Ahhh ağzından bal damlıyor yine nerdeee be kuzum? Daha hcg sıfırlanacak, bi dahaki regli beklicem. Üstünden 3 ay geçecek, tetkikler yapılacak sonra bi daha yumurta geliştirme süreci başlayacak, ohooo anlatırken bile yüreğim soldu ben sizden gelecek haberlerin bekçisiyim burda uzun zaman. Daha ne kadar var senin regline yaa içim şişti bakGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
@Cartedor @Uzaygemisi35 Miss Bride mell_in_shell @ipek_annesi M Masalmina @minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay @GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
@iloveme Jane Jetgil @husniye35 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
fiona13 ve R Random3 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)