Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Göz yaşım pit nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam sağlıkla al kucağına inşallah canımmmmm evlat hasretine vesile Türkiye den gelecekmiş bak herkesin bir nasibi var

Tüylerim diken diken okudum baştan bütün süreci. İnşallah bu bebiş sana tüm yaşadıklarını unutturacak sağlıkla ilerlesin sağlıkla al kucağına inşallah Paris doğumlu bir kk bebesi geliyor sanırım

Kizlar bende cok sukur hamileyim, tup bebek tetadim olumlu sonuc verdi. Henuz keseyi goremedik.
Tarafıma bir nefer daha kazandırmış olmanın haklı gururuyla tebrik ederim.
minseo hayırlısı olsun kuzum ama regl düzeni bozulduysa ertesi hamilelik oluyor genelde, hatırlarsan ben hamile kalmadan önceki ay reglim yedi gün gecikmişti, bir önceki ay da üç gün erken gelmişti. anlamsız biçimde bozulmuştu yani.

Gelin gızı azarlayamıyorum resmen. Elim ayağım titredi. Böyle bir meşaz olmuş her şeyiyle

Göz yaşım pit nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam sağlıkla al kucağına inşallah canımmmmm evlat hasretine vesile Türkiye den gelecekmiş bak herkesin bir nasibi var
Evet kuzumm hepsi nasip demekki. Cok tesekkur ederim kuzuu. Bu aralar pek girmiyorum kk ya, surecde kotu etkilenmemek icin ama takip ediyorum ara ara. Sendende guzel haberi bekliyorum
Hihiii insallah kuzumm. Bi bilse karnimdaki ne cok konustuk kk da, ne ugrastikk
Tesekkur ederimm kuzu

Hamile olmadığından emin değilsen masaj yapma benim hsg çekildiğim ay bir kaç gün gecikme olmuştu sonra düzene girdi lekelenme falan da olmadı kuzum
Kuzu bence de masaj yapma dur daha net değil ki ne olduğu minseo . Sıcak su falan da yapma sakın. Benim de hsg olan ilk ay biraz değişik olmuştu ama bir sonraki aya etkisi sarkan duymadım hiç
minseo Kızlara katılıyorum. Masaj ve sıcak su yapma şu anda. Hala ne olduğu belli değil. Pazartesiye bitsin diye mi bekliyorsun ki? Bugün yarın 1-2 saat izin alıp gidemez misin?
söküldüm kızlar zaten hapımı bile içtim. 2 gün gecikme oldu diye doktora gitmem ayol, pazara kadar gelmese gidecektim.
inşallah bebişimmm benim de geçen ay erken bu ay geç geldi önümüzdeki ayı heyecanla bekliyorum

Hayırlısı olsun kuzum birdahaki aya inşallah Bir de aklıma geldi I LoVe You söylemişti aşılamayı olurken içimden sürekli ‘Rabbi hebli minessalihin’ okudum, sizler de yumurtlama döneminizde okuyun Rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin

G
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik yavruun

Ayy ne bilelim biz korktuk öyle ses çıkmayınca tamamdır beybi hadi hayırlısı olsun bence de gecikmelrr erken gelmeler kendi yerinş hazırlıyor olduğuna işaret bence de

evet bende okudum canım işlem bitesiye kadar sürekli ve dua ettim Allahım tek kişi girdiğim bu odada iki kişi çıkmamızı nasip et diye inşallah duam kabul olmuştur Allahım güldürsün yüzümüzü

Ayy ne bilelim biz korktuk öyle ses çıkmayınca tamamdır beybi hadi hayırlısı olsun bence de gecikmelrr erken gelmeler kendi yerinş hazırlıyor olduğuna işaret bence de
Kız Dr a gitsem bakacak bişi yok temiz diyecek ben biliyom o yüzden gerek yok belki bu ay progestan östrojen hormonumda bi farklılık olmuş olabilir o yüzden gecikmiş olabilirim

Kız Dr a gitsem bakacak bişi yok temiz diyecek ben biliyom o yüzden gerek yok belki bu ay progestan östrojen hormonumda bi farklılık olmuş olabilir o yüzden gecikmiş olabilirim
Yok beybi bence söküldüysen ben de sorun olmadığını düşünüyorum. Öyle birkaç gün öne arkaya sarkma normal diyorlar. Dediğin gibi hava değişimleri bile etkiliyor zaten. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…