17 ay. Sanırım yumurtlamayı kaçırıyorduk.kaç aydır istiyordun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 ay. Sanırım yumurtlamayı kaçırıyorduk.kaç aydır istiyordun ?
Çünkü ona göre randevu alacağım. Önemli benim için bu durum. Nette infertilite sayılmıyor diyor.kaç aydır istiyordun ?
ah kuzummm dur bakalım dualarım seninle inşallah kötü birşey olmayacak neden şimdi birden böyle söylediKızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Onlara babalık doğum sonrası, bebeği görünce yükleniyor galiba O zamana kadar ümidi kes sen deVıjt diye kesecekler beni. @NealStreet
Randevuya giricez, gerildim diyorum, eşim diyo ki, gerilme bak ben ne kadar rahatım.
Tabi seni kesip içinden çocuk çıkarmıcaklar, sen rahat olursun dedim, öyle bakıyo.
Hem sezeryan hem de kistimi alacaklar ya, 13 cm olmuş adi kist :)Neden kesecekler ameliyat mı olacaksın yoksa sezeryanı mı diyorsun?
17 ay. Sanırım yumurtlamayı kaçırıyorduk.
sen devam et 1 yılı geçtiyse infertiliteÇünkü ona göre randevu alacağım. Önemli benim için bu durum. Nette infertilite sayılmıyor diyor.
nasıl yani bebek olmadığı hemen belli oluyor mu ya ? başka bi doktora daha gitseydin kuzum keşkeKızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Hangi dua acabaBende o duanı görmüştüm her akşam elimi karnıma koyup söylüyorum
Doğru diyon verme. Kendin sosyalleşeceğin zaman ver ona. "Al babası kızın seni istiyormuş. Hadi ben kaçtım baaaayz" de çıkUSER=1010895]@NealStreet[/USER] O zaman da ben vermicem çocuğu, cefası bana, sefası ona olmaz.
Fitil olanını şaapamıyor musun? O daha az yan etki yapıyormuş galibaŞimdi doğuma kadar progestan kullancam, kafam yine bi milyon olcak ya
Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.” “Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!”Hangi dua acaba
Gunaydin bebis, hayirli cumalar sanadaGünaydın. Hayırlı cumalar herkese.
Cartedor @Uzaygemisi35 Miss Bride @mell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay @GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar
minseo @Jane Jetgil hus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.
@fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Cok sagol kuzumm, Allah sanada saglikla nasip etsin tez zamanda insallahTatlım gözün aydın, çok sevindim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Allah kabul etsin. Amin inşallahkızçeler hepiniz için dualarımı okudum hepiniz için anne olmayı diledim inşallah yerine ulaşmıştır Allahım kabul etsin bizleri de mucizelerimize kavuştursun inşallahhhhh
M minik mucize92 Bence de bir doktor daha görsün. Bunu net bir sonuç gibi düşünme hemennasıl yani bebek olmadığı hemen belli oluyor mu ya ? başka bi doktora daha gitseydin kuzum keşke
Sanırım boş gebelik. İstersen başka doktora da görünKese böyle anlat mısınız acaba
ben hiç anlamam kuzum ya ama başka doktordan görüş almakta fayda var benceKese böyle anlat mısınız acaba
nasıl anladın ?Sanırım boş gebelik. İstersen başka doktora da görün