Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Fotola bizi sepeti yaparken
Hangi güne saydığımı bilsem keşke...
Ben de mantıklı düşünemiyorum ahshhsjsj

İğnenin 2. Veya 3.günü başlanıyor zaten kuzum bana öyle başlatmıştı doktorum

İğnenin 2. Veya 3.günü başlanıyor zaten kuzum bana öyle başlatmıştı doktorum
Ben en iyisi yarın mesaj atayım ama kesin gerek yok der 6 mm benim nerede okusam 8 9 mm olması lazım yazıyor ama benim doktorum ilaca biraz karşı bi tip gerek yok derse aile hekimine yarın gidip yazdırıp kullansam mi acaba ya canım sen günde kaç kullandın ve kaç gün kullandın acaba?

Aşılamadan yada yumurta çatladıktan 2 gün sonra başlattı hep doktorum sabah akşam olarak kullandım kuzum hala da kullanıyorum doktor devam dedi

Afaffssg yüzünü eskitmemek lazım canım evet mell_in_shell sonraki projeleri bekletiyorum canım
daha iyi bir projeylen gelirseniz neden olmasın? Bir de arkadaş şimdi az bir süre içinde hamile biliyorsunuz. Ünlüler hamile kalınca diziyi yarıda bırakıyor hoş olmuyor. Benim bunları da düşünmem lazım sonra popüleritesi düşecek. Azıcık gizemli kalsın da @NealStreet hamile mi? Şok şok şok diye magazin haberlerine çıkarıcam onu

Canım mesajını tam alamamışım ama benim doktorum 3 klomen tedavimde de vermedi ne progestan ne estrofem gibi ilaçlar. Rahim kalınlığını iyi gördüyse gerek görmüyordur ona takılma bence. Hatta bunların fazla gereksiz kullanıldığını düşünen doktorlar da var. Ben gebeliği öğrendiğimde başlattı progestana ama. Daha önce hiç kullanmadım.

Kızlar mümkün mü ya cidden bu kadar belirtisiz olması? Ben cidden idrak edemiyorum.
İnşallahhhhhhhhhh bebiş geliyordur kuzucum Ben bebeğimi sıfır belirti ile öğrendim.Doktora gideceğim diye test yaptım.Sonucu görünce biz şok Hatta eşim kan sonucunu görene kadar asla inanmadı İnşallah inşallahhhhh darısı başına

Ya ilk gebelikte o kadar çok belirti yaşadım ki böylesi imkansızmış gibi geliyor pazartesi regl olmam gerekiyordu hsg den sonra 2. Ayım şimdiye kadar kist vb. Bi olay da yaşamadım acaba kist mi oldu diyorum kendi kendime valla bilemedim ya dün ve bugün 2 defa çok açık kahve su gibi leke geldi ama ne sökülmek var ne başka bişi

Aaa deme meme, kasık ağrısı hiç biri yok muydu
Hiçbiri yoktu canım benim. Ben de sürekli belirti arardım, sürekli göğüslerime bakardım ağrıyor mu damar çıkmış mı tüh yine olmadılar filan .Ben de çok test yapn biri değildim ama o zaman sabahın köründe yapasım tutmuştu sadece . Umarım senin sağlıklıysa hayırlısıysa olmuştur bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…