- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla belirtilerimiz yakınGöğsüm çok aman aman ağrımıyo hafif kasıklarımda her zaman olmuyo bi oluyo 10 dk oda dayanılmıcak gibi değil sonra geçiyo canım anlamıyom ki
Eve geldim şimdi kuzum oturuyorum öylecene sen napıyosun
Nasılda saptırıyor konuyu çiçeğimEve geldim şimdi kuzum oturuyorum öylecene sen napıyosun
İnşallah hamişimdir bende ya kabızlık geçmişti bugün yine başladı fitil kullandığım için bişi geliyo sanıyom wc koşuyom fitil erdiği için akıyomuş meğerse kafayı yedirtçek yaaaaValla belirtilerimiz yakın
Canım doktor demediyse bence alma sonuçta oda hormon ilacı ama yinede sen bilirsinKızlarr rahim duvari için doktor 6 mm dedi bi sey vermedi ama netten bakınca 8 9 mm olması beklenir gebelik oluşması için deniyor sizce kendi aile hekimime gidip Progestan falan yazdırıp kullansan mi
Zararı yok progestan fitilin ama doktoruna sor istersen kuzumKızlarr rahim duvari için doktor 6 mm dedi bi sey vermedi ama netten bakınca 8 9 mm olması beklenir gebelik oluşması için deniyor sizce kendi aile hekimime gidip Progestan falan yazdırıp kullansan mi
Bilemedim herkes kullanıyor mu bu estrofem i falan kizlar ya ?? Özellikle klomen femera kullananlar?Canım doktor demediyse bence alma sonuçta oda hormon ilacı ama yinede sen bilirsin
Nolsun işte benim bıcırığı beklemeceNasılda saptırıyor konuyu çiçeğim
Bende uzanıyorum ne olsun birazdan yemekleri ısıtıcam iftar için ee başka başka daha ne var ne yok
Kuzum bu ay aşılama oldum bana doktorum 14 güne kadar 3 kez progestan fitil yazdı geçen ay klomen ve çatlatma yaptık o zamanda duphastan hap vermişti bence doktoruna danış biBilemedim herkes kullanıyor mu bu estrofem i falan kizlar ya ?? Özellikle klomen femera kullananlar?
ben iki femara tedavimde de progestan kullandım fitl olarak sabah akşam canmBilemedim herkes kullanıyor mu bu estrofem i falan kizlar ya ?? Özellikle klomen femera kullananlar?
Kuzum bu ay aşılama oldum bana doktorum 14 güne kadar 3 kez progestan fitil yazdı geçen ay klomen ve çatlatma yaptık o zamanda duphastan hap vermişti bence doktoruna danış bi
Suan iğnenin 2. Gunu galiba artık ilac için geç kaldım öbür ay mutlaka diyeceğim gerçi ben hep diyorum ama doktor hep gerek yok diyo ilaca karşı biraz benim doktorum ama bakıyorum herkese doktor önlem için etrofem falan vermiş bilemedim ya bu ay geçti artık da olmadı öbür ay ısrarla isterim.. sizce rahim kalınlığı az diye mi hamile kalamıyorum ben kizlafben iki femara tedavimde de progestan kullandım fitl olarak sabah akşam canm
7. Şişe rennie m bitmek üzere azaldı ama dewamkeee gel bebişim çaya, iki lafın belini kırarız, çekirdeğim de var dün de kek yapmıştım miiissss. İplerimde kargoda, sonra yeni üretime başlıycammell_in_shell danışmadan bekleniyorsunuz. Ne bakıp kaçıyon olum?!1!1!1!1 Gaviscon dikiyon mu hala? Bıraktın mı? Nabıyon? İftardan sonra çaya gelem mi?
Ayyy canım hemşom yaa ne tatlı baksana @NealStreet kız gel senle de hemşo çıkarız arka sokaklarda çekinmemell_in_shell ile biz aşırı toprak çıktık hemşoyuz az itelesek aynı köyden olcaz bir diğer ortak yönümüz kafamıza gaviscon dikmemiz olabilir
Oh yarasın. Ben 3. şişenin yarısında bıraktım Rennie'yi. Daha bana lazım olacak bunlar napıyorum böyle dedim ahshjsjdjd7. Şişe rennie m bitmek üzere azaldı ama dewamkeee gel bebişim çaya, iki lafın belini kırarız, çekirdeğim de var dün de kek yapmıştım miiissss. İplerimde kargoda, sonra yeni üretime başlıycam
Ben gelirdim de menajerim U Uzaygemisi35 izin vermedi. Yüzün eskir sonra iş getiremem sana dedi. Niye öyle dedin Uzay? Bak overlok makinesi aman şey fırsat ayağıma gelmişti ne güzelAyyy canım hemşom yaa ne tatlı baksana @NealStreet kız gel senle de hemşo çıkarız arka sokaklarda çekinme
Ben fitil kullanmadım canım ona bir şey diyemicemİnşallah hamişimdir bende ya kabızlık geçmişti bugün yine başladı fitil kullandığım için bişi geliyo sanıyom wc koşuyom fitil erdiği için akıyomuş meğerse kafayı yedirtçek yaaaa
Aynen çamaşır sepeti ipleri, bakalım kahramanımızı bu sefer neler bekliyoOh yarasın. Ben 3. şişenin yarısında bıraktım Rennie'yi. Daha bana lazım olacak bunlar napıyorum böyle dedim ahshjsjdjd
Konum at geliyorum. Çekirdek bende de var getirem mi? Kek de negzel olur Mum da dikelim. Geri sayımımı kutlayalım ama nereye saydığım belli değil Çamaşır sepetinin ipleri mi
Ben gelirdim de menajerim U Uzaygemisi35 izin vermedi. Yüzün eskir sonra iş getiremem sana dedi. Niye öyle dedin Uzay? Bak overlok makinesi aman şey fırsat ayağıma gelmişti ne güzel
Regl başlamadı ama açık kahve leke geldi bebekminseo gelen giden var mı lo? Nöbete girelim mi bu gece?
He onu biliyorum da başka bir şeyin habercisi de olabilir leke. Du bağalım bundan ne çıkacakRegl başlamadı ama açık kahve leke geldi bebek