Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Belirtiler 5. hafta başladı canım İnşallah sende de vardır ve herşey güzel gider Pik gününe göre çıkar testte

Günaydın tatlı kız bekliyoruz haberlerini

Çok mümkün Ben de sıfır belirtiydi baya süre de öyle sıfır belirti devam ettim. Sonra bulantılar Seni hewesle takip ediyorum ben de Hadi inşallah
Kizlar sizde mi tanışıyorsunuz ? Bu gruptamiydiniz eskiden bende kasım annelerine taşındık burdan
Darısı tüm arkadaşlara sağlıkla

Kadin kemik iliği iliginden sperm üretilmiş aslında istediğimiz hazine hep içimizde iliklerimizde varmış erkeklere muhtaç değiliz artık kizlar yalnız böyle doğan bebeklerin hepsi kız oluyormuş

C
Hayır canım tam 90 derece, dikine yani. Aşağıda video var, yabancı ama görsel aynı yani.

Cankm cok sagolasin cok yardimci oldu.. illa o elle sıkıştırmak gerekiyormu acaba yani elinle bombe yapmadan vurdugum icin minise yaramadi bu sefer bombe yapida vuracagim..

Kizlar günaydın. Genetikte kanımı verdim. Eşimin de vermesi istendi. O da verecek. Sorun şu ben kimyasalı sokemedim. Çok çok az kahverengi akıntı oldu. Daha da bişi yok. Karnım davul gibi. Cuma kadın doğuma gideceğim. Sökülmesi için ilaç istesem mi. ?

Günaydın tatlı kız bekliyoruz haberlerini

Kizlar sizde mi tanışıyorsunuz ? Bu gruptamiydiniz eskiden bende kasım annelerine taşındık burdan
Darısı tüm arkadaşlara sağlıkla
Ben sık sık okuyordum yazmasam da . Dua düzenlenmişti minseo diye hatırlıyorum, katılmıştım birkez . Hepsi dualarımda. İnşallah hepimiz sağlıklı bebişler sahibi olalım

Canım ne duruyorsun.. bence belirti vermiş bile.. hemen test yap yaaa... çok merak ettik.. belkide U Uzaygemisi35 gibi bi müddet söylememeyimi tercih ediyorsun acaba??

Canım ne duruyorsun.. bence belirti vermiş bile.. hemen test yap yaaa... çok merak ettik.. belkide U Uzaygemisi35 gibi bi müddet söylememeyimi tercih ediyorsun acaba??
daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu defa varsa bile çok erken öğrenmek istemiyorum, kendi psikolojim için. yoksa saklamak vs. gibi bi niyetim yok

yarın sabah 9 bucukta yumurta kontrolu var 10 mm ydi baktıgında pazartesı bakalım nekadar buyumus dua edin benm icinn
Tehdit etmeden konuş çocuklarla. Güzel güzel büyüsünler
daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu defa varsa bile çok erken öğrenmek istemiyorum, kendi psikolojim için. yoksa saklamak vs. gibi bi niyetim yok
Peki biz bundan nasıl emin olacağız???
Hayır, nerden bilelim yani bize doğruyu, yalnız ve yalnızca doğruyu söylediğini? Ben her gün üç öğün soracağım mecbur "Gelen giden var mı?" diye

Kızlar mümkün mü ya cidden bu kadar belirtisiz olması? Ben cidden idrak edemiyorum.
Günaydınlar çoook mutlu olurum olursa şeytanın bacağını kırmış bir kadın istediğine kavuşamaya az kalmış anne görmeye ihtiyacım var senin gönlün çok güzel gönlüne göre versin.
Belirtisiz hamile olunuyor hemi de bal gibi ben deli gibi adetim geçmiş 1 hafta beklemiştim sadce ateşim yüksek ve uykum vardı onun da belirti olduğunu sonradan öğrendim.. İnan leyla gibiydim hop o yana hop bu yana. Birde çalışırdım bahçede çiçek dikerdim örtü yapardık elimde kürekle toprak atardım örtü üzerine maho gibi başına gelen çok güzel birşey bunun olmasını çook isterdim seni arada düşünürdüm ne zaman kalacak acaba diye herkese yardım ediyor kendisi haberler alıyor bize verecek mi diye düşünürdüm inşalah merhaba o zaman bu zamanlardır
Sanırım günün geçmesini bekliyorsun bekle gitsin içinn nasıl rahat olacaksa nütfen sen hamiş olursan bizleri etiketle gebeyim diye

minseo cım ay nasıl heyecanla takip ediyorum durumunu Test yapmayı istememeni çok iyi anlıyorum, benim de 2 kimyasal oldu ya, erken öğrenince sonra da kaybedince insan çok kötü oluyor İnşallah vardır ve aaaa hiç beklemiyorduk sürpriz bebek oldu diye trollersin milleti

Ay sen nerelerdesin? Naptın genetik test işini? Gelebilecek misin?

Yaa canımsınız kızlar evet 2 gün geciktim bi kaç gün daha bekleyip öyle test yapmak istiyorum. İnanın bir gram belirtim yok biraz da o itiyor beni beklemeye sonuçta kaybedeceğim bi şey yok. İnşallah sonuç güzel olur ve size güzel haber verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…