Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kese böyle anlat mısınız acaba
Kuzum 5 haftanın sonuna doğru kesemi gördük, 6. Haftanın sonu da da kalp atışı+bebek kontrolü oluyor. Akşam gittim demişsin, acil doktoruydu belki de bu yorumu yapan. Kendi doktoruna da bi görğn ama bikaç gün sonra görün, daha net bilgiler alırsın. Dualarımız seninle üzülüp bebeği strese sokma sakın, güzel düşünelim güzel olsun herşey

canım lütfen içini ve kalbini bozma kalbin ferah tut, biz burda aslında polyannacılık oynamıyoruz sadece zaten bir çok olumsuz olasılığın olabildiği bir durumda olumlu bulduğumuz yönlere tutunup onlardan güç almaya çalışıyoruz.
sen de lütfen olasılıklar içinde kendini yorma, suan dinlen ve dua et kalbini gönlünü ferah tut bebiişin seninle inşallah M minik mucize92

kızçeler hepiniz için dualarımı okudum hepiniz için anne olmayı diledim inşallah yerine ulaşmıştır Allahım kabul etsin bizleri de mucizelerimize kavuştursun inşallahhhhh
İkinize de çoook amin

Senin o güzel mesajını yerim yavrimmm hepsine yürekten amiiiiiiiin inşallah kuzum ilk guzel haberi de senden alicaz inşallah ben de bi ara çocuk yaparsam olur inşallah benim de ama önce yapmak lazım yapmadan olmuyor bu iş
Kuzum hiç kendini darlama bu bebiş işleri tutunmada vs o kadar bireysel farkliliklar var ki mesela kimi adetine bir haftadan fazla kala ogreniyo hamileligini kiminin adeti 1 hafta geciyo anca öyle ogreniyo ya da ne bilim biri 6. Haftada kalp atışı duyuyor diğeri 8 . Haftada bile duyamiyor yani herkesin durumu kendine has hiç panik yapma senin daha çok yeni tabi mutlaka ikinci bir doktor daha görsün ama panik yapmak ya da üzülmek için çok cok erken boşuna minnosu da üzme

Amin canım, Allah'ım cuma günü hürmetine en kısa surede hepimizin muradını versin

Şimdi veremiyorum. Bazen bi çıkartıp veresim geliyo ama.
Fitil kullanamıyorum ben ya, geçen sefer kullanayım dedim eziyet oldu resmen.
Sen şimdi verme yine de
Doğru ya senin öyle de bir macera oldu di mi :/ Eşin evdeyken o yapamaz mı aslında? Ben de beceremiyorum o işi. Eşim yapa yapa öğrenmek zorunda kaldı :/

Seni yerimm

Canım gözün aydın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İdrar testi negarif çıktığında Kan testin kaç çıkmıştı? Birde ilk silik pozitifi hangi gün gördün? Resim varsa gönderebilirmisin lütfen
Bende önümüzdeki ay Allahın izni ile tüp bebeğe başlayacağım.

Canım benim hayırlı cumalarçok sağoool sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

İğneden sonra 12. Gün kızlar

Eklentiler

• 7834CCF0-FEF1-44CF-83AA-C7241AC9660C.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 55
  • 8EA2DDFC-FE51-42A8-8886-463D28F79F78.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 15C70D96-8826-4ADF-8339-553EFE3BCC2F.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 3991466E-F1BE-4A67-9EED-F68D23FAC8BD.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…