- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Aşkısı başka bi doktora git hemen. 8.haftaya kadar yolu var bebeğin görünmesi için.Kese böyle anlat mısınız acaba
Kuzum 5 haftanın sonuna doğru kesemi gördük, 6. Haftanın sonu da da kalp atışı+bebek kontrolü oluyor. Akşam gittim demişsin, acil doktoruydu belki de bu yorumu yapan. Kendi doktoruna da bi görğn ama bikaç gün sonra görün, daha net bilgiler alırsın. Dualarımız seninle üzülüp bebeği strese sokma sakın, güzel düşünelim güzel olsun herşeyKese böyle anlat mısınız acaba
Allah razı olsunRabbi! Heblî mines-sâlihîn.” “Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”
senden de canım aminn ❤Allah razı olsunamin isteyen herkese nasip etsin
Günaydın. Hayırlı cumalar herkese.
@Cartedor @Uzaygemisi35 @Miss Bridemell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 B Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
@iloveme @Jane Jetgilhus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
İkinize de çoook aminkızçeler hepiniz için dualarımı okudum hepiniz için anne olmayı diledim inşallah yerine ulaşmıştır Allahım kabul etsin bizleri de mucizelerimize kavuştursun inşallahhhhh
Senin o güzel mesajını yerim yavrimmm hepsine yürekten amiiiiiiiin inşallah kuzum ilk guzel haberi de senden alicaz inşallahGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
@Cartedor @Uzaygemisi35 @Miss Bridemell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 B Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
@iloveme @Jane Jetgilhus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Kuzum hiç kendini darlama bu bebiş işleri tutunmada vs o kadar bireysel farkliliklar var ki mesela kimi adetine bir haftadan fazla kala ogreniyo hamileligini kiminin adeti 1 hafta geciyo anca öyle ogreniyo ya da ne bilim biri 6. Haftada kalp atışı duyuyor diğeri 8 . Haftada bile duyamiyor yani herkesin durumu kendine has hiç panik yapma senin daha çok yeni tabi mutlaka ikinci bir doktor daha görsün ama panik yapmak ya da üzülmek için çok cok erken boşuna minnosu da üzmeKızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Amin canım, Allah'ım cuma günü hürmetine en kısa surede hepimizin muradını versinGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
Amin inşallahAmin canım, Allah'ım cuma günü hürmetine en kısa surede hepimizin muradını versin
Sen şimdi verme yine deŞimdi veremiyorum.Bazen bi çıkartıp veresim geliyo ama.
Fitil kullanamıyorum ben ya, geçen sefer kullanayım dedim eziyet oldu resmen.
Kizimi 7.hafta gormustum doktorum da hic panikletmedi demekki hep oluyor nokta gibiydi simdi 7 yasindaAşkısı başka bi doktora git hemen. 8.haftaya kadar yolu var bebeğin görünmesi için.
Seni yerimmGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
Canım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ yaklaşık 1 senedir
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ kısmetse inşallah ilk
- KAYBIN VAR MI? ➔ hayır
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende çikolata kisti var yıllardır. Eşimin değerleri normal sınırlardaydı
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ bu ay ekstra olarak inofolic'e başlamıştım. Bir de d vitaminim ve demirim çok düşük çıkmıştı onlara başlamıştım.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet. Bu klomen ve ovitrelle ile denediğimiz 3. Aydı.
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ test olarak yapmadım doktor ultrasonla takip yaptı
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi öncesi Perşembe, iğne sonrası cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesine göre
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtilerim hiç yoktu. Hala yok diyebilirim.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bata 2 3 gün kala kan testinde öğrendim. Bana göre çok silik çizgi de battan sonra 2 3 gün sonra çıktı. Kan testinde pozitifken çizgi göremiyordum. Ancak 5 gün falan geçince düzgün 2. çizgi görmeye başladım.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ kesinlikle stres olmayın diyemeyeceğim kafanıza takmayın diyemeyeceğim ve unuttuğunuz anda olur diyemeyeceğim. Çünkü benim bir an olsun bile aklımdan gitmiyordu. Hatta kafam başka şeylerle de çok dolu ve fiziksel olarak da çok yorgundum annemin sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Ama o halde bile aklımda ya varsa düşüncesi hep vardı. Sadece bu yolun yolcusu olmanın zor bir şey olduğunu, yaşamayanın kolay kolay anlayamayacağını düşünüyorum. Bu birkaç ayda benim de pes ettiğim, umutsuzluğa kapıldığım, güzel haberler alınca sevinip sonra içimde bir burukluk yaşadığım çok oldu. Hele ilk çocuk için deneyenlerin "acaba hiç anne olamayacak mıyım" sorusunun çok ağır bir şekilde sık sık akıllarına geldiğini düşünüyorum. Lütfen inancınızı kaybetmeyin ve henüz gelmeyen bebişinizle bile sık sık konuşun. Biz her gün hayal kurmaya devam ettik, evet her reglde çöktüm kendimize gelemedik ama yeniden yeni umutlarla kalkıştık. Ve ben her zaman herkes için hayırlı olan zamanda hayırlısıyla olmasını diledim kendim için de öyle diledim hep. Umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı için dileyin siz de. Hepiniz kalbinde kocaman annelik duygusu barındıran ve bunu tatmayı hak eden harika insanlarsınız. Burada birbirimize destek olmamız da harika bir şey hepiniz iyi ki varsınız
Canım benim hayırlı cumalarGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
Çok sağolun kızlar iyiki varsınız hepinizfiona13 Çizgi uzmanı bak bakam var mı bir şey
Transfer için regli bekliyorum canım. Siz doğurmadan hayırlısıyla yetişirim inşallahCanım benim hayırlı cumalarçok sağoool sen nasılsın herşey yolundadır inşallah
İnşallah canım beniim dualarımdasıımTransfer için regli bekliyorum canım. Siz doğurmadan hayırlısıyla yetişirim inşallah