Belirtiler 5. hafta başladı canımGerçekten ben de yanılmak istiyorum ilk kezşuan var mı belirtin? Testte 20 Nisanda pik görmüştüm canım ama çatlamayı göremedim testim yoktu
Biliyorum bilmem mi ben de ne kadar geç öğrenirsem o kadar iyi kafasındayım 14 ay sonra test yapma ve pozitif görme ihtimali beni çok korkutuyor nasıl baş edicem düşüncelerimle diye
eğer gebelik varsa şuan sat a göre 4. haftaymış bakalım 1-2 güne belli olur her şeyBelirtiler 5. hafta başladı canımİnşallah sende de vardır ve herşey güzel gider Pik gününe göre çıkar testte
Günaydın tatlı kızGünaydın güzel anneler ve anne adayları
yildizsavascisi @GeminiWoman ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 @sleepy05 P Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina @Mimariye MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Paresilaaa @Random33
İnşallahhhhhhhhhh bebiş geliyordur kuzucumBen bebeğimi sıfır belirti ile öğrendim.Doktora gideceğim diye test yaptım.Sonucu görünce biz şok Hatta eşim kan sonucunu görene kadar asla inanmadı İnşallah inşallahhhhh darısı başına
Kizlar sizde mi tanışıyorsunuz ? Bu gruptamiydiniz eskidenÇok mümkünBen de sıfır belirtiydi baya süre de öyle sıfır belirti devam ettim. Sonra bulantılar Seni hewesle takip ediyorum ben de Hadi inşallah
Cankm cok sagolasin cok yardimci oldu.. illa o elle sıkıştırmak gerekiyormu acaba yani elinle bombe yapmadan vurdugum icin minise yaramadi bu sefer bombe yapida vuracagim..Hayır canım tam 90 derece, dikine yani. Aşağıda video var, yabancı ama görsel aynı yani.
vay anasınıKadin kemik iliği iliginden sperm üretilmiş aslında istediğimiz hazine hep içimizde iliklerimizde varmış erkeklere muhtaç değiliz artık kizlar yalnız böyle doğan bebeklerin hepsi kız oluyormuş
Canim ne diyosun hadi insallaheğer gebelik varsa şuan sat a göre 4. haftaymış bakalım 1-2 güne belli olur her şey
Günaydın tatlı kızbekliyoruz haberlerini
Kizlar sizde mi tanışıyorsunuz ? Bu gruptamiydiniz eskidenbende kasım annelerine taşındık burdan
Darısı tüm arkadaşlara sağlıkla
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ne duruyorsun.. bence belirti vermiş bile.. hemen test yap yaaa... çok merak ettik.. belkide U Uzaygemisi35 gibi bi müddet söylememeyimi tercih ediyorsun acaba??Ya ilk gebelikte o kadar çok belirti yaşadım ki böylesi imkansızmış gibi geliyor pazartesi regl olmam gerekiyordu hsg den sonra 2. Ayım şimdiye kadar kist vb. Bi olay da yaşamadım acaba kist mi oldu diyorum kendi kendime valla bilemedim yadün ve bugün 2 defa çok açık kahve su gibi leke geldi ama ne sökülmek var ne başka bişi
Son aylar çok aktif olmasam da evet canımGünaydın tatlı kızbekliyoruz haberlerini
Kizlar sizde mi tanışıyorsunuz ? Bu gruptamiydiniz eskidenbende kasım annelerine taşındık burdan
Darısı tüm arkadaşlara sağlıkla
daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu defa varsa bile çok erken öğrenmek istemiyorum, kendi psikolojim için. yoksa saklamak vs. gibi bi niyetim yokCanım ne duruyorsun.. bence belirti vermiş bile.. hemen test yap yaaa... çok merak ettik.. belkide U Uzaygemisi35 gibi bi müddet söylememeyimi tercih ediyorsun acaba??
Canımsın yaa inşallah vardır:)) Allah sabrının ve pozitifliğinin mükafatını verir inşallah:)daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu defa varsa bile çok erken öğrenmek istemiyorum, kendi psikolojim için. yoksa saklamak vs. gibi bi niyetim yok
Tehdit etmeden konuş çocuklarla. Güzel güzel büyüsünleryarın sabah 9 bucukta yumurta kontrolu var 10 mm ydi baktıgında pazartesı bakalım nekadar buyumus dua edin benm icinn
Peki biz bundan nasıl emin olacağız???daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu defa varsa bile çok erken öğrenmek istemiyorum, kendi psikolojim için. yoksa saklamak vs. gibi bi niyetim yok
Günaydınlar çoook mutlu olurum olursa şeytanın bacağını kırmış bir kadın istediğine kavuşamaya az kalmış anne görmeye ihtiyacım varKızlar mümkün mü ya cidden bu kadar belirtisiz olması? Ben cidden idrak edemiyorum.
Ay sen nerelerdesin? Naptın genetik test işini? Gelebilecek misin?minseo cım ay nasıl heyecanla takip ediyorum durumunu Test yapmayı istememeni çok iyi anlıyorum, benim de 2 kimyasal oldu ya, erken öğrenince sonra da kaybedince insan çok kötü oluyor İnşallah vardır ve aaaa hiç beklemiyorduk sürpriz bebek oldu diye trollersin milleti
Günaydınlar çoook mutlu olurum olursa şeytanın bacağını kırmış bir kadın istediğine kavuşamaya az kalmış anne görmeye ihtiyacım varsenin gönlün çok güzel gönlüne göre versin.
Belirtisiz hamile olunuyor hemi de bal gibi ben deli gibi adetim geçmiş 1 hafta beklemiştim sadce ateşim yüksek ve uykum vardı onun da belirti olduğunu sonradan öğrendim.. İnan leyla gibiydim hop o yana hop bu yana. Birde çalışırdım bahçede çiçek dikerdim örtü yapardık elimde kürekle toprak atardım örtü üzerine maho gibibaşına gelen çok güzel birşey bunun olmasını çook isterdim seni arada düşünürdüm ne zaman kalacak acaba diye herkese yardım ediyor kendisi haberler alıyor bize verecek mi diye düşünürdüm inşalah merhaba o zaman bu zamanlardır
Sanırım günün geçmesini bekliyorsun bekle gitsin içinn nasıl rahat olacaksanütfen sen hamiş olursan bizleri etiketle gebeyim diye
Yaa canımsınız kızlar evet 2 gün geciktim bi kaç gün daha bekleyip öyle test yapmak istiyorum. İnanın bir gram belirtim yok biraz da o itiyor beni beklemeye sonuçta kaybedeceğim bi şey yok. İnşallah sonuç güzel olur ve size güzel haber verebilirimminseo cım ay nasıl heyecanla takip ediyorum durumunu Test yapmayı istememeni çok iyi anlıyorum, benim de 2 kimyasal oldu ya, erken öğrenince sonra da kaybedince insan çok kötü oluyor İnşallah vardır ve aaaa hiç beklemiyorduk sürpriz bebek oldu diye trollersin milleti