Ben de testimi böyle kırmızı badana yapıp öyle atacağımYok kuzum bunu kabul edemem bu bizden değil elin Aylizinden bize ne bizim gül gibiminseo lerimiz dururken
Cok yakında pek yakında bebisim inanıyorum senin testini de göreceğiz böyle en az 5 konu açıp sor herkese bu ne şimdi hamile miyim be yani diyeBen de testimi böyle kırmızı badana yapıp öyle atacağım
Hahahahahahah bu ay da mutlu edemedim sizi darısı gelecek ayın başınaYok kuzum bunu kabul edemem bu bizden değil elin Aylizinden bize ne bizim gül gibiminseo lerimiz dururken Bi de ben böyle test sevmiyorum ne o oyle kabak gibi az belirgin olacak bakarken gözlerimiz şaşı olacak var mi yok mu diye
Ben ultrason kağıdını atıp öyle sorayım diyorum ya. "Sizce bu bebek mi?" diyeCok yakında pek yakında bebisim inanıyorum senin testini de göreceğiz böyle en az 5 konu açıp sor herkese bu ne şimdi hamile miyim be yani diye
Oldun mu ki?Hahahahahahah bu ay da mutlu edemedim sizi darısı gelecek ayın başına
Hakikaten ya o kırmızı çizgiler ne öyle yaBen de testimi böyle kırmızı badana yapıp öyle atacağım
Mantikli cnm ben de altına yorum yazarım evet cnm sanırım içine bebek kaçmış diyeBen ultrason kağıdını atıp öyle sorayım diyorum ya. "Sizce bu bebek mi?" diye
Tahta kalemi galibaHakikaten ya o kırmızı çizgiler ne öyle ya
"İçine bebek koymuş olabilirler cnm. Son zamanlarda bir tüpçüye gittin mi?"Mantikli cnm ben de altına yorum yazarım evet cnm sanırım içine bebek kaçmış diye
Tmm bunu kopyalayim da dursun sen yazdığında yapistiririm"İçine bebek koymuş olabilirler cnm. Son zamanlarda bir tüpçüye gittin mi?"
Şaşırmış gibi yap tamam mı? Hemen anlamayayım öyleTmm bunu kopyalayim da dursun sen yazdığında yapistiririm
Tmm sen hic merak etme cnm hatta oyle bir yorum yazarum ki adeta hiç tanimiyormuscasinaŞaşırmış gibi yap tamam mı? Hemen anlamayayım öyle
Sonradan mı tanışırız? Kalp atışında falanTmm sen hic merak etme cnm hatta oyle bir yorum yazarum ki adete hiç tanimiyormuscasina
Kalp atışını bekleyemem en fazla kesede beraberiz cnmSonradan mı tanışırız? Kalp atışında falan
Kuzum bugün 10. Günüm ne bileyim yapıp kendimi üzmek istemiyorum ya korkuyorummm ne bileyimmmtest ne zaman yapacaksın canım.. bence başla yapmaya...:)
Taam anlaştık. Birkaç başlık açarım 13 tane falan. Buraya da 86 test atarım. Koyulaşmış mı sizce diye. Ona göre takipte kalKalp atışını bekleyemem en fazla kesede beraberiz cnm
İğne etkisi için yarını ya da ertesi günü bekle ya da direkt kan ver. İdrar yanıltabilirKuzum bugün 10. Günüm ne bileyim yapıp kendimi üzmek istemiyorum ya korkuyorummm ne bileyimmm
8 mayısta kan vericem zaten kuzum çok stresliyim ya olmadı gibi geliyor bilmiyorum akşam ağladım durduk yere ne bileyim yaaa içim içimi yiyorİğne etkisi için yarını ya da ertesi günü bekle ya da direkt kan ver. İdrar yanıltabilir
Oldun mu ki?
Yok kızlar daha gelen giden