Hakısın canım :))) Varsın olsun acı, sonu güzel olacaksa...İnşallah. Hem olumlu yanından bakınca ohss riskin yok, çok beklemeyeceksin. Bir an önce olup bitecek her şey. Beklemek de ayrı stres sebebi oluyor insana. İğne yerleri bir süre daha acır yumurta toplamadan sonra ama en büyük derdimiz o olsun
Beni de etiketlememişsin. Ben yine de okudum. Tşk.
Canım göbek deliğinin 3 cm etrafından ben hep birgün sağ birgün soldan yaptım birazcığını sıkıp sıktığın yerden vurman lazım diğer türlü ödem oluyomuş sanırım kasta sıkıntı oluyomuş ama kolay yani ilk stresliydimde sonra alışıyosunSElam canıım iğneleri yan mı enjekte ediyorsun... varmı bulduğun benzer bir gönderi bizimle paylaşırmısın?
Daha dur bakalımmm ya gelmemiş amaaa adetin
Üzülmek yok, gecikme olduğuna göre bebiş yakında gelecek sinyalleri veriyor annesi
Hayırlısıyla sağlıkla tutunmuş olsun inşallah. Sonucu görmeden dur bakalım olumsuz senaryo yazma. Mübarek gün, iyiyi düşünelim öyle sonuçlansın inşallahKızlar aşılamamın 11. Günündeyim çok stresliyim ya sonuca yaklaştıkça sanki öğrenmek istemiyorum olumsuzmuş gibi geliyor korkuyorum bana dua edin nolurCumartesi test günüm
Dur bakalım kuzum en zor günleri atlatmışsın inşallah güzel haberle geleceksinKızlar aşılamamın 11. Günündeyim çok stresliyim ya sonuca yaklaştıkça sanki öğrenmek istemiyorum olumsuzmuş gibi geliyor korkuyorum bana dua edin nolurCumartesi test günüm
İnşallah canım çok amin çok teşekkür ederimmHayırlısıyla sağlıkla tutunmuş olsun inşallah. Sonucu görmeden dur bakalım olumsuz senaryo yazma. Mübarek gün, iyiyi düşünelim öyle sonuçlansın inşallah
İşin gücün manipülasyonBeni de etiketlememişsin. Ben yine de okudum. Tşk.
İnşallah güzel haberlerinizi alırız canımKızlar aşılamamın 11. Günündeyim çok stresliyim ya sonuca yaklaştıkça sanki öğrenmek istemiyorum olumsuzmuş gibi geliyor korkuyorum bana dua edin nolurCumartesi test günüm
Var bunda da bi hikmet önümüzdeki maçlara bakacağız artıkÜzülmek yok, gecikme olduğuna göre bebiş yakında gelecek sinyalleri veriyor annesiPozitif testini de göreceğiz çok yakında
Hey yavrum be iltifatın güzelliğiDur bakalım kuzum en zor günleri atlatmışsın inşallah güzel haberle geleceksindualarımdasın şoför Nebahat
İnşallah canım benimmm birgün burası yıkılacak gebişlerdenİşin gücün manipülasyon
İnşallah güzel haberlerinizi alırız canım
Var bunda da bi hikmet önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Ben de seni cnmsİşin gücün manipülasyon
İnşallah güzel haberlerinizi alırız canım
Var bunda da bi hikmet önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Hadi ya olsun kuzum sağlık olsun önümüzdeki aylara bakiciz artık hakkında ne zaman hayirliysa o zaman olsun
Carti anne oluyor, sıra da bize geliyoooorKizlar bende cok sukur hamileyim, tup bebek tetadim olumlu sonuc verdi. Henuz keseyi goremedik.
Aksama soru cevabi yapicam
Hepiniz dualarimdasiniz
Ay maşallh Allahım nası bereketli bir ramazan yaaaa çok şükür tebrikler canımmmmmKizlar bende cok sukur hamileyim, tup bebek tetadim olumlu sonuc verdi. Henuz keseyi goremedik.
Hepiniz dualarimdasiniz
YaaaaKizlar bende cok sukur hamileyim, tup bebek tetadim olumlu sonuc verdi. Henuz keseyi goremedik.
Hepiniz dualarimdasiniz
Harika bir haber bu hastalıkdaşım benimKizlar bende cok sukur hamileyim, tup bebek tetadim olumlu sonuc verdi. Henuz keseyi goremedik.
Hepiniz dualarimdasiniz