Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum bu ay aşılama oldum bana doktorum 14 güne kadar 3 kez progestan fitil yazdı geçen ay klomen ve çatlatma yaptık o zamanda duphastan hap vermişti bence doktoruna danış bi

ben iki femara tedavimde de progestan kullandım fitl olarak sabah akşam canm
Suan iğnenin 2. Gunu galiba artık ilac için geç kaldım 🤷🏻‍♀️ öbür ay mutlaka diyeceğim gerçi ben hep diyorum ama doktor hep gerek yok diyo ilaca karşı biraz benim doktorum ama bakıyorum herkese doktor önlem için etrofem falan vermiş bilemedim ya bu ay geçti artık da olmadı öbür ay ısrarla isterim.. sizce rahim kalınlığı az diye mi hamile kalamıyorum ben kizlaf

• Beğen
Reactions: niw
mell_in_shell mell_in_shell danışmadan bekleniyorsunuz. Ne bakıp kaçıyon olum?!1!1!1!1 Gaviscon dikiyon mu hala? Bıraktın mı? Nabıyon? İftardan sonra çaya gelem mi?
7. Şişe rennie m bitmek üzere 🤪 azaldı ama dewamkeee 😂 gel bebişim çaya, iki lafın belini kırarız, çekirdeğim de var dün de kek yapmıştım miiissss. İplerimde kargoda, sonra yeni üretime başlıycam 😁
mell_in_shell mell_in_shell ile biz aşırı toprak çıktık hemşoyuz az itelesek aynı köyden olcaz 😁 bir diğer ortak yönümüz kafamıza gaviscon dikmemiz olabilir 😁
Ayyy canım hemşom yaa ne tatlı baksana 😍 @NealStreet kız gel senle de hemşo çıkarız arka sokaklarda çekinme 🤪

7. Şişe rennie m bitmek üzere 🤪 azaldı ama dewamkeee 😂 gel bebişim çaya, iki lafın belini kırarız, çekirdeğim de var dün de kek yapmıştım miiissss. İplerimde kargoda, sonra yeni üretime başlıycam 😁
Oh yarasın. Ben 3. şişenin yarısında bıraktım Rennie'yi. Daha bana lazım olacak bunlar napıyorum böyle dedim ahshjsjdjd
Konum at geliyorum. Çekirdek bende de var getirem mi? Kek de negzel olur 🧁 Mum da dikelim. Geri sayımımı kutlayalım ama nereye saydığım belli değil 🤣 Çamaşır sepetinin ipleri mi 🤩
Ayyy canım hemşom yaa ne tatlı baksana 😍 @NealStreet kız gel senle de hemşo çıkarız arka sokaklarda çekinme 🤪
Ben gelirdim de menajerim U Uzaygemisi35 izin vermedi. Yüzün eskir sonra iş getiremem sana dedi. Niye öyle dedin Uzay? Bak overlok makinesi aman şey fırsat ayağıma gelmişti ne güzel 😎

Oh yarasın. Ben 3. şişenin yarısında bıraktım Rennie'yi. Daha bana lazım olacak bunlar napıyorum böyle dedim ahshjsjdjd
Konum at geliyorum. Çekirdek bende de var getirem mi? Kek de negzel olur 🧁 Mum da dikelim. Geri sayımımı kutlayalım ama nereye saydığım belli değil 🤣 Çamaşır sepetinin ipleri mi 🤩

Ben gelirdim de menajerim U Uzaygemisi35 izin vermedi. Yüzün eskir sonra iş getiremem sana dedi. Niye öyle dedin Uzay? Bak overlok makinesi aman şey fırsat ayağıma gelmişti ne güzel 😎
Aynen çamaşır sepeti ipleri, bakalım kahramanımızı bu sefer neler bekliyo 😂
Ay geri sayımını yerimmm, kutlayalım anamm, ben çok da güzel geri sayarım arada rakam falan da hiç atlamam 😄
Amann uzayın hüsnü kuruntusı o. Onun zaten şuan ayakları yere basmıyo, mantıklı düşünemiyo olabilir sen bize takıl 😍

X