Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Lütfen testlerimi yorumlar mısınız 😑 5 mayıs pik miymiş acaba? Ben tam koyulasmamis diye degerlendirmedim o günü. Bugunde böyle silik cizgi oldu ?
bu testler net sonuç vermiyor malesef, pik görmeyip ultrasonda yumurtası görünüp yumurtlaması olan bi çok arkadaşımız var o yüzden yumurtlama olmuş ya da olmamış demek doğru olmaz :KK43:

Kese böyle anlat mısınız acaba 😞😢
Kese görüntüsünde anlamıyorum ama umarım normaldir . Başka doktora daha görünün bence de . Başta sadece kese görünüyor zaten , beş haftalıkken bebek var mı diye bakıyorlar benim bildiğim. Hemen anlaşılacağını düşünmüyorum.

Kese görüntüsünde anlamıyorum ama umarım normaldir . Başka doktora daha görünün bence de . Başta sadece kese görünüyor zaten , beş haftalıkken bebek var mı diye bakıyorlar benim bildiğim. Hemen anlaşılacağını düşünmüyorum.
Bence de böyle ya. Hatta kesesi ilk başta çok geç görünen bile olabiliyor. Senin görüldü zamanında

Emin olmadığımız şeyleri böyle hassas durumlarda söylemesek mi en azından? Biz konunun uzmanı değiliz neticede
Herkes her şeyde cevap verince bişi yok ben yorum yapınca mı sıkıntı oluyor. Bu tersleme iki oldu. Reelde tanissak bir problem var derim ama nedense farklı tavır alınıyor mesajlarima. Enteresan

Herkes her şeyde cevap verince bişi yok ben yorum yapınca mı sıkıntı oluyor. Bu tersleme iki oldu. Reelde tanissak bir problem var derim ama nedense farklı tavır alınıyor mesajlarima. Enteresan
Cunku cogumuz bu topikte eskıyız bırbırımızı hıc gormeden yerı geldi ağladık yerı geldı gulduk destek olduk aramızda kayıp yaşayanlar oldu ki senın kaybına bile mesala uzulduk kımın kımseyle ne problemi olabilir ki burda. Bizi bizden başka kim anlar gecmişini dinlediğimiz arkadaslarımız oldu oyuzden bazı seylerden emin olmadan burda pat dıye kımsenın moralını bozmayız . Doktor degılız. Doktor varsa aramızda o cıkar yorumlar

Günaydın. Hayırlı cumalar herkese.

@Cartedor @Uzaygemisi35 Miss Bride Miss Bride @mell_in_shell ipek_annesi ipek_annesi @Masalmina @minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar

minseo minseo Jane Jetgil Jane Jetgil hus3545 hus3545 sleepy05 sleepy05 evrem92 evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.

fiona13 fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Ahh canımm aminnn aminnn..❤️ Dediğin gibi en doğru zamanda inşallah🤲🏻

@Cartedor @Uzaygemisi35 Miss Bride Miss Bride @mell_in_shell ipek_annesi ipek_annesi @Masalmina @minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay GeminiWoman GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar

minseo minseo Jane Jetgil Jane Jetgil hus3545 hus3545 sleepy05 sleepy05 evrem92 evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.

fiona13 fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
tünaydın tatlışım 🌸 hayırlı cumalar . dualarımız kabul olsun herkese sağlık diliyorum sonra musmutlu bebiş haberleri 🤩🤲🏻

Terslemedim. Bilmeden teşhis koymayalım dedim. Kendimi de katıyorum. Sen dahil hepimiz sonuçlarımızı burada paylaşıp bize bir umut verilsin diye bekliyoruz. Kendin de bir kayıp yaşadın, yaşıyorsun. En ufak olumsuz bir yorumun insanı nasıl etkilediğini en iyi bilenlerden birisin diye düşünüyorum. Kimse kimseye havadan umut dağıtmasın tabii ki ama uzmanı olmadığımız bir konuda böyle kesin bir tanı koymak da karşıdaki insanı nasıl yaralar bunu düşünelim diyorum. Kişi ayırt etmeksizin burada paylaşılan sonuçlara olumsuz yorum yapan herkese tavrım aynı.
Daha samimi olduklarımı güzelce fırçalıyorum çekinmeden. Kendilerine bile olumsuz yorum yapmalarına izin vermiyorum. Burayı takip eden kızlar bilir

Kese böyle anlat mısınız acaba 😞😢
Canım fotoda 5+1 diye okudum dogru mu ? Sata göre 5+1 misin ?
Eger öyleyse lutfen canini sıkma cunku bebegi gormek icin cok cok erken, 6+5 lerde falan bebek gorunuyor bazen 8.haftalara kadar uzayabiliyor.Dualarım seninle 🙏 inşallah guzel haberler alıcaz senden ❤

Cunku cogumuz bu topikte eskıyız bırbırımızı hıc gormeden yerı geldi ağladık yerı geldı gulduk destek olduk aramızda kayıp yaşayanlar oldu ki senın kaybına bile mesala uzulduk kımın kımseyle ne problemi olabilir ki burda. Bizi bizden başka kim anlar gecmişini dinlediğimiz arkadaslarımız oldu oyuzden bazı seylerden emin olmadan burda pat dıye kımsenın moralını bozmayız . Doktor degılız. Doktor varsa aramızda o cıkar yorumlar
Mesela siz pazar günü belirtilerim kayboldu demiştim. Bana değişik değişik şeyler yazıyorsun okumuyor musun vs diye birşeyler dediniz. Ama sonuç kimyasal çıktı demek ki boşuna sormamisim. Eskilerin arasına alınmamiz bu kadar zor mu

Doğru diyon verme. Kendin sosyalleşeceğin zaman ver ona. "Al babası kızın seni istiyormuş. Hadi ben kaçtım baaaayz" de çık

Fitil olanını şaapamıyor musun? O daha az yan etki yapıyormuş galiba
Şimdi veremiyorum. :KK70: Bazen bi çıkartıp veresim geliyo ama.
Fitil kullanamıyorum ben ya, geçen sefer kullanayım dedim eziyet oldu resmen.

Günaydın canım ne güzel dilekler bunlar, sende hep dualarımdasın. En doğru zamanda hayırlısıyla olsun her şey hepimiz için inşallah, güzel bebiş haberleri alalım 🙏🏻😊

Terslemedim. Bilmeden teşhis koymayalım dedim. Kendimi de katıyorum. Sen dahil hepimiz sonuçlarımızı burada paylaşıp bize bir umut verilsin diye bekliyoruz. Kendin de bir kayıp yaşadın, yaşıyorsun. En ufak olumsuz bir yorumun insanı nasıl etkilediğini en iyi bilenlerden birisin diye düşünüyorum. Kimse kimseye havadan umut dağıtmasın tabii ki ama uzmanı olmadığımız bir konuda böyle kesin bir tanı koymak da karşıdaki insanı nasıl yaralar bunu düşünelim diyorum. Kişi ayırt etmeksizin burada paylaşılan sonuçlara olumsuz yorum yapan herkese tavrım aynı.
Daha samimi olduklarımı güzelce fırçalıyorum çekinmeden. Kendilerine bile olumsuz yorum yapmalarına izin vermiyorum. Burayı takip eden kızlar bilir
Beş haftaiyi geçmiş Onu baz alarak boş gebelik dedim. Bazen boş gebelik doktor diyor sonradan çıkıyor. Bir an önce başka doktora gözükmesi açısından gercekci olmak istedim çünkü bayram araya giriyor kafası rahat etsin. Kötü bir niyetim asla olmaz olamqzda.

Sanırım boş gebelik. İstersen başka doktora da görün
Canım nasıl anladın? Bu böyle şak diye denecek bir şey değil. Heleki kişinin hikayesini bilmeden. Keşke yorum yaparken az daha özverili olsak. Hani herkesin bulunma amacı aynı ya burda. Destek olsak, teselli versek falan he?

Mesela siz pazar günü belirtilerim kayboldu demiştim. Bana değişik değişik şeyler yazıyorsun okumuyor musun vs diye birşeyler dediniz. Ama sonuç kimyasal çıktı demek ki boşuna sormamisim. Eskilerin arasına alınmamiz bu kadar zor mu
Burası bır arkadas grubu degıl ki dışlanma olsun tabıkı yazan herkes bırbırıne destek oluyor burda. Ama sizin göğsunuzun acıması bes dakka sonra gecmesı kasıgınızın agrıması sonra birden gecmesi gibi gibi bunun gibi cidden hanı abartılı degısık sorularınız yuzunden ben sıze cvp verdım bosuna gereksız seylere takldıgınız ıcın bunlar Kimyasal yuzunden olcak diye bırsey yok ki her hamılelıkte belırtı olduguda oluyor olmadıgıda yanı bunu kıme sorsanız söyler size . Dilerdikti hayırlı sağlıklı bır gebelik olsaydı ama kaderimizde ne varsa o malesef. enazından gebe kalabildigini öğrendin inşallah sağlıkla bırdaha kalırsın ama
Kotu olan demın nealinde yazdıgı gıbı bir kayıp yasıyosun ve bunun acısı sende bukadar tazeyken gıdıp baskasına pat diye Bos gebelık dıyosun ultrason yorumlama yetenegımız varmı? Doktormuyuz? Sımdi sizin yaptgınız destek olmakmı uzmekmı o ınsanı? Panikletmekmi?

Kızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda 😢
Sen başka bir doktora daha görün canım en kısa zamanda kendini üzüp yıpratma net bir şey söylememiş sonuçta, dua ediyoruz senin ve bebişin için 🙏🏻

X