Mümkün ki ayrıca hafif bir lekelenmen oldu bu nir hamilelik belirtisi, rahmimde ağrı oldu dedin ne tesadüf ki bu da bir belirtiKızlar mümkün mü ya cidden bu kadar belirtisiz olması? Ben cidden idrak edemiyorum.
Allah allaaah çok acayip ya nasip olur mu bana da acabaHiçbiri yoktu canım benim. Ben de sürekli belirti arardım, sürekli göğüslerime bakardım ağrıyor mu damar çıkmış mı tüh yine olmadılar filan .Ben de çok test yapn biri değildim ama o zaman sabahın köründe yapasım tutmuştu sadece . Umarım senin sağlıklıysa hayırlısıysa olmuştur bu kez
Yani cidden o çift çizgiyi görürsem öyle adaklar adadım ki, bana hala düşüncesi bile rüya gibi geliyorMümkün ki ayrıca hafif bir lekelenmen oldu bu nir hamilelik belirtisi, rahmimde ağrı oldu dedin ne tesadüf ki bu da bir belirti
Doğana kadar bekleseydiniznEşimle cumaya kadar bekleyelim diye sözleştik
Mümkün ya bende hala doğru düzgün bişi yok sen niye ikna olmuyorsunKızlar mümkün mü ya cidden bu kadar belirtisiz olması? Ben cidden idrak edemiyorum.
Günaydın fıstık hepimizi kalpten götüreceksin burada yaaGünaydın güzel anneler ve anne adayları
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi cukulatam @Paresilaaa @Random33
Ya ağzınıza sağlık ikinizin deÇok mümkünBen de sıfır belirtiydi baya süre de öyle sıfır belirti devam ettim. Sonra bulantılar Seni hewesle takip ediyorum ben de Hadi inşallah
Kist neden olsun ya kist neden olsun öyle kötü şeyler konuşmuyoz burda yasakYa ilk gebelikte o kadar çok belirti yaşadım ki böylesi imkansızmış gibi geliyor pazartesi regl olmam gerekiyordu hsg den sonra 2. Ayım şimdiye kadar kist vb. Bi olay da yaşamadım acaba kist mi oldu diyorum kendi kendime valla bilemedim yadün ve bugün 2 defa çok açık kahve su gibi leke geldi ama ne sökülmek var ne başka bişi
Ya aklım çıkıyor negatif görecem diye cesaretim yok. Yeni toparladım psikolojimi bi daha dibe çökerim diye çok tırsıyorumDoğana kadar bekleseydinizniş yerine nöbetçi laboratuvar gönderelim zorla alsınlar kanını
Mümkün ya bende hala doğru düzgün bişi yok sen niye ikna olmuyorsun
Günaydın fıstık hepimizi kalpten götüreceksin burada yaa
Ya ağzınıza sağlık ikinizin demelinda- . Ben bir türlü ikna edemiyorum arkadaşı belirtiler çok sonra başlıyor bence de okuduğum çoğu kişi öyle. Tabi erken de başlayanlar ama çok büyük bir çoğunluk 6 7. Haftaya kadar hiçbir belirti yaşamıyor bile bu kız minseo bir türlü buna ikna olamıyor
Kist neden olsun ya kist neden olsun öyle kötü şeyler konuşmuyoz burda yasaksenin reglin böyle başlamazdı bence bu yerleşme olabilir. Ama yerleşmeyse de hemen idrarda çıkmaz daha. Benim testleri biliyorsun çok geç gözükmeye başladı. Nolur bişi yap bizi bu belirsizlikten kurtar kan vermek istemiyorsun ama idrara da ben güvenmiyom bu kadar insan tek yürek aklında tek soru
Ya çok haklısın. Ben de öyle gaza getirmek istemiyorum çünkü biz ne kadar burada destek olsak da insan kötü haberi bir başına yaşıyor. Tabi ki o nedenle içinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Ama umutsuz yaklaşma şu birkaç gün bence. Bir de ben hiç idrar yapmanı istemiyorum bence çok geç sonuç veriyor hala öyle düşünüyorum yok yere üzebiliyor insanı. Hele daha yerleşme yeni olduysa idrarda çıkması zor zaten. Neyse sen nasıl rahat olacaksan öyle yap ama hepimizin duaları senle biliyorsun. İnşallah o adakların hepsini gerçekleştireceksinnYa aklım çıkıyor negatif görecem diye cesaretim yok. Yeni toparladım psikolojimi bi daha dibe çökerim diye çok tırsıyorum
Çok haklısın Sen kendini iyi hissettiğinde yap canım. Biz sana pozitif enerjimizi dualarımızı yolluyoruzYa aklım çıkıyor negatif görecem diye cesaretim yok. Yeni toparladım psikolojimi bi daha dibe çökerim diye çok tırsıyorum
Kuzum benim eğer yumurtlama tarihinden eminsen bence varsa da yoksa da bir an önce öğren bizler de heyecan yaptık seni etkiliyoruz yoksa da psikolojik olarak oteleyecegiz adetini istemeden en azindan rahatlarsan bebis yoksa reglin gelir ki insallaaaaaah vardır hepimiz zaten bunun için heyecan yapıyoruz burda resmen aile gibi olduk birimiz hamile kalınca hepimiz kendimiz kalmiscasina seviniyoruz ama işte buranın da kötü yanı fazla gaza getiriyoruz birbirimizi psikolojik olarak etkileyip regl oteleyebiliyoruzYa aklım çıkıyor negatif görecem diye cesaretim yok. Yeni toparladım psikolojimi bi daha dibe çökerim diye çok tırsıyorum
Günaydın güzellikGünaydın güzel anneler ve anne adayları
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi cukulatam @Paresilaaa @Random33
Evet canım hala içimde regl olacam gibi bi his var gebelik fikrine ısınamıyorum açıkçası o yüzden kendimi o fikre teslim etmek istemiyorum şuanYa çok haklısın. Ben de öyle gaza getirmek istemiyorum çünkü biz ne kadar burada destek olsak da insan kötü haberi bir başına yaşıyor. Tabi ki o nedenle içinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Ama umutsuz yaklaşma şu birkaç gün bence. Bir de ben hiç idrar yapmanı istemiyorum bence çok geç sonuç veriyor hala öyle düşünüyorum yok yere üzebiliyor insanı. Hele daha yerleşme yeni olduysa idrarda çıkması zor zaten. Neyse sen nasıl rahat olacaksan öyle yap ama hepimizin duaları senle biliyorsun. İnşallah o adakların hepsini gerçekleştireceksinn
Sağol canım benim teşekkür ederim hakkımda hayırlısını diliyorumÇok haklısın Sen kendini iyi hissettiğinde yap canım. Biz sana pozitif enerjimizi dualarımızı yolluyoruz
Ben gaza gelmem kuşum sen beni hiç tanımamışsınKuzum benim eğer yumurtlama tarihinden eminsen bence varsa da yoksa da bir an önce öğren bizler de heyecan yaptık seni etkiliyoruz yoksa da psikolojik olarak oteleyecegiz adetini istemeden en azindan rahatlarsan bebis yoksa reglin gelir ki insallaaaaaah vardır hepimiz zaten bunun için heyecan yapıyoruz burda resmen aile gibi olduk birimiz hamile kalınca hepimiz kendimiz kalmiscasina seviniyoruz ama işte buranın da kötü yanı fazla gaza getiriyoruz birbirimizi psikolojik olarak etkileyip regl oteleyebiliyoruzyine de sen en iyisini bilirsin kuşum nasil rahat edeceksen oyle yap
Sağol canım benim, hakkımda hayırlısını diliyorumGünaydın güzellikvalla aklım sende inşallah güzel haberi vereceksin de burada düğün bayram yapacağız minseo cigim
GünaydınGünaydın güzel anneler ve anne adayları
Benim de önceden olmuştu oldu dediğim de göğüs hassasiyeti bel ağrısı vs olmuştu, esas belirtiler sonradan başlıyormuş gerçekten.. bunda hiçbir şey olmadı aylarca kendimi boşuna üzmüşüm strese sokmuşum belirti yok diye..Gecikmen de olmuş yumurtlama gününü biliyor musun? Bir test yap derim istemiyorsan kan ver derimYa ilk gebelikte o kadar çok belirti yaşadım ki böylesi imkansızmış gibi geliyor pazartesi regl olmam gerekiyordu hsg den sonra 2. Ayım şimdiye kadar kist vb. Bi olay da yaşamadım acaba kist mi oldu diyorum kendi kendime valla bilemedim yadün ve bugün 2 defa çok açık kahve su gibi leke geldi ama ne sökülmek var ne başka bişi
Ah kuzum benim yaEvet canım hala içimde regl olacam gibi bi his var gebelik fikrine ısınamıyorum açıkçası o yüzden kendimi o fikre teslim etmek istemiyorum şuan
Sağol canım benim teşekkür ederim hakkımda hayırlısını diliyorum
Ben gaza gelmem kuşum sen beni hiç tanımamışsınbenim şuan testte negatif görmem bişey değiştirmicek ama pozitif görürsem sesini kıstığım anksiyetelerim bi canavar gibi yeniden tepeme dikilecek. Çok sevinme diyecek, ya yine kimyasal olursa diyecek hevesimi kursağımda bırakacak o yüzden varsa da ne kadar geç öğrenirsem benim için o kadar iyi kendime bi söz vermiştim ve o sözü tutmak istiyorum
Sağol canım benim, hakkımda hayırlısını diliyorum
Gerçekten ben de yanılmak istiyorum ilk kezBenim de önceden olmuştu oldu dediğim de göğüs hassasiyeti bel ağrısı vs olmuştu, esas belirtiler sonradan başlıyormuş gerçekten.. bunda hiçbir şey olmadı aylarca kendimi boşuna üzmüşüm strese sokmuşum belirti yok diye..Gecikmen de olmuş yumurtlama gününü biliyor musun? Bir test yap derim istemiyorsan kan ver derim
Biliyorum bilmem mi ben de ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi kafasındayım 14 ay sonra test yapma ve pozitif görme ihtimali beni çok korkutuyor nasıl baş edicem düşüncelerimle diyeAh kuzum benim yaberaber yaşadık o zorlu süreçleri benim de 2 tane kimyasalım var biliyorsun, benim aklım çıkmıyor mu çıkıyor, şu an hissettiğim en ufak ağrıda, her akıntımda tuvalete koşuyorum bir şey mi oldu diye ama çok şükür inşallah yarın keseyi bile göreceğiz Bu ay umutluyum dedim hep ve çok şükür yüzüm de güldü her zaman iyiyi düşün kötü tecrübelerimizi geri plana atmak ve önümüze bakmak zorundayız. Senin için de umutluyum umarım yanılmam
Gerek yok dedi artık gidip alırsam uygun olmaz bakalım hayırlısıAşılamadan yada yumurta çatladıktan 2 gün sonra başlattı hep doktorum sabah akşam olarak kullandım kuzum hala da kullanıyorum doktor devam dedi
Bana da başlatmadi sabah mesaj attım ona da pişman oldum sinirlendi çünkü her doktorun tarzı farklı ben gerek yok diyorum neden araştırıyorsun falan diye pişman oldum sorduğum a açıkçasıAfaffssg yüzünü eskitmemek lazım canım evet@mell_in_shell sonraki projeleri bekletiyorum canım
daha iyi bir projeylen gelirseniz neden olmasın? Bir de arkadaş şimdi az bir süre içinde hamile biliyorsunuz. Ünlüler hamile kalınca diziyi yarıda bırakıyor hoş olmuyor. Benim bunları da düşünmem lazım sonra popüleritesi düşecek. Azıcık gizemli kalsın da @NealStreet hamile mi? Şok şok şok diye magazin haberlerine çıkarıcam onu
Canım mesajını tam alamamışım ama benim doktorum 3 klomen tedavimde de vermedi ne progestan ne estrofem gibi ilaçlar. Rahim kalınlığını iyi gördüyse gerek görmüyordur ona takılma bence. Hatta bunların fazla gereksiz kullanıldığını düşünen doktorlar da var. Ben gebeliği öğrendiğimde başlattı progestana ama. Daha önce hiç kullanmadım.
Günaydın bu hafta sonu mutlu haber duyacağım kızGünaydın güzel anneler ve anne adayları
Evet canım doktorun işine karışınca kızıyorlarGerek yok dedi artık gidip alırsam uygun olmaz bakalım hayırlısı
Bana da başlatmadi sabah mesaj attım ona da pişman oldum sinirlendi çünkü her doktorun tarzı farklı ben gerek yok diyorum neden araştırıyorsun falan diye pişman oldum sorduğum a açıkçası
Günaydın bu hafta sonu mutlu haber duyacağım kız
Beni yine yanlış yere yazmış ya Allam yaGünaydın güzel anneler ve anne adayları
Gözünü seveyim şu ekran görüntüsünü bu topiğin başına çerçevelerin asalımBeni yine yanlış yere yazmış ya Allam ya
Neyse hamile kalınca en çok ve en iyi ben hamile olacağım için mecbur başa altın harflerle yazacak zaten. Şimdi hevesini alsın
Bir de kalkmış kist mist diyor, cumaya kadar bekleme kararı aldım eşimle diyor. Ya eşin kim, eşin? Eşiyle karar almışlar. Demeç veriyor. Biz bu çocuğu burara hep beraber yapmadık mı, hı, yapmadık mı? Eşinle karar alırken bize sordun mu? Sordun mu? Biz fikrimizi söyledik mi önce bi? Belirti yokmuş.
Eki Görüntüle 2841849
sorry bebem haklısın konseye sormayı unutmuşumBir de kalkmış kist mist diyor, cumaya kadar bekleme kararı aldım eşimle diyor. Ya eşin kim, eşin? Eşiyle karar almışlar. Demeç veriyor. Biz bu çocuğu burara hep beraber yapmadık mı, hı, yapmadık mı? Eşinle karar alırken bize sordun mu? Sordun mu? Biz fikrimizi söyledik mi önce bi? Belirti yokmuş.
Günaydıın kuzuGünaydın güzel anneler ve anne adayları