- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Cnm takip benim işim biliyosunTaam anlaştık. Birkaç başlık açarım 13 tane falan. Buraya da 86 test atarım. Koyulaşmış mı sizce diye. Ona göre takipte kal
Hadi inşallah seninledir miniğin gelmesin hiçç kırmızılarYok kızlar daha gelen giden
Allam yarebbim ne o öyle o zaman bu ay da sevindiremedimler filanYok kızlar daha gelen giden
Hayırlısı olsun kuzum beklenti içinde değilim açıkçası olursa sürpriz olurHadi inşallah seninledir miniğin gelmesin hiçç kırmızılar
Ben 9. Gün öğrendim tabi aklını karıştırmak gibi olmasın da8 mayısta kan vericem zaten kuzum çok stresliyim ya olmadı gibi geliyor bilmiyorum akşam ağladım durduk yere ne bileyim yaaa içim içimi yiyor
Ayyy inşallah en güzel sürprizler senin olur kuzucumHayırlısı olsun kuzum beklenti içinde değilim açıkçası olursa sürpriz olur
Ay kuzu sorma zaten stresliyim elim gitmiyo teste yaaaBen 9. Gün öğrendim tabi aklını karıştırmak gibi olmasın da
Te allam stresliysen yap kurtul yok yapmıcam diyorsan sakince bekleAy kuzu sorma zaten stresliyim elim gitmiyo teste yaaa
Çok güzel yazmışsın canımmm melekler korusun senide yavrunuda inşallah bu kez herşey güzel olsun inşallah
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 senedir istiyoruz
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ nasipse ilk İnşaAllah
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ birinci
- KAYBIN VAR MI? ➔ 3 tane kaybım var bir tanesi kimyasal gebelik 2 tanesi kalbi durması sonucu öldü
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ ikimizde de hiç bir yok elhamdulillah
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ eşli macun kullandık
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet klomen tedavileri aldım arkasından 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı. Doktorum 3.aşılamayı iptal ettiği ay hamiş kaldım
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ hayır ama doktor gün söyledi
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ çatlatma iğnesini yapmadan bir gün önce iğneyi yaptıktan bir gün sonra ve devam eden 3 gün sonrası gün aşırı
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ sadece kasıklarıma iğne batar gibi oluyordu ve ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu ve bel ağrım çok oldu adete bir hafta kala başladı
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: yoktu
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: adete bir hafta kala göğüz uçlarım çok hassaslaştı
- -KASIK AĞRISI: vardı adet olacağım sanıyordum
- -SIRT/BEL AĞRISI: aşırı bel ağrısı
- -KABIZLIK: yok aksine ishal
- -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: bende üşüme oluyordu ama şuaralar sıcak basıyor
- -DİĞER:
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔5 gün kala silik çizgi gördüm
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ canım yoldaşlarım size kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü bebekle yatıp bebekle kalkan biriyim zaten biliyorsunuz az çok beni bu konuda psikolojik destek bile aldım çalıştığım halde aklım hep acaba oldu mu acaba tuttu mu bu sefer gibi kendi kendiyle konuşuyordu etrafta hamile görünce gözyaşlarım içime akıyordu ve artık 3 kayıptan sonra aşılamalarda tutmayınca tamam dedim sanırım ben anne olamayacağım her gece dualar ettim rabbime hakkımda hayırlısı olsun diye ve zamanı bu zamanmış İnşaAllahta devamı gelir. Lütfen pes etmeyin. Ben düştükçe ayağa kalktım ve sizler bana enerji verdiniz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten. Benim içimin acısını kendi ablam anlamadı sizler anladınız şuan bunları yazarken bile gözyaşlarım sel oldu
sizinde olacak ben inanıyorum Allahın izniyle pes etmek yok yolunuza kalkıp devam edeceksiniz. Hepiniz dualarımdasınız - Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin bu sefer bebeğime kavuşmam için sizde dualarınızda bana yer verin emi canlarım
Nası tatlısınnn kavuşmaların en güzeli sizin olsun inşallah miniğinle sağlıkla gelsin dünyaya canımmm
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔26
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔16 ay
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔3
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔1
- KAYBIN VAR MI? ➔evet 2 kimyasal gebelik
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔Benim tek tüpüm tıkalıydı ve kasım ayında alındı
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔folik asit ve omega3
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ aşılama
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔hayır
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ aşılama yaptırdığım gün dahil 3 gün ilişki önerdi doktorum sonrasında gün aşırı devam ettik
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ aşılamadan sonra hep kasık ağrım oldu 6. Gün kabızlık ve gaz sancısı oldu
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: aşılamanın 7. Günü sarımsı yoğun akıntı geldi sonrasında beyaz su gibi devam etti hala devam ediyor
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: yeni başlayan dolgunluk ve göğüs hassasiyeti var
- -KASIK AĞRISI: evet sürekli
- -SIRT/BEL AĞRISI: yok
- -KABIZLIK: sadece 6. Gün oldu
- -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: yanıyorum Osman abi
- -DİĞER: daha ne olsun
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ 6 gün kala
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ hayatımda gördüğüm en stres sahibi en panik en aceleci insan kendimim. Tek önerim benim gibi olmayın
Buradaki herkesi kocamaan seviyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum eminim ki bu listedeki herkes bir gün bebeğini kucağına alacak
Yok bacım ben beklerimmm ahh ahhh o yaptğım testlerin dili olsada konuşsa yapmıcam bunu kendimeTe allam stresliysen yap kurtul yok yapmıcam diyorsan sakince beklestres yapma stres kötü
Varmi bi degisiklik kasik agrisi akinti gogus agrisi vs nasil hissediyirsun kendini..Kuzum bugün 10. Günüm ne bileyim yapıp kendimi üzmek istemiyorum ya korkuyorummm ne bileyimmm
mell_in_shell danışmadan bekleniyorsunuz. Ne bakıp kaçıyon olum?!1!1!1!1 Gaviscon dikiyon mu hala? Bıraktın mı? Nabıyon? İftardan sonra çaya gelem mi?
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahNası tatlısınnn kavuşmaların en güzeli sizin olsun inşallah miniğinle sağlıkla gelsin dünyaya canımmm
Hain domdomlar. Arka sokaklarda neler oluyor?mell_in_shell ile biz aşırı toprak çıktık hemşoyuz az itelesek aynı köyden olcaz bir diğer ortak yönümüz kafamıza gaviscon dikmemiz olabilir
gelmek istemez misin arka sokaklara dadlı gısHain domdomlar. Arka sokaklarda neler oluyor?
Bence her bünye ve herkesin her hamileliği de farklı olabilir diye düşünüyorumkısmet artık sağlıklı olsunlar da
Göğsüm çok aman aman ağrımıyo hafif kasıklarımda her zaman olmuyo bi oluyo 10 dk oda dayanılmıcak gibi değil sonra geçiyo canım anlamıyom kiVarmi bi degisiklik kasik agrisi akinti gogus agrisi vs nasil hissediyirsun kendini..