Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
SElam canıım iğneleri yan mı enjekte ediyorsun... varmı bulduğun benzer bir gönderi bizimle paylaşırmısın?

Yaw sus be sen bugün bi olma da gör sen baskıyı yarına test yaptırıyor muyuz yaptırmıyor muyuz görürsün sen
Sorma sağlam eğitmişler. Biz de altımızda pedle geziyoruz ne zaman gelirse diye
Yapmaz yapmaz. Biz kendi kendimize koyarız teşhisi nabalım
Sorma anam bacim yaaa bi biz egitemedik gerci bu ay hakkını yemeyim simdi 32. Gunde geldi çok gecikmedi aaa hakkaten ben regl oldum size söylemediydim zaten bebe de yapmadiydik olsa mucize olurdu ya da kaza kurşunu @iloveme yeni bat 4 haziran
Hayatta kaçırmam sıkı takipteyim bakmayın çok yazmam ama cok okurum

Canım bende tutan ufak bi tüyo vermek istiyorum... bel ağrısı ile başlayan gebeliklerde bebeğin cinsiyeti erkek oluyor. bende tutmuştu.. Allah hayırlısını versin ve inşallah sağlıkla kavuşun:)

Canım bende tutan ufak bi tüyo vermek istiyorum... bel ağrısı ile başlayan gebeliklerde bebeğin cinsiyeti erkek oluyor. bende tutmuştu.. Allah hayırlısını versin ve inşallah sağlıkla kavuşun:)
Benim de aşırı derecede belim ağrımıştı gebelik belirtisi olarak düşünmemiştim bile en çok yaşadığım şey bel ağrısıydı bakalım tutacak mı

Benim de aşırı derecede belim ağrımıştı gebelik belirtisi olarak düşünmemiştim bile en çok yaşadığım şey bel ağrısıydı bakalım tutacak mı
Canım gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin inşallah... Benim ilk 4 ay hep belime vurmuştu.. Kız bebeklerde tansiyon düşmesi kulak çınlaması..benim tespit ettiklerim:)) Burdan bi takip edelim bakalım..:))

Sağlıkla olsun tabi ne olursa kabulümüz tansiyon düşmesi de var sürekli elim ayağım çözülüyor bence benimki daha karar verememiş

minseo benim adım niye yok bu lisede hı niye test test test test dediğim için mi sildin beni?

Kizlar üzgünüm hemen çürütüyorum tezinizi benim ilk ve en uzun süren belirtim bel agrim olmuştu ve kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…