Sessiz okuyucu olarak hepinizi takip ediyorumAy sen nerelerdesin? Naptın genetik test işini? Gelebilecek misin?
sen sor ben cevaplarım no problemPeki biz bundan nasıl emin olacağız???
Hayır, nerden bilelim yani bize doğruyu, yalnız ve yalnızca doğruyu söylediğini? Ben her gün üç öğün soracağım mecbur "Gelen giden var mı?" diye
dans bile ettırıyorum merak etmeTehdit etmeden konuş çocuklarla. Güzel güzel büyüsünler
Peki biz bundan nasıl emin olacağız???
Hayır, nerden bilelim yani bize doğruyu, yalnız ve yalnızca doğruyu söylediğini? Ben her gün üç öğün soracağım mecbur "Gelen giden var mı?" diye
Günaydınnn güzelliklerGünaydın güzel anneler ve anne adayları
@yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam Paresilaaa @Random33
Hadi inşallah rast gitsin tüm planlarınSessiz okuyucu olarak hepinizi takip ediyorumSınırlar açılacak gibi duruyor kuzum, zaten biz denemeleri Ağustos - Eylül’e ertelemiştik. İnşallah o süreye kadar rahatça yaptırabilirim.
Ben de mi canınım? Bana mı dedin? Etiketlememişsin de bana da mı demek istedin?Yaa canımsınız kızlar evet 2 gün geciktim bi kaç gün daha bekleyip öyle test yapmak istiyorum. İnanın bir gram belirtim yok biraz da o itiyor beni beklemeye sonuçta kaybedeceğim bi şey yok. İnşallah sonuç güzel olur ve size güzel haber verebilirim
evet sen canımın sol odacığının sol köşesindesinBen de mi canınım? Bana mı dedin? Etiketlememişsin de bana da mı demek istedin?
Hepinize tünaydın güzelliklerrrGünaydın güzel anneler ve anne adayları
@yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina Cookiie @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam Paresilaaa @Random33
canımsın minik kuş
yok aşkısı dahaCnmmmm @NealStreet den ben devraldım noldu gelen giden yok di mi
Beklemiyoruz zaten gelmesin pleaseyok aşkısı daha
Beklemiyoruz zaten gelmesin please
İnşallah kızlar bakalım beklemedeyim hakkımda hayırlısı olsun diyebiliyorum sadeceYoksaaaaaa
Kağıt çöplerini ayırıyordum. Sana da zahmet verdim kusura bakmaCnmmmm @NealStreet den ben devraldım noldu gelen giden yok di mi
gece de nöbetçi bırakın istersenizKağıt çöplerini ayırıyordum. Sana da zahmet verdim kusura bakma
Bu fikri dün attım ortaya biliyorsungece de nöbetçi bırakın isterseniz
Ne demek canimmmm vazifemiz biz ne günler için varızKağıt çöplerini ayırıyordum. Sana da zahmet verdim kusura bakma