- 23 Mart 2019
- 1.643
- 2.907
İnşallah canım,transferde hepimiz bebişlerimizi almış bir parka buluştuğumuzu hayal edeceğimDualarımız seninle nanacımmm bebeğini al ve gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım,transferde hepimiz bebişlerimizi almış bir parka buluştuğumuzu hayal edeceğimDualarımız seninle nanacımmm bebeğini al ve gel
Teşekkür ederim canım,hepinizi hayal edeceğim transferdebu bahar bize ınanın cok guzel gelıcek nısan sonu harıka haberler aldık mayıs ve hazıran başı ıkı kat olcak bence guzel haberler masallah dıyelım hayırlısı olsunn canmmm
Henüz 6 mm olan keseyi de anlıyorlar mı acaba
Sağol kuzumoh gozunn aydnnn canımmm
Kesede bebek olcak aşkısı Yani belli bi haftada gözüküyor ya bebek ozaman at Kaç haftalıksın kuzuşHenüz 6 mm olan keseyi de anlıyorlar mı acaba
Daha 4+2Kesede bebek olcak aşkısı Yani belli bi haftada gözüküyor ya bebek ozaman at Kaç haftalıksın kuzuş
Aneee az büyüsün at aşkısıı maşallah sağlıkla büyüsün inşallahDaha 4+2
Ahh canım gözün aydın minnoşun minnoş kesesini gördün çok şükür at sen bi bakalım. Zaten daha başlarında bulunduğu tarafa göre ve sonraki zamanlarda kesenin şekline göre tahminde bulunuluyor. Ne teorisiydi o ya adını unutsam da baya tutuyormuşHenüz 6 mm olan keseyi de anlıyorlar mı acaba
İnşallah içtiğimiz ilaçlar kullandığımız şeyler hepimize şifa olsun Proxeed in faydasını görürsünüz sayı ve hareket için iyi geliyor gerçekten.Proxeed içiyor o yüzden harekete bu kadar etki ettiğini görünce sevindim. Son testte 25 çıkmıştı, morfolojide 2 ydi. Geçenlerde e vitamini aldım evicap. Birde bazen çoban çökerten yapıyorum, onu düzenli yapsam daha iyi olucak ben unutuyorum hep. Birde keçiboynuzu özü almıştım içiyordu ama ramazan yüzünden o çok aksadı. Bitince tekrar devam eder. Koenzimide araştırayım
Canım gözünüz aydın çok sevindim darısı hepimizin başına sağlıkla kucağına alırsın insallh
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 26
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 1 senedir
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ 1
- KAYBIN VAR MI? ➔ yok
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet 26 gunde bir falan
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende amh 0.3, fsh yuksek, cikolata kisti, esimde bi problem yok
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ hayir, sadece folik asit ve omega 3
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ tup bebek
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ tup bebek tedavisi oldum
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtim pek yoktu, regl agrisi vardi ogrenmeden 5 gun önce, regl olmadan önce belim de agrir ayni oyle oldu 6, 7 gun. Hala arada agriyor. Akintim var ve kabiz
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: beyaz, miktari cok fazla
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: yok sayilir
- -KASIK AĞRISI: regl sancisi gibi
- -SIRT/BEL AĞRISI: bel agrisi bir kac gun oldu, artik cok ayakta durursam agriyo, ama gebelikten once de oyleydi
- -KABIZLIK: evet fena
- -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: sicak basmasi bazen, usume her zaman ama gebelik onceside ayniydi
- -DİĞER: baska bi belirtim yok
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ test gunumden 4 gun once gördüm
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔
- Umudunuzu kaybetleyin diyebilirim sadece. Ben 2016 da ameliyat oldum cok buyuk bi cikolata kistinden, dayanilmaz acilara dayanamayip. O ameliyatta meger benim rezervlerim gitmis... Bunu dort sene sonra ogrendim. Gecen sene nisanda bir mr cekindim, ve mr da yumurtaliklarimin boyunun cok kucuk oldugu, sol 1cm, sag yumurtaligimin boyunu yazmamislar bile sadece asiri kucuk yazmislar, ve rezervde ciddi azalma. Mr kagidini okudugumda basimdan kaynar sular döküldü. Doktorum dogum kontrol hapi yuzunden oldugunu soyledi, uc ay sonra cocugun olmazsa gel dedi. Uc ay sonra ben amh fsh ve diger kan tahlilerini yaptim. Amh 0.3 cikti fsh 18.9, lh 15 ve e2 17 cikti. Degerler inanilmaz kotuydu. Dokorum hemen tup bebek dedi. Sonrasinda sigorta islerini ayarlamak falan derken, ilk tup bebek tedavisini ocakta denedik, 0 yumurta, hic yumurta buyumedi. Ikincisini subatta hemen sonraki ay ve ayni sekilde hic yumurta buyumedi. Benim buyudu sandigim yumurta aslinda kistmis, ben hep bi yumurtam vardi almadiler diye dusunuyodum.
- Sonra mart ayinda 2021, doktorum bana yumurta nakli olmalisin senin yumurtaliklarin cevap vermiyo dedi, durumun cok zor senin yasinda cok zor, kesinlikle yumurta nakli olmalisin dedi. Ordan aglayarak ciktim. Burdaki arkadaslarimin yardimlariyla ve motivasyonuyla Turkiyede denemeye karar verdim. Esimi ikna ettim, ve zorlu surec basladi. Zorlu diyorum ama Allah o kadar kolaylastirdiki yolumuzu.
- Normalde Fransadan cikis yasakti. Cikmak icin gecerli saglik sebebi lazim, gumrukteki polis isterse geciriyor isterse gecirmiyor. Ordan asiri kolay bi sekilde gectik, kagidimiza bakmadi bile polis. Istanbula vardik, bir kac gunlugune otel tutmustuk, oteli begendik, otelin sahibi cok iyi biriydi hep yardimci oldu. Ondan sonra hersey cok kolay ilerledi. Dorr yumurta gozukuyodu, ikisi bosmus. Biriside olgun degilmis. Tek yumurta döllendi ve 3.gun embriyom transfer edildi.
- Dualariniza talibimm her zaman kizlar, bende size hep dua edicemm
- Allah tum isteyenlere saglikla nasip etsin
Cok tesekkur ederim canimmm, Allah sanada nasip etsin insallah, aminCartedor canım çok sevindim Sağ Salim kucağına alırsın inşallah
İnşallah amin Bende birkaç aya olmazsa tüpe gideceğim, kendim içinde vitamin kullanıyorum yumurtalarıma güvenmediğimden.İnşallah içtiğimiz ilaçlar kullandığımız şeyler hepimize şifa olsun Proxeed in faydasını görürsünüz sayı ve hareket için iyi geliyor gerçekten.
Insallah canim, Allah hepinize nasil etsinCanım gözünüz aydın çok sevindim darısı hepimizin başına sağlıkla kucağına alırsın insallh
Cok tesekkur ederim kuzum, seninde insallahCanım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok çok sevindim
Canimm cok tesekkur ederim Allah seninde saglikla kucagina almayi nasip eylesin canimm benimCanım hayırlı olsun çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin İnşaAllah
Hadi hayırlısı, güzel haberlerle gelirsin inşallah. Her şey yolunda giderse 2-3 hafta arkandan geleceğim gibi. Transfer hazırlığı için reglimi bekliyorum ben de. Dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.. Bugün kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.Bakalim hakkımızdan hayirlisi olur inşallah
50 kişiyi mezun ettik kaldı 25 kişi onları da mezun edip dükkanı kapatır bu kız
15 gebelık beklıyorum en az mayıs ayı hazıran bası arasında
Ben de bana söyleneni söylüyorum. İnşallah öyledir bakalım öncü birlik olarak gideceğim, hep beraber göreceğizİnşallah amin Bende birkaç aya olmazsa tüpe gideceğim, kendim içinde vitamin kullanıyorum yumurtalarıma güvenmediğimden.
Ama tüpte @NealStreet dediği gibi sperm özelliklerinin önemi kalmıyor zaten, en iyileri seçiyorlar mikroenjeksiyon yöntemi ile.
Dünya nüfusuna katkı sağlamaya son gaz devam ediyoruzGörüyorsunuz alanında uzman ekibimizin kurduğu komisyon her şeyi araştırdı, soruşturdu, sorunları tespit edip giderdi ve şeytanın bacağı kırıldı. Dünya nüfusunu çoğaltmada bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz
Her şey bize bağlı. Çin'i engellediler ama Hindistan ve bu başlık bu yolda neferleriyle yılmadan çalışmaya devam ediyorDünya nüfusuna katkı sağlamaya son gaz devam ediyoruz
Yaa çok güzel sağlıkla kucağına almak da nasıp olsun inşallahEvet kuzum bende üçüncü aşılama olacaktım doktorum iptal etti o ay hamile kaldım