Canim duygularini uzuntunu hafifletecek bi kelime bulamiyorum...ama yilmiyoruz devam tabiki..Kızlar üzgünüm olmadı
Ne güzel haberlerKızlar yumurtam çatlamışşş karın içinde serbest sıvı var yımırtanın şekli kaymışdoktor bugun yarın ilişki dedi. Muhtemel dun yada sabaha karşı çatlamışşş buyumeden mı catladı acaba dedim buyumeden catlamaz dedi . Tahmınımce en kotu 15mm felan heralde cuma ilişki olmustu dun olmamıstı. Bakalm artık. Rahım kalınlığı cok iyi dedi. 24üne kadar regli olmazsan gel dedi
Yılmak yok.. yeni ay yeni umutlarKızlar üzgünüm olmadı
YaaKızlar üzgünüm olmadı
Canım geçen tablo da bi kaç kişiyi yanlışlıkla silmişim biri de sensin demek kisen tekrar bana ne zamandır istediğini yaz eklim
Şerbetli tatlı olarak senin elinden şekerpare yemeyi planlıyorum. Hala zevksiz olduğumu mu düşünüyorsunSen şerbetsiz yersin zevksiz
Canım geçen tablo da bi kaç kişiyi yanlışlıkla silmişim biri de sensin demek kisen tekrar bana ne zamandır istediğini yaz eklim
Hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzüldüm ama denemeye devam elden bir şey gelmiyor
Ah canım inşallah inşallah iyi şeylerle devam ederizNe güzel haberler
Aminn canımm Allah dualarınızı geri cevirmesin sende ıcini ferah tut benim ıcım rahat hersey guzel olcak guzel ilerlicekMiss Bride kuzum geçmiş olsun bizim zilli uğraştıracak desene ama telaş yapmıyoruz anne sözü dinleyecektir bebişin
Jane Jetgil kuzum gözün aydın hadi çalışmalara devam et
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin İnşaAllah
Kadir gecemiz cümleten mübarek olsun
Bu gece dualarda buluşuyoruz Allahın izniyle
Rabbim hamişlere sağlıklı gebelik geçirmeyi sağlıklı doğum yapmayı evlatlarını sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin İnşaAllah
Evlat isteyenlere de yüce rabbim tez vakitte hayırlara çevirip yaşamalarını nasip eylesin İnşaAllah
Hepiniz dualarımdasınız
İnşaAllah çiçeğim pazartesi belli olacak benimde Allahın izniyle İnşaAllah güzel haberlerle gelirimAminn canımm Allah dualarınızı geri cevirmesin sende ıcini ferah tut benim ıcım rahat hersey guzel olcak guzel ilerlicek
Güzel haberlerle geliceksin inşallahhİnşaAllah çiçeğim pazartesi belli olacak benimde Allahın izniyle İnşaAllah güzel haberlerle gelirim
Bak o zaman işin rengi değişirŞerbetli tatlı olarak senin elinden şekerpare yemeyi planlıyorum. Hala zevksiz olduğumu mu düşünüyorsun
Çok güzel kuzumTünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Harika canım çok heyecanlıTünaydın kızlar.. Size güzel haberlerle geldim... Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
yaa inanmıyorum, çok üzüldüm... çok ümitliydim senden.. Aşılama yaptırmıştı değil mi kuzum?Kızlar üzgünüm olmadı
Teşekkür ederim canım, şansım azdı biliyorsun, sadece 2 yumurtam olmuştu... 1 i embriyo oldu çok şükür. İnş pazartesiden sonra bana sıkıca tutunur :))Harika canım çok heyecanlısağlıkla tutunsun sana inşallah