊 yazılar biraz kötü ama anlaşılır umarım. Kan 21ile öğrendim o günden bir gün önce test yapmıştım. Bir gün sonra 31 çıktığında testim var. İlk silik pozitif bence battan 2 gün sonra çıktı. Sonrakileri kaydetmemişim tam yani sonradan toplu foto var. O da test beklediği için yanıltıcı olur. Bence battan 3 gün sonra hafif silik gözle görülür hayalet olmayan çizgi çıkmsya başladı (o günkü değer 136). Ama çok yavaş artıyordu bence çizgi koyuluğu.

Senin sürecin aklımda takip ediyorum, bir süredir pek görememiştim mesajını. İnşallah hakkında hayırlısı olur tedavin su gibi geçer. Yaz sana güzel haberlerle gelsin ve güzel sonuç alasın inşallah 🍀🍀 hepinize dua ediyorum inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🙏

Canım benim bugün gördük minnoşu çok şükür 🥰🥰 sen nasılsın? Regl olabildin mi?
Canım çok teşekkür ederim tek tek açıklamalı bir şekilde anlatıp koymuşsun, ilgilendiğin için teşekkür ederim🌹
Birkaç aydır fazla girmiyorum kk ya, ama meraktan girip bakıyorum bazen, seni de hamile görünce çok mutlu oldum. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim🤲🙏
Herkesin 4 gün önce çıkıyor ya, sen soru cevaba öyle yazınca şaşırdım. Cidden çok geç çıkmış çizgilerin.
Benimde bata 3 kaldı. Birdahaki aya tüpe başlıyorum ama yinede son dakikaya kadar çabaladım, bu ay çakşır kökü suyu içtim, keşke vesile olsa tedaviye gerek kalmasa (benimkisi bi hayal 😊 )
Duaların için Allah razı olsun 🌹

Canım çok teşekkür ederim tek tek açıklamalı bir şekilde anlatıp koymuşsun, ilgilendiğin için teşekkür ederim🌹
Birkaç aydır fazla girmiyorum kk ya, ama meraktan girip bakıyorum bazen, seni de hamile görünce çok mutlu oldum. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim🤲🙏
Herkesin 4 gün önce çıkıyor ya, sen soru cevaba öyle yazınca şaşırdım. Cidden çok geç çıkmış çizgilerin.
Benimde bata 3 kaldı. Birdahaki aya tüpe başlıyorum ama yinede son dakikaya kadar çabaladım, bu ay çakşır kökü suyu içtim, keşke vesile olsa tedaviye gerek kalmasa (benimkisi bi hayal 😊 )
Allah bizim ve evlatlarımız için ne şekilde hayırlısı olacaksa öyle versin inşallah. Çok mucizevi bir şekilde tüp bebek tedavisine başlayacağı ay hamile kalanlar, tüp bebek tedavisiyle sonuç elde edemeyip bırakınca doğal yoldan hamile kalanlar, tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olup hemen peşinden doğal yolla hamile kalanlar var. Bizim için de tüp bebekle çocuk sahibi olmak hayırlısıysa varsın öyle olsun. Onda da bir hayır vardır

Ne demek, aşk olsun. Biraz fikir biraz bilgi olursa ne mutlu burada hep birbirimize destek oluyoruz. Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla alalım 🙏

Ben de erken çıkanlara hayret ediyorum muhtemelen erken yumurtlama ve döllendiktennsonra herkesin rahme tutunma yerleşme süresi çok değişebiliyor. 2 günde tutunan da var 12 günde tutunan da var. Bence erken çıkması ona bağlı biraz.

Hadi hayırlı olsun canım senin de. Az kalmış. Ama erken çıkmıyor diye üzülme ben örnek olayım. İnşallah tüpe tam başlayacağı ay hamile kalanlardan olursun 🤗 olmazsa da tedaviye tam gaz başla. Güzel haberi mutlaka hepimiz alacağız 🤗

Kızlar okuduğum bir kitaptan alıntı 🤗 sizlerle paylaşmak istedim. Hamile kalmaya çalışma kısmıyla ilgili 😊 hepimizin yaşadığı benzer şeyler aslında.

Eklentiler

• IMG_20210508_162535.jpg
    IMG_20210508_162535.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar okuduğum bir kitaptan alıntı 🤗 sizlerle paylaşmak istedim. Hamile kalmaya çalışma kısmıyla ilgili 😊 hepimizin yaşadığı benzer şeyler aslında.
Corona yüzünden bir yerlere gidememek dışında neler neler denedim. Her şey daha da robotikleşmesin, stres altına girmeyelim diye bir kere bile ovülasyon testi almadım. Müzikler mi aramadım daha rahat olsun diye, zorunluluğa dönüşmesin diye çamaşırlarla mesai mi yapmadım. Olmayınca da olmuyor

Bir de zaten her şeyi kadın yaşayacakken bu süreçte de bütün yükü kadının sırtlanmak zorunda kalması ne kadar acı. Kitap bile erkektir heyecansız, ruhsuz olması normaldir diyor. Hiç de değil valla. Yaşadıklarım bir bir gözümün önünden geçti. Allah tekrarını yaşatmasın o işkenceli zamanların

Corona yüzünden bir yerlere gidememek dışında neler neler denedim. Her şey daha da robotikleşmesin, stres altına girmeyelim diye bir kere bile ovülasyon testi almadım. Müzikler mi aramadım daha rahat olsun diye, zorunluluğa dönüşmesin diye çamaşırlarla mesai mi yapmadım. Olmayınca da olmuyor

Bir de zaten her şeyi kadın yaşayacakken bu süreçte de bütün yükü kadının sırtlanmak zorunda kalması ne kadar acı. Kitap bile erkektir heyecansız, ruhsuz olması normaldir diyor. Hiç de değil valla. Yaşadıklarım bir bir gözümün önünden geçti. Allah tekrarını yaşatmasın o işkenceli zamanların
Kesinlikle sana katılıyorum. Herkeste her şey aynı şekilde işleyecek diye bir şey yok. Bu biraz da bu süreci psikolojik olarak daha iyi atlatmak için daha hazırlıklı olmak için yazılmış bir kitap. Kitabın yazarı çok iyi bir kadın hekim aslında baya kadın yanlısı bir kitap. Kadının hayatını ve yaşadıklarını kolaylaştırmaya yönelik. Ve
her türden kadını da kapsıyor oraları çok hoşuma gitti. İçinde erkeklerin okuyacağı bölümler de var eşlere nasıl yaklaşmalı, neler yapmalı vs. Ama ben o gözle bakmamıştım herkes hassasiyetinin olduğu noktada farklı algılayabiliyor. Haklısın öyle düşününce. Bir de evet tamam odun olmasınlar ama Erkek beyni kadın beyni gerçekten bazı açılardan farklı. Nörobiyolojik temelleri var yani değişmesi pek de mümkün olmayan. Bazı şeyleri öyle de kabul etmek lazım belki de daha az yaralanmak için. Ama bu yaşadığını kolaylaştırmıyor kesinlikle haklısın. Allah bence de kimseye yaşatmasın 🙏

X