Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz buraya bu minseo den de iskillendim bunların bi tarafları eğitimli hic gecikmeden bekletmeden getiriyorlardi regl i gelmediyse var bisey ama bu şimdi test de yapmaz bize yaşatmaz o heyecanı burda çatlatır bizi

Yatırın bunu ben alttan muane edicem rjshsha @NealStreet ultrasonu getir
Senin benimle zorun ne sevgilim
Başka çare bırakmadınız....
Top derken hamile olarak mı top etsin demek istedin? Karnımız top gibi olsun, içi bebek dolsun gibisinden mi?
evet top gibi yuvarlanın inşallah
benimki bu ay tembellik yaptı teyzesi size ilkleri yaşatıcam. çift çizgi görürsem de eğer günün birinde sakın kan ver diye baskı yapmayın ben direk kese görmeye gitcem

Sorma sağlam eğitmişler. Biz de altımızda pedle geziyoruz ne zaman gelirse diye
Yapmaz yapmaz. Biz kendi kendimize koyarız teşhisi nabalım

Direkt doğuma git ya, kese erken olur
Otobüs kiralar, seyahat izni çıkarır geliriz bak !!!

Kuşummm Günaydın hayirdir seninki seni böyle bekletmezdi be diyelim bu duruma acaba
Günaydınnnn bu kız bu işi biliyorrr benden söylemesi benim regli de kaçırmadı
İçime güzel güzel şeyler doğuyor
Hamilelerin içine doğar bence
İnşallah olmazsın ona odaklanmaz mısın
Nööööööeeeeeey
Kızlar koşun minseo hamileymiş.
Neeee hamile miymiş?
Galiba. Regl olmamış
Ama olurum diyor.
Nöööööeeeeey???
Agafsfafsfs bu kız hep olurum diyecek ben buna eminim efenim çocuğunuzun cinsiyeti belli oldu yok ben yakında regl olurum
Ya hamileyse, belki de öyledir Test yap bence sabırlısın tamam anladık tamam adet geçmeden yapmıyorsun tamam ama geçti artık yapabilirsin hamileyim ben üzemezsin beni olmayacaksın adet falan
Ya benim idrarda çok geç çıktı. Şimdi bu kızın da öyle çıkarsa diye korkuyom yine ikna olmayacak ben direkt kandan yanayım
Adaffafa bence de bu kadın bu işi biliyor zeynep-ahmet
Biz ilovemeciğimi doğuma giderken öğrencez terellellicim çok şe yapmaylm
Bizce de çok doğru bir tespit bu (ben video ekleyemiyorum minseo gibi ama bunu youtubeta aratıp izleyebilirsiniz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…