Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Sen bi susar mısın? Bir kızlarla konuşuyoruz.
Di mi kızlar? Hamileymiş di mi? zeynep-ahmet zeynep-ahmet @Jane Jetgil @Masalmina
zeynep-ahmet zeynep-ahmet en son birine böyle sorular sorduğunda o kişi hamile çıkmıştı. Adını söylemeyeyim, baş harfi U Uzaygemisi35 🤣 Kadın bu işi biliyor!!!1!!1!1 🙈
Tabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz buraya 🤣🤣bu minseo minseo den de iskillendim bunların bi tarafları eğitimli hic gecikmeden bekletmeden getiriyorlardi regl i gelmediyse var bisey ama bu şimdi test de yapmaz bize yaşatmaz o heyecanı burda çatlatır bizi😅

Yatırın bunu ben alttan muane edicem rjshsha @NealStreet ultrasonu getir
Senin benimle zorun ne sevgilim :KK76:
Aynen onun dediklerini çok dikkate almıyorum. Doğurana kadar "Hayır ya ben kendimi biliyorum. Henüz hamile olmayabilirim çünkü eve gelmedi yani öyle bir bebek. Olsam ben bilirdim" falan diyecek. Birkaç ay sorarız böyle regl oldun mu olmadın mı diye. "Ha bu ay da mı olmadın tamam" deriz öyle anlarız hamile olduğunu 🤣
Başka çare bırakmadınız....
Top derken hamile olarak mı top etsin demek istedin? Karnımız top gibi olsun, içi bebek dolsun gibisinden mi? 😎
evet top gibi yuvarlanın inşallah :KK70: :KK70:
Tabi kızım tecrübe konuşuyor doğurduk da geldik biz buraya 🤣🤣bu minseo minseo den de iskillendim bunların bi tarafları eğitimli hic gecikmeden bekletmeden getiriyorlardi regl i gelmediyse var bisey ama bu şimdi test de yapmaz bize yaşatmaz o heyecanı burda çatlatır bizi😅
benimki bu ay tembellik yaptı teyzesi :KK70: size ilkleri yaşatıcam. çift çizgi görürsem de eğer günün birinde sakın kan ver diye baskı yapmayın ben direk kese görmeye gitcem :KK70:

Sorma sağlam eğitmişler. Biz de altımızda pedle geziyoruz ne zaman gelirse diye 🤣
Yapmaz yapmaz. Biz kendi kendimize koyarız teşhisi nabalım 😎

Senin benimle zorun ne sevgilim :KK76:

Başka çare bırakmadınız....

evet top gibi yuvarlanın inşallah :KK70: :KK70:

benimki bu ay tembellik yaptı teyzesi :KK70: size ilkleri yaşatıcam. çift çizgi görürsem de eğer günün birinde sakın kan ver diye baskı yapmayın ben direk kese görmeye gitcem :KK70:
Direkt doğuma git ya, kese erken olur 🤣
Otobüs kiralar, seyahat izni çıkarır geliriz bak !!!

Kuşummm Günaydın hayirdir seninki seni böyle bekletmezdi be diyelim bu duruma acaba 😆😆
Günaydınnnn bu kız bu işi biliyorrr benden söylemesi 🤣 benim regli de kaçırmadı 🤣
İçime güzel güzel şeyler doğuyor 😍
Hamilelerin içine doğar bence 😍
Kızlar şubat mart ayı 28. Gün olmuşum, o aylarda 15. Gün pik olmuş geçen ay 26. Gün oldum hsg sonrası. Bu ay 14. Gün pik oldu normalde 14 gün sonrası 27. Gün oluyor dündü ama benim yemin ederim hiç bi belirtim yok sadece ara ara regl olacakmışım gibi rahmim ve belim ağrıyor bi de göğsüme elektrik çarpıyor gibi oluyor. O yüzden regle odaklıyım açıkçası bugün olurum gibi
İnşallah olmazsın ona odaklanmaz mısın😒
Nööööööeeeeeey 😳
Kızlar koşun minseo minseo hamileymiş.
Neeee hamile miymiş?
Galiba. Regl olmamış 🤭
Ama olurum diyor.
Nöööööeeeeey???
Agafsfafsfs bu kız hep olurum diyecek ben buna eminim efenim çocuğunuzun cinsiyeti belli oldu yok ben yakında regl olurum 🤣
Ya hamileyse, belki de öyledir 😋 Test yap bence sabırlısın tamam anladık tamam adet geçmeden yapmıyorsun tamam ama geçti artık yapabilirsin 🙄😂😂 hamileyim ben üzemezsin beni olmayacaksın adet falan 😂
Ya benim idrarda çok geç çıktı. Şimdi bu kızın da öyle çıkarsa diye korkuyom yine ikna olmayacak 🙈 ben direkt kandan yanayım 🤣
Sen bi susar mısın? Bir kızlarla konuşuyoruz.
Di mi kızlar? Hamileymiş di mi? zeynep-ahmet zeynep-ahmet @Jane Jetgil @Masalmina
zeynep-ahmet zeynep-ahmet en son birine böyle sorular sorduğunda o kişi hamile çıkmıştı. Adını söylemeyeyim, baş harfi U Uzaygemisi35 🤣 Kadın bu işi biliyor!!!1!!1!1 🙈
Adaffafa bence de bu kadın bu işi biliyor 🙈 zeynep-ahmet zeynep-ahmet
😃😃 Biz ilovemeciğimi doğuma giderken öğrencez terellellicim çok şe yapmaylm
Bizce de çok doğru bir tespit bu 🤣 (ben video ekleyemiyorum minseo minseo gibi ama bunu youtubeta aratıp izleyebilirsiniz 🤣)

X