Sat ne zamandı senin 6 nisan mıeğer gebelik varsa şuan sat a göre 4. haftaymış bakalım 1-2 güne belli olur her şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat ne zamandı senin 6 nisan mıeğer gebelik varsa şuan sat a göre 4. haftaymış bakalım 1-2 güne belli olur her şey
7 nisan sat 20 nisan pik kuzum. pik dahil sayınca 14. gün regl oluyorum ben düzenim bu şekilde. buna göre de pztsi olmam gerekiyorduSat ne zamandı senin 6 nisan mı
Bugün çarşamba ya ne zaman yapcam testi artık geberdik meraktan7 nisan sat 20 nisan pik kuzum. pik dahil sayınca 14. gün regl oluyorum ben düzenim bu şekilde. buna göre de pztsi olmam gerekiyordu
kuzum peçeteye silince kahve geliyor regl olcam benceBugün çarşamba ya ne zaman yapcam testi artık geberdik meraktan
Tünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...Günaydın güzel anneler ve anne adayları
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride fiona13 @olcaaay @niw @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina @Mimariye MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Paresilaaa @Random33
Yok canım derini sıkman gerekiyor, iğneyi batırıcaksın sonra, bitince iğne sıkmayı bırak yavaştan, 10 sn bekle sonra cıkar pamugu koy iğnenin cıktıgı yere..C
Cankm cok sagolasin cok yardimci oldu.. illa o elle sıkıştırmak gerekiyormu acaba yani elinle bombe yapmadan vurdugum icin minise yaramadi bu sefer bombe yapida vuracagim..
Benim tüplü dalan arkadaşımın iki embriyodan iyi durumda olanı 3. gün transfer edildi. İlk tüp denemesiydi. Bugün yarın doğum yapacak, bekliyoruz. Sağlıklı ve kaliteli olduktan sonra tutunacağı varsa zaten bir tane de yetiyor diyor doktorlar bu yüzden. İnşallah güzel ilerler her şey. Cuma yaz bize yine operasyon sonrası. Her şey sağ salim güzelce olsun bitsinTünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...
Canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum. Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur
Canım benim hiç moralini bozma. Yorma da kendini dinlen keyif yap. İnşallah güzel haberler alacaksın onlara güzel enerjiler gönder tek yumurtayla bile hamile kalınabiliyor ona sakın takılma. Altın yumurta oluyor adı da inşallah senin güzel minişlerin de çok güzel döllenip gereken güne gelecekler. 3.güne 5.güne de takılma, genel inanç 5.gün daha iyiymiş gibi ama öyle olmak zorunda değil. Hatta 5.gün transferleri tutmayıp 3.günleri tutan bir sürü insan var. Sen pozitif enerjiler gönder, güzel dualar et umarım çok güzel sonuçlanacakTünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...
Canım biraz sıkkın.... normalde 8-10 yumurta elde ediliyor ya bu iğnelerle, bende sadece 2 adet oluşmuş. Cuma yine toplama olacak, cumartesi bilgi verecekler kaçı döllendi vs, ona göre de pzt taze transfer yapılacak. Sadece 2 yumişle şansımız bakalım ne olur, bilemiyorum. Üstelik3. gün embriyosu transfer edilecek, doktorum beklemeye gerek yok dedi. Güzel olan şey 2 yumiş de çok güzel görünüyor, boyutu vs cok iyimiş. İnş kalitesi de -ki c.tesi gelecek haberle öğreneceğiz- çok iyi olur
Test yapmaya karşı o. İki ay gecikirse belki yaparBugün çarşamba ya ne zaman yapcam testi artık geberdik meraktan
canım hiç sıkma canını , ikisi de belki yüksek kalite olcak dualarımız seninle , tek yumurta tek embriyo sansından altın yumurta elde ediliyor artık . inşallah güzel haberlerle gelirsnTünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...
Amaaan iki ay da neymiş, şöyle 5-6 ay geçecek, karnın çıkacak ki test yapmaya değsin gııız, demi minseo ?Test yapmaya karşı o. İki ay gecikirse belki yapar
Hiç moralini bozma, tek embriyo ile hamile kalan çok insan var. Boyutu filan ne güzelmiş bak, güzelce tutacak inşallahTünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...
Çok olması mühim değil kalitesi önemli kuzum bence olacak İnşaAllah dua edeceğiz senin içinTünaydın canım, Tünaydın kızlar... Kontrolden geldim, yemek bulaşık toparlama derken gün bitti...
Kandırdı bizi döngü desene çiçeğim ama moral bozmak üzülmek yok bu ay geciktiyse önümüzdeki ay hamilesin büyük ihtimal gecikince öyle oluyormuş derler
Hayırlısı kuzum hep öyle diyorumKandırdı bizi döngü desene çiçeğim ama moral bozmak üzülmek yok bu ay geciktiyse önümüzdeki ay hamilesin büyük ihtimal gecikince öyle oluyormuş derler
Daldık tüple, bakalım sonumuz hayrolsun inşallah canım. Maşallah arkadaşına, darısı bize olsun :)) Cuma hastaneden cıkayım yazıcam, zor bir süreç ama iğnelerden halen göbeğim ağrıyor.. of...Benim tüplü dalan arkadaşımın iki embriyodan iyi durumda olanı 3. gün transfer edildi. İlk tüp denemesiydi. Bugün yarın doğum yapacak, bekliyoruz. Sağlıklı ve kaliteli olduktan sonra tutunacağı varsa zaten bir tane de yetiyor diyor doktorlar bu yüzden. İnşallah güzel ilerler her şey. Cuma yaz bize yine operasyon sonrası. Her şey sağ salim güzelce olsun bitsin
Enerji meselesi doğrudur, kendimi mutlu eden şeyleri yapıyorum bu aralar :))) Ay altın yumurtayı sevsinler İnşallah tutarda duble altın yumiş deriz :))) Günler için içime su serptin, aklıma takılmıştı doğrusu :) İnşallah canım herşey yolunda giderCanım benim hiç moralini bozma. Yorma da kendini dinlen keyif yap. İnşallah güzel haberler alacaksın onlara güzel enerjiler gönder tek yumurtayla bile hamile kalınabiliyor ona sakın takılma. Altın yumurta oluyor adı da inşallah senin güzel minişlerin de çok güzel döllenip gereken güne gelecekler. 3.güne 5.güne de takılma, genel inanç 5.gün daha iyiymiş gibi ama öyle olmak zorunda değil. Hatta 5.gün transferleri tutmayıp 3.günleri tutan bir sürü insan var. Sen pozitif enerjiler gönder, güzel dualar et umarım çok güzel sonuçlanacak
İnşallah canım, forumda görüyorum 8 yumurta vey ne bileyim 20 yumurtası toplanan var. Benimki az geldi, son günlerde ek dozaj da verdi ama benimkiler banamısın demedi, 2 yumiş 18-19 mm olmuş.. hakkımızda hayırlısı. Vardır Rabbimin bir bildiği...canım hiç sıkma canını , ikisi de belki yüksek kalite olcak dualarımız seninle , tek yumurta tek embriyo sansından altın yumurta elde ediliyor artık . inşallah güzel haberlerle gelirsn
Çok teşekkür ederim canım benim, sizler de benim duamdasınız... Klinikte ön görüşme yaptık, hemşire hanım az önce çıkan bayanın sadece 1 yumurtası vardı o transfer edildi dedi şimdi hamileymiş... Çok mutlu oldum...Çok olması mühim değil kalitesi önemli kuzum bence olacak İnşaAllah dua edeceğiz senin için
İnşallah. Hem olumlu yanından bakınca ohss riskin yok, çok beklemeyeceksin. Bir an önce olup bitecek her şey. Beklemek de ayrı stres sebebi oluyor insana. İğne yerleri bir süre daha acır yumurta toplamadan sonra ama en büyük derdimiz o olsunDaldık tüple, bakalım sonumuz hayrolsun inşallah canım. Maşallah arkadaşına, darısı bize olsun :)) Cuma hastaneden cıkayım yazıcam, zor bir süreç ama iğnelerden halen göbeğim ağrıyor.. of...