Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok güzel yazmışsın canımmm melekler korusun senide yavrunuda inşallah bu kez herşey güzel olsun inşallah

Nası tatlısınnn kavuşmaların en güzeli sizin olsun inşallah miniğinle sağlıkla gelsin dünyaya canımmm

mell_in_shell danışmadan bekleniyorsunuz. Ne bakıp kaçıyon olum?!1!1!1!1 Gaviscon dikiyon mu hala? Bıraktın mı? Nabıyon? İftardan sonra çaya gelem mi?
mell_in_shell ile biz aşırı toprak çıktık hemşoyuz az itelesek aynı köyden olcaz bir diğer ortak yönümüz kafamıza gaviscon dikmemiz olabilir

Belki de tum ilk cocjklarda bel agrisi yapiyordur benim ilk hamileligimde oglum da cok belim agridi ama oyle boyle degil 2 is yapip yatiyordum.. daha oncesinde hic belim agrimamisti.. bazen belinde sorun olanlarda yada eccuk kilolu insanlarda hamilede kaldiginda agriyabilir..onlardan bahsetmiyorum hic bel agrisi olmayip sadece hamilelikte agrimist ne bileyim iste ben ona yordum.. 2.ye kizima yanlislikla hamile kalmitsim hic bi belirtim olmamisti hic anlamamistim..sadece tansiyon dusmesi olmustu..
Bence her bünye ve herkesin her hamileliği de farklı olabilir diye düşünüyorum kısmet artık sağlıklı olsunlar da
zeynep-ahmet

Varmi bi degisiklik kasik agrisi akinti gogus agrisi vs nasil hissediyirsun kendini..
Göğsüm çok aman aman ağrımıyo hafif kasıklarımda her zaman olmuyo bi oluyo 10 dk oda dayanılmıcak gibi değil sonra geçiyo canım anlamıyom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…