Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuşummm Günaydın hayirdir seninki seni böyle bekletmezdi be diyelim bu duruma acaba 😆😆
İçime güzel güzel şeyler doğuyor 😍
Kızlar şubat mart ayı 28. Gün olmuşum, o aylarda 15. Gün pik olmuş geçen ay 26. Gün oldum hsg sonrası. Bu ay 14. Gün pik oldu normalde 14 gün sonrası 27. Gün oluyor dündü ama benim yemin ederim hiç bi belirtim yok sadece ara ara regl olacakmışım gibi rahmim ve belim ağrıyor bi de göğsüme elektrik çarpıyor gibi oluyor. O yüzden regle odaklıyım açıkçası bugün olurum gibi

Kızlar şubat mart ayı 28. Gün olmuşum, o aylarda 15. Gün pik olmuş geçen ay 26. Gün oldum hsg sonrası. Bu ay 14. Gün pik oldu normalde 14 gün sonrası 27. Gün oluyor dündü ama benim yemin ederim hiç bi belirtim yok sadece ara ara regl olacakmışım gibi rahmim ve belim ağrıyor bi de göğsüme elektrik çarpıyor gibi oluyor. O yüzden regle odaklıyım açıkçası bugün olurum gibi
Normalde bel agrin oluyor mu peki cnm regl den önce

Kötüyü çağırma 😂

Nööööööeeeeeey 😳
Kızlar koşun minseo minseo hamileymiş.
Neeee hamile miymiş?
Galiba. Regl olmamış 🤭
Ama olurum diyor.
Nöööööeeeeey???

Ya hamileyse, belki de öyledir 😋 Test yap bence sabırlısın tamam anladık tamam adet geçmeden yapmıyorsun tamam ama geçti artık yapabilirsin 🙄😂😂 hamileyim ben üzemezsin beni olmayacaksın adet falan 😂
Sen bi susar mısın? Bir kızlarla konuşuyoruz.
Di mi kızlar? Hamileymiş di mi? zeynep-ahmet zeynep-ahmet Jane Jetgil Jane Jetgil M Masalmina
zeynep-ahmet zeynep-ahmet en son birine böyle sorular sorduğunda o kişi hamile çıkmıştı. Adını söylemeyeyim, baş harfi U Uzaygemisi35 🤣 Kadın bu işi biliyor!!!1!!1!1 🙈
😃😃 Biz ilovemeciğimi doğuma giderken öğrencez terellellicim çok şe yapmaylm
allah sizi top etsin ya :KK70: test yok zaten evde kuzular bugünü de çıkarırsak yarına allah kerim ama bakın tekrar diyorum bugün olma olasılığım çok yüksek çok şey yapmayın yani :KK76:

allah sizi top etsin ya :KK70: test yok zaten evde kuzular bugünü de çıkarırsak yarına allah kerim ama bakın tekrar diyorum bugün olma olasılığım çok yüksek çok şey yapmayın yani :KK76:
Yatırın bunu ben alttan muane edicem rjshsha @NealStreet ultrasonu getir

😃😃 Biz ilovemeciğimi doğuma giderken öğrencez terellellicim çok şe yapmaylm
Aynen onun dediklerini çok dikkate almıyorum. Doğurana kadar "Hayır ya ben kendimi biliyorum. Henüz hamile olmayabilirim çünkü eve gelmedi yani öyle bir bebek. Olsam ben bilirdim" falan diyecek. Birkaç ay sorarız böyle regl oldun mu olmadın mı diye. "Ha bu ay da mı olmadın tamam" deriz öyle anlarız hamile olduğunu 🤣

X