- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jkdjsfkjksjf önümüzdeki ay kalırız diyorum ben inşşş okunmuş lokma bu yiyen hamile kalacak bulaşık yıkamamak için hep işten kaç zaten senKendimiz de bi hamile kalaydık önce ya ahsjsjs
Biz lokmadan nasiplenip öyle mi hamile kalacağız yoksa?
Hoca işi Uzay'da. Ben tabak çatal organize ettim, zehirli plastik
Çok kalabalığız olum. Taam ya taam kayınvalidemin tabaklarını da indiririm. Derdimiz tabak olsunjkdjsfkjksjf önümüzdeki ay kalırız diyorum ben inşşş okunmuş lokma bu yiyen hamile kalacak bulaşık yıkamamak için hep işten kaç zaten sen
Amin inşallahSelam dert ortaklarım ve hamişler hepimizin kadir gecesi mübarek olsun Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
sen yıkamamak için o tabakları da çöpe atarsın ben seni biliyorumÇok kalabalığız olum. Taam ya taam kayınvalidemin tabaklarını da indiririm. Derdimiz tabak olsun
Kocam atar makineye ya sorun yoksen yıkamamak için o tabakları da çöpe atarsın ben seni biliyorum
@NealStreet topiğin önünde lokmayı ne zaman döküyoz, mevlit için hocay U Uzaygemisi35 mi ayarlıcaktı ?
O iş bende kızlar peki akıllarda büyük soru, İzmir lokması mı olacak Osmanlı lokması mı?Kendimiz de bi hamile kalaydık önce ya ahsjsjs
Biz lokmadan nasiplenip öyle mi hamile kalacağız yoksa?
Hoca işi Uzay'da. Ben tabak çatal organize ettim, zehirli plastik
tabiki de izmir lokmasıO iş bende kızlar peki akıllarda büyük soru, İzmir lokması mı olacak Osmanlı lokması mı?
İşte bu beee. Öbürü de lokma mıtabiki de izmir lokması
Öyle bir ayrım mı var Lokma kültürüm sıfır. Şerbetli tatlı hiç sevmem. Neyse siz seçmişsiniz zaten, bana hepsi uyar. Kutu ayran da hazırlattım. Kapının önünü açın da herkes rahat gelsinO iş bende kızlar peki akıllarda büyük soru, İzmir lokması mı olacak Osmanlı lokması mı?
Amin inşallahKadir Geceniz Mübarek Olsun Canım kızzzlaarr
Rabbim bu gecenin yüzü duyu hürmetine dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçen bütün iyi hayırlı şeyleri bize yaşatsız inşallah.
Dualarda buluşalım.
Allah sağlık versin. Denemeye devam inşallah. İlkti zaten değil mi senin?Kızlar üzgünüm olmadı
Bende üzüldüm canım seni takip ederdim Yinede hayırlısı demekten başka şeyimiz yok.Kızlar üzgünüm olmadı
Sen şerbetsiz yersin zevksizÖyle bir ayrım mı var Lokma kültürüm sıfır. Şerbetli tatlı hiç sevmem. Neyse siz seçmişsiniz zaten, bana hepsi uyar. Kutu ayran da hazırlattım. Kapının önünü açın da herkes rahat gelsin
Eki Görüntüle 2844645
Canım geçen tablo da bi kaç kişiyi yanlışlıkla silmişim biri de sensin demek ki sen tekrar bana ne zamandır istediğini yaz eklimminseo canım ben adet oldum yeni bat tarihim başıma olası birşey gelmezse
04.06.2021 yazar mısın?
Gerçi silmişsin beni haber almayınca sanırsam
Hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzüldüm ama denemeye devam elden bir şey gelmiyorKızlar üzgünüm olmadı
Kızlar ne durumdasınız var mı gelen giden ?