Top derken hamile olarak mı top etsin demek istedin? Karnımız top gibi olsun, içi bebek dolsun gibisinden mi?allah sizi top etsin yatest yok zaten evde kuzular bugünü de çıkarırsak yarına allah kerim ama bakın tekrar diyorum bugün olma olasılığım çok yüksek çok şey yapmayın yani
Tabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz burayaSen bi susar mısın? Bir kızlarla konuşuyoruz.
Di mi kızlar? Hamileymiş di mi?zeynep-ahmet @Jane Jetgil @Masalmina
zeynep-ahmet en son birine böyle sorular sorduğunda o kişi hamile çıkmıştı. Adını söylemeyeyim, baş harfi U Uzaygemisi35 Kadın bu işi biliyor!!!1!!1!1
Senin benimle zorun ne sevgilimYatırın bunu ben alttan muane edicem rjshsha @NealStreet ultrasonu getir
Başka çare bırakmadınız....Aynen onun dediklerini çok dikkate almıyorum. Doğurana kadar "Hayır ya ben kendimi biliyorum. Henüz hamile olmayabilirim çünkü eve gelmedi yani öyle bir bebek. Olsam ben bilirdim" falan diyecek. Birkaç ay sorarız böyle regl oldun mu olmadın mı diye. "Ha bu ay da mı olmadın tamam" deriz öyle anlarız hamile olduğunu
evet top gibi yuvarlanın inşallahTop derken hamile olarak mı top etsin demek istedin? Karnımız top gibi olsun, içi bebek dolsun gibisinden mi?
benimki bu ay tembellik yaptı teyzesiTabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz burayabu minseo den de iskillendim bunların bi tarafları eğitimli hic gecikmeden bekletmeden getiriyorlardi regl i gelmediyse var bisey ama bu şimdi test de yapmaz bize yaşatmaz o heyecanı burda çatlatır bizi
Sorma sağlam eğitmişler. Biz de altımızda pedle geziyoruz ne zaman gelirse diyeTabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz burayabu minseo den de iskillendim bunların bi tarafları eğitimli hic gecikmeden bekletmeden getiriyorlardi regl i gelmediyse var bisey ama bu şimdi test de yapmaz bize yaşatmaz o heyecanı burda çatlatır bizi
Direkt doğuma git ya, kese erken olurSenin benimle zorun ne sevgilim
Başka çare bırakmadınız....
evet top gibi yuvarlanın inşallah
benimki bu ay tembellik yaptı teyzesisize ilkleri yaşatıcam. çift çizgi görürsem de eğer günün birinde sakın kan ver diye baskı yapmayın ben direk kese görmeye gitcem
ahahaha kolumdan tutup kana götürüyormuşsunuzDirekt doğuma git ya, kese erken olur
Otobüs kiralar, seyahat izni çıkarır geliriz bak !!!
Kendimde o ışığı görüyorum. İzmir'de adamlarım var. Salarım üstüne kendim gelemezsemahahaha kolumdan tutup kana götürüyormuşsunuz
fiona da işyerime gebelik testi kargo etmekle tehdit ediyorKendimde o ışığı görüyorum. İzmir'de adamlarım var. Salarım üstüne kendim gelemezsem
Haklı. Yanındayım Fioli reyizfiona da işyerime gebelik testi kargo etmekle tehdit ediyor
fiona da işyerime gebelik testi kargo etmekle tehdit ediyor
karantinam bitsin benim eve gelip kan alan hemşireyi de yanıma alıp iş yerine gidecem kan aldırcam çubuğa işetemeyiz şimdi onu şöyle bi üç ay geciksin anca öyle gider kan vermeyeHaklı. Yanındayım Fioli reyiz
üstüme gelmeyin yetheeerkarantinam bitsin benim eve gelip kan alan hemşireyi de yanıma alıp iş yerine gidecem kan aldırcam çubuğa işetemeyiz şimdi onu şöyle bi üç ay geciksin anca öyle gider kan vermeye
Nerde üstüne gelmişiz ya hani? Regl olmayan sensin biz miyiküstüme gelmeyin yetheeer
JR iloveme is on the way
yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçaylaNerde üstüne gelmişiz ya hani? Regl olmayan sensin biz miyik
Göbeği de göbekle at. Kalçayla biz ilgilenmiyoruz
yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçayla
Onun ilgili departmanı uzayGöbeği de göbekle at. Kalçayla biz ilgilenmiyoruz
Günaydınnnn bu kız bu işi biliyorrr benden söylemesiKuşummm Günaydın hayirdir seninki seni böyle bekletmezdi be diyelim bu duruma acaba
Hamilelerin içine doğar benceİçime güzel güzel şeyler doğuyor
İnşallah olmazsın ona odaklanmaz mısınKızlar şubat mart ayı 28. Gün olmuşum, o aylarda 15. Gün pik olmuş geçen ay 26. Gün oldum hsg sonrası. Bu ay 14. Gün pik oldu normalde 14 gün sonrası 27. Gün oluyor dündü ama benim yemin ederim hiç bi belirtim yok sadece ara ara regl olacakmışım gibi rahmim ve belim ağrıyor bi de göğsüme elektrik çarpıyor gibi oluyor. O yüzden regle odaklıyım açıkçası bugün olurum gibi
Agafsfafsfs bu kız hep olurum diyecek ben buna eminim efenim çocuğunuzun cinsiyeti belli oldu yok ben yakında regl olurumNööööööeeeeeey
Kızlar koşunminseo hamileymiş.
Neeee hamile miymiş?
Galiba. Regl olmamış
Ama olurum diyor.
Nöööööeeeeey???
Ya benim idrarda çok geç çıktı. Şimdi bu kızın da öyle çıkarsa diye korkuyom yine ikna olmayacakYa hamileyse, belki de öyledirTest yap bence sabırlısın tamam anladık tamam adet geçmeden yapmıyorsun tamam ama geçti artık yapabilirsin hamileyim ben üzemezsin beni olmayacaksın adet falan
Adaffafa bence de bu kadın bu işi biliyorSen bi susar mısın? Bir kızlarla konuşuyoruz.
Di mi kızlar? Hamileymiş di mi?zeynep-ahmet @Jane Jetgil @Masalmina
zeynep-ahmet en son birine böyle sorular sorduğunda o kişi hamile çıkmıştı. Adını söylemeyeyim, baş harfi U Uzaygemisi35 Kadın bu işi biliyor!!!1!!1!1
Bizce de çok doğru bir tespit buBiz ilovemeciğimi doğuma giderken öğrencez terellellicim çok şe yapmaylm
Ona özel atarsın. Konuyu kaynatmayalım. Ee sen şimdi yüklü müsün, gebe misin yoksa hamile misin?Onun ilgili departmanı uzay
Eyvallah uzay reyiz eyvallahAgafsfafsfs bu kız hep olurum diyecek ben buna eminim efenim çocuğunuzun cinsiyeti belli oldu yok ben yakında regl olurum
Bir bilinmezin içindeyim...Ona özel atarsın. Konuyu kaynatmayalım. Ee sen şimdi yüklü müsün, gebe misin yoksa hamile misin?
O bilinmezi bilinire çevirmek ister misin tatlı kısEyvallah uzay reyiz eyvallah
Bir bilinmezin içindeyim...