Test yaparsan barışırıhagsfsh şaka şaka tamam bu hareketli komik komik emojileri nasıl yapıyorsunuz ya cehalet başa beladüzelttim kız nazlı ceylan küsme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaparsan barışırıhagsfsh şaka şaka tamam bu hareketli komik komik emojileri nasıl yapıyorsunuz ya cehalet başa beladüzelttim kız nazlı ceylan küsme
Hahaha oldu paşam burdan ekleniyor bebişTest yaparsan barışırıhagsfsh şaka şaka tamam bu hareketli komik komik emojileri nasıl yapıyorsunuz ya cehalet başa bela
teşekkürler canım yaptım bak olduHahaha oldu paşam burdan ekleniyor bebiş
Aranan kan bulundu oooAçılın ben hemşireyim elini kolunu bağlar alırım kanını
harikasınteşekkürler canım yaptım bak oldu
Canimmmm aklını başından aldiysam demek mobbing im etkisini göstermişaa oha zeynep-ahmet i güncellerken seni silmişim tablodan
Nerde bu gecikenler yahuOff cok sıkıldım yaaa keske birileri test yapsa buraya foto atsana benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ayyy şoktayım nasil böyle oldu hic de belirtim yoktu dese biz de azcık şenlensek buralarda nolurdu yani nolurduuuuu
Off cok sıkıldım yaaa keske birileri test yapsa buraya foto atsana benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ayyy şoktayım nasil böyle oldu hic de belirtim yoktu dese biz de azcık şenlensek buralarda nolurdu yani nolurduuuuu
di mi yaaa ben de çok sıkıldım vallaNerde bu gecikenler yahu
Bizimle oynama söyledik sana şansını zorlama yazıklar olsuuuuunsöz ver yarına kadar olmazsan yap bi test beee ne olacak ne çok yalvarttindi mi yaaa ben de çok sıkıldım valla
Hadi yaaaa ulan heyecanda yasatmiyor hic eğitimli şey ne olacak
Normalde böyle lekelenme ile mi başlardı
Bu konuda hiç bir fikrim yok kuzumHayırlı günler kizlar, kimyasal gebelik geciriyormusum. Beni genetik test yapmaya yönlendirdi. Cuma tekrar gel dedi. Genetikte neye bakılıyor. Sonuç cumaya kadar çıkmış olur mu?.
Koyu lekelenme olup regl oluyorum da daha o leke gelmedi bakalım bekliyorumNormalde böyle lekelenme ile mi başlardı
yazmıştım ya ben buraya test yaptıktan sonra adet gibi kanamam geldi diye,Koyu lekelenme olup regl oluyorum da daha o leke gelmedi bakalım bekliyorum
Bekliyelim bakalım ama şuan belim fena ağrıyoryazmıştım ya ben buraya test yaptıktan sonra adet gibi kanamam geldi diye,
test yapmasaydım regl oldum sanardım ama hamileymişim , o yüzden hiç belli olmaz
Bu olur mu?Off cok sıkıldım yaaa keske birileri test yapsa buraya foto atsana benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ayyy şoktayım nasil böyle oldu hic de belirtim yoktu dese biz de azcık şenlensek buralarda nolurdu yani nolurduuuuu
Yok kuzum bunu kabul edemem bu bizden değil elin Aylizinden bize ne bizim gül gibi minseo lerimiz dururken Bi de ben böyle test sevmiyorum ne o oyle kabak gibi az belirgin olacak bakarken gözlerimiz şaşı olacak var mi yok mu diyeBu olur mu?
Eki Görüntüle 2841382