Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda 😢
ah kuzummm dur bakalım dualarım seninle inşallah kötü birşey olmayacak neden şimdi birden böyle söyledi :KK43:

Vıjt diye kesecekler beni. :KK70: @NealStreet
Randevuya giricez, gerildim diyorum, eşim diyo ki, gerilme bak ben ne kadar rahatım.
Tabi seni kesip içinden çocuk çıkarmıcaklar, sen rahat olursun dedim, öyle bakıyo. :KK70:
Onlara babalık doğum sonrası, bebeği görünce yükleniyor galiba 🤣 O zamana kadar ümidi kes sen de 🙈

Neden kesecekler ameliyat mı olacaksın yoksa sezeryanı mı diyorsun?
Hem sezeryan hem de kistimi alacaklar ya, 13 cm olmuş adi kist :)
@NealStreet O zaman da ben vermicem çocuğu, cefası bana, sefası ona olmaz.
Şimdi doğuma kadar progestan kullancam, kafam yine bi milyon olcak ya.
M minik mucize92 belki henüz göremedi, hemen olumsuzu çağırma kuzucum. Bazı doktorlar öyle dan dun oluyo biraz onun en büyük mağdurelerinden biri ben oldum da ordan biliyorum.

Kızlar hayırlı cumalar
Benim dün ağrılarım oldu akşam doktora gittik kese bozuk yamuk gibi falan dedi ama çokta yorum yapmadı içinde de bebek yok dedi moralim çok bozuk böyle birşey yaşayan var mı aranızda 😢
nasıl yani bebek olmadığı hemen belli oluyor mu ya ? başka bi doktora daha gitseydin kuzum keşke

Kese böyle anlat mısınız acaba 😞😢

Eklentiler

• 4968E236-32A2-42BE-9ABF-9BFCF08C3B5B.jpeg
    4968E236-32A2-42BE-9ABF-9BFCF08C3B5B.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 75
USER=1010895]@NealStreet[/USER] O zaman da ben vermicem çocuğu, cefası bana, sefası ona olmaz.
Doğru diyon verme. Kendin sosyalleşeceğin zaman ver ona. "Al babası kızın seni istiyormuş. Hadi ben kaçtım baaaayz" de çık
Şimdi doğuma kadar progestan kullancam, kafam yine bi milyon olcak ya
Fitil olanını şaapamıyor musun? O daha az yan etki yapıyormuş galiba

Günaydın. Hayırlı cumalar herkese.

Cartedor Cartedor @Uzaygemisi35 Miss Bride Miss Bride @mell_in_shell @ipek_annesi @Masalmina M minik mucize92 @Bilgi012 @Kedilervekitaplar @goldies16 @SnowySecret @olcaaay @GeminiWoman vıjt diye, bir avazda, rahatlıkla doğursunlar inşallah. Buralarda bebitolarını yarıştırsınlar

minseo minseo @Jane Jetgil hus3545 hus3545 @sleepy05 @evrem92 @KelebekkB @zeynep-ahmet @yildizsavascisi @Nm88326 @niw @sim84sim @NaaNaa @cukulatam @Paresilaaa @bercestesi @Zeymuss0103 ve şahsım bizzat kendim ben de bizim için en doğru zamanda hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alalım, bebiklerimize kavuşalım inşallah.

@fiona13 ve @Random33 da işlerini halledip tez zamanda bu yola hayırlısıyla ve sağlıkla geri dönsün inşallah. Onlardan da güzel haberi alalım tez vakitte (Bu ikisi bizi yamultup hamile olarak dönebilir. Dikkatli olmak lazım)
Gunaydin bebis, hayirli cumalar sanada❤️
Aminnn 🙏

kızçeler hepiniz için dualarımı okudum hepiniz için anne olmayı diledim inşallah yerine ulaşmıştır Allahım kabul etsin bizleri de mucizelerimize kavuştursun inşallahhhhh 😍💕🙌😊🤞
Allah kabul etsin. Amin inşallah
nasıl yani bebek olmadığı hemen belli oluyor mu ya ? başka bi doktora daha gitseydin kuzum keşke
M minik mucize92 Bence de bir doktor daha görsün. Bunu net bir sonuç gibi düşünme hemen

Lütfen testlerimi yorumlar mısınız 😑 5 mayıs pik miymiş acaba? Ben tam koyulasmamis diye degerlendirmedim o günü. Bugunde böyle silik cizgi oldu ?

Eklentiler

• 20210507_140832.jpg
    20210507_140832.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 45
X