Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kese böyle anlat mısınız acaba 😞😢
Kuzum 5 haftanın sonuna doğru kesemi gördük, 6. Haftanın sonu da da kalp atışı+bebek kontrolü oluyor. Akşam gittim demişsin, acil doktoruydu belki de bu yorumu yapan. Kendi doktoruna da bi görğn ama bikaç gün sonra görün, daha net bilgiler alırsın. Dualarımız seninle üzülüp bebeği strese sokma sakın, güzel düşünelim güzel olsun herşey

canım lütfen içini ve kalbini bozma kalbin ferah tut, biz burda aslında polyannacılık oynamıyoruz sadece zaten bir çok olumsuz olasılığın olabildiği bir durumda olumlu bulduğumuz yönlere tutunup onlardan güç almaya çalışıyoruz.
sen de lütfen olasılıklar içinde kendini yorma, suan dinlen ve dua et kalbini gönlünü ferah tut bebiişin seninle inşallah M minik mucize92

Günaydın. Hayırlı cumalar herkese.

@Cartedor @Uzaygemisi35 @Miss Bride mell_in_shell mell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 B Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar

@iloveme @Jane Jetgil hus3545 hus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB zeynep-ahmet zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim NaaNaa NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi Zeymuss0103 Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.

fiona13 fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)

kızçeler hepiniz için dualarımı okudum hepiniz için anne olmayı diledim inşallah yerine ulaşmıştır Allahım kabul etsin bizleri de mucizelerimize kavuştursun inşallahhhhh 😍💕🙌😊🤞
İkinize de çoook amin 🤲🏻🥰

@Cartedor @Uzaygemisi35 @Miss Bride mell_in_shell mell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 B Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar

@iloveme @Jane Jetgil hus3545 hus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB zeynep-ahmet zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim NaaNaa NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi Zeymuss0103 Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.

fiona13 fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Senin o güzel mesajını yerim yavrimmm hepsine yürekten amiiiiiiiin inşallah kuzum ilk guzel haberi de senden alicaz inşallah 🤲🤲ben de bi ara çocuk yaparsam olur inşallah benim de ama önce yapmak lazım yapmadan olmuyor bu iş 😀😀
Kızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda 😢
Kuzum hiç kendini darlama bu bebiş işleri tutunmada vs o kadar bireysel farkliliklar var ki mesela kimi adetine bir haftadan fazla kala ogreniyo hamileligini kiminin adeti 1 hafta geciyo anca öyle ogreniyo ya da ne bilim biri 6. Haftada kalp atışı duyuyor diğeri 8 . Haftada bile duyamiyor yani herkesin durumu kendine has hiç panik yapma senin daha çok yeni tabi mutlaka ikinci bir doktor daha görsün ama panik yapmak ya da üzülmek için çok cok erken boşuna minnosu da üzme 😊😊😘

Amin canım, Allah'ım cuma günü hürmetine en kısa surede hepimizin muradını versin🤗

Şimdi veremiyorum. :KK70: Bazen bi çıkartıp veresim geliyo ama.
Fitil kullanamıyorum ben ya, geçen sefer kullanayım dedim eziyet oldu resmen.
Sen şimdi verme yine de 😁
Doğru ya senin öyle de bir macera oldu di mi :/ Eşin evdeyken o yapamaz mı aslında? Ben de beceremiyorum o işi. Eşim yapa yapa öğrenmek zorunda kaldı :/

Seni yerimm 😍❤️

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 29
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ yaklaşık 1 senedir
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ kısmetse inşallah ilk 🙏
  • KAYBIN VAR MI? ➔ hayır
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende çikolata kisti var yıllardır. Eşimin değerleri normal sınırlardaydı
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ bu ay ekstra olarak inofolic'e başlamıştım. Bir de d vitaminim ve demirim çok düşük çıkmıştı onlara başlamıştım.
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet. Bu klomen ve ovitrelle ile denediğimiz 3. Aydı.
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ test olarak yapmadım doktor ultrasonla takip yaptı
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi öncesi Perşembe, iğne sonrası cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesine göre
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtilerim hiç yoktu. Hala yok diyebilirim.
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bata 2 3 gün kala kan testinde öğrendim. Bana göre çok silik çizgi de battan sonra 2 3 gün sonra çıktı. Kan testinde pozitifken çizgi göremiyordum. Ancak 5 gün falan geçince düzgün 2. çizgi görmeye başladım.
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ kesinlikle stres olmayın diyemeyeceğim kafanıza takmayın diyemeyeceğim ve unuttuğunuz anda olur diyemeyeceğim. Çünkü benim bir an olsun bile aklımdan gitmiyordu. Hatta kafam başka şeylerle de çok dolu ve fiziksel olarak da çok yorgundum annemin sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Ama o halde bile aklımda ya varsa düşüncesi hep vardı. Sadece bu yolun yolcusu olmanın zor bir şey olduğunu, yaşamayanın kolay kolay anlayamayacağını düşünüyorum. Bu birkaç ayda benim de pes ettiğim, umutsuzluğa kapıldığım, güzel haberler alınca sevinip sonra içimde bir burukluk yaşadığım çok oldu. Hele ilk çocuk için deneyenlerin "acaba hiç anne olamayacak mıyım" sorusunun çok ağır bir şekilde sık sık akıllarına geldiğini düşünüyorum. Lütfen inancınızı kaybetmeyin ve henüz gelmeyen bebişinizle bile sık sık konuşun. Biz her gün hayal kurmaya devam ettik, evet her reglde çöktüm kendimize gelemedik ama yeniden yeni umutlarla kalkıştık. Ve ben her zaman herkes için hayırlı olan zamanda hayırlısıyla olmasını diledim kendim için de öyle diledim hep. Umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı için dileyin siz de. Hepiniz kalbinde kocaman annelik duygusu barındıran ve bunu tatmayı hak eden harika insanlarsınız. Burada birbirimize destek olmamız da harika bir şey hepiniz iyi ki varsınız🙏
Canım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🙏🙏
İdrar testi negarif çıktığında Kan testin kaç çıkmıştı? Birde ilk silik pozitifi hangi gün gördün? Resim varsa gönderebilirmisin lütfen😊
Bende önümüzdeki ay Allahın izni ile tüp bebeğe başlayacağım.

Canım benim hayırlı cumalar❤️çok sağoool sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

İğneden sonra 12. Gün kızlar 🙄

Eklentiler

• 7834CCF0-FEF1-44CF-83AA-C7241AC9660C.jpeg
    7834CCF0-FEF1-44CF-83AA-C7241AC9660C.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 55
  • 8EA2DDFC-FE51-42A8-8886-463D28F79F78.jpeg
    8EA2DDFC-FE51-42A8-8886-463D28F79F78.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 15C70D96-8826-4ADF-8339-553EFE3BCC2F.jpeg
    15C70D96-8826-4ADF-8339-553EFE3BCC2F.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 3991466E-F1BE-4A67-9EED-F68D23FAC8BD.jpeg