- 20 Eylül 2014
- 1.933
- 2.633
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da hamileyim desinDarlamayin minseo mi yaaa
Halimden anlayan tek insanDarlamayin minseo mi yaaa
SElam canıım iğneleri yan mı enjekte ediyorsun... varmı bulduğun benzer bir gönderi bizimle paylaşırmısın?İğne ucu kısa ve çok ince kolay giriyor bende, rahat bırakıyorum göbişmi, bismillah diyip vuruyorum... Baş ağrısı yorgunluk yapıyor biraz ama sonucu güzel birşey için uğraşıyoruz..
Merak etme kuzum, sen en büyük sınırı aştın, gerisi pamuk ipliği gibi gidecek :)))) Bizler buradayız, sana tam gaz desteğiz.
Yaw sus be sen bugün bi olma da gör sen baskıyı yarına test yaptırıyor muyuz yaptırmıyor muyuz görürsün senSenin benimle zorun ne sevgilim
Başka çare bırakmadınız....
evet top gibi yuvarlanın inşallah
benimki bu ay tembellik yaptı teyzesi size ilkleri yaşatıcam. çift çizgi görürsem de eğer günün birinde sakın kan ver diye baskı yapmayın ben direk kese görmeye gitcem
Sorma anam bacim yaaa bi biz egitemedik gerci bu ay hakkını yemeyim simdi 32. Gunde geldi çok gecikmedi aaa hakkaten ben regl oldum size söylemediydim zaten bebe de yapmadiydik olsa mucize olurdu ya da kaza kurşunu @iloveme yeni bat 4 haziranSorma sağlam eğitmişler. Biz de altımızda pedle geziyoruz ne zaman gelirse diye
Yapmaz yapmaz. Biz kendi kendimize koyarız teşhisi nabalım
Hayatta kaçırmam sıkı takipteyim bakmayın çok yazmam ama cok okurumGünaydınnnn bu kız bu işi biliyorrr benden söylemesi benim regli de kaçırmadı
Hamilelerin içine doğar bence
İnşallah olmazsın ona odaklanmaz mısın
Agafsfafsfs bu kız hep olurum diyecek ben buna eminim efenim çocuğunuzun cinsiyeti belli oldu yok ben yakında regl olurum
Ya benim idrarda çok geç çıktı. Şimdi bu kızın da öyle çıkarsa diye korkuyom yine ikna olmayacak ben direkt kandan yanayım
Adaffafa bence de bu kadın bu işi biliyor zeynep-ahmet
Bizce de çok doğru bir tespit bu (ben video ekleyemiyorum minseo gibi ama bunu youtubeta aratıp izleyebilirsiniz )
aaaa mobbing uygulanıyor hakim beeeeyYaw sus be sen bugün bi olma da gör sen baskıyı yarına test yaptırıyor muyuz yaptırmıyor muyuz görürsün sen
Canım bende tutan ufak bi tüyo vermek istiyorum... bel ağrısı ile başlayan gebeliklerde bebeğin cinsiyeti erkek oluyor. bende tutmuştu.. Allah hayırlısını versin ve inşallah sağlıkla kavuşun:)
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 senedir istiyoruz
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ nasipse ilk İnşaAllah
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ birinci
- KAYBIN VAR MI? ➔ 3 tane kaybım var bir tanesi kimyasal gebelik 2 tanesi kalbi durması sonucu öldü
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ ikimizde de hiç bir yok elhamdulillah
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ eşli macun kullandık
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet klomen tedavileri aldım arkasından 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı. Doktorum 3.aşılamayı iptal ettiği ay hamiş kaldım
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ hayır ama doktor gün söyledi
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ çatlatma iğnesini yapmadan bir gün önce iğneyi yaptıktan bir gün sonra ve devam eden 3 gün sonrası gün aşırı
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ sadece kasıklarıma iğne batar gibi oluyordu ve ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu ve bel ağrım çok oldu adete bir hafta kala başladı
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: yoktu
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: adete bir hafta kala göğüz uçlarım çok hassaslaştı
- -KASIK AĞRISI: vardı adet olacağım sanıyordum
- -SIRT/BEL AĞRISI: aşırı bel ağrısı
- -KABIZLIK: yok aksine ishal
- -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: bende üşüme oluyordu ama şuaralar sıcak basıyor
- -DİĞER:
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔5 gün kala silik çizgi gördüm
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ canım yoldaşlarım size kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü bebekle yatıp bebekle kalkan biriyim zaten biliyorsunuz az çok beni bu konuda psikolojik destek bile aldım çalıştığım halde aklım hep acaba oldu mu acaba tuttu mu bu sefer gibi kendi kendiyle konuşuyordu etrafta hamile görünce gözyaşlarım içime akıyordu ve artık 3 kayıptan sonra aşılamalarda tutmayınca tamam dedim sanırım ben anne olamayacağım her gece dualar ettim rabbime hakkımda hayırlısı olsun diye ve zamanı bu zamanmış İnşaAllahta devamı gelir. Lütfen pes etmeyin. Ben düştükçe ayağa kalktım ve sizler bana enerji verdiniz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten. Benim içimin acısını kendi ablam anlamadı sizler anladınız şuan bunları yazarken bile gözyaşlarım sel oldu sizinde olacak ben inanıyorum Allahın izniyle pes etmek yok yolunuza kalkıp devam edeceksiniz. Hepiniz dualarımdasınız
- Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin bu sefer bebeğime kavuşmam için sizde dualarınızda bana yer verin emi canlarım
Benim de aşırı derecede belim ağrımıştı gebelik belirtisi olarak düşünmemiştim bile en çok yaşadığım şey bel ağrısıydı bakalım tutacak mıCanım bende tutan ufak bi tüyo vermek istiyorum... bel ağrısı ile başlayan gebeliklerde bebeğin cinsiyeti erkek oluyor. bende tutmuştu.. Allah hayırlısını versin ve inşallah sağlıkla kavuşun:)
Canım gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin inşallah... Benim ilk 4 ay hep belime vurmuştu.. Kız bebeklerde tansiyon düşmesi kulak çınlaması..benim tespit ettiklerim:)) Burdan bi takip edelim bakalım..:))Benim de aşırı derecede belim ağrımıştı gebelik belirtisi olarak düşünmemiştim bile en çok yaşadığım şey bel ağrısıydı bakalım tutacak mı
Sağlıkla olsun tabi ne olursa kabulümüz tansiyon düşmesi de var sürekli elim ayağım çözülüyor bence benimki daha karar verememişCanım gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin inşallah... Benim ilk 4 ay hep belime vurmuştu.. Kız bebeklerde tansiyon düşmesi kulak çınlaması..benim tespit ettiklerim:)) Burdan bi takip edelim bakalım..:))
allah sizi top etsin ya test yok zaten evde kuzular bugünü de çıkarırsak yarına allah kerim ama bakın tekrar diyorum bugün olma olasılığım çok yüksek çok şey yapmayın yani
Açılın ben hemşireyim elini kolunu bağlar alırım kanınıahahaha kolumdan tutup kana götürüyormuşsunuz
test ne zaman yapacaksın canım.. bence başla yapmaya...:)Kuzucum bugün 9. Günüm hiç bişi yok böyle olması iyimi kötümü çözemedim
minseo benim adım niye yok bu lisede hı niye test test test test dediğim için mi sildin beni?Anne olma yolunda emek verip, çaba harcayan tüm güzel kadınlar bu yolu birlikte yürüyelim. Yürüdüğümüz bu zorlu yolu birlikte çiçeklendirelim. Hikayen her ne olursa olsun birbirimizin kalbine dokunmak için geç değil.
"Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez" - Secde 17
Not: BAT geçtikten sonra güncelleme için bilgi vermenizi rica ederim arkadaşlar , listemizi güncel tutalım bilgi verilmeyenleri listeden çıkarmak durumunda kalacağım.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLERİN TEK BİR MESAJ İÇİNDE BAT VE NE KADAR SÜREDİR İSTEDİĞİNİ BELİRTMESİ GEREKMEKTEDİR. EKSİK BİLGİ İLE LİSTEYE EKLEME YAPILMAMAKTADIR.
GRUBUMUZDA HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIM HAMİLELİK HABERİNİZİ ALDIKTAN SONRA
AŞAĞIDAKİ SORULARI KOPYALARAK KARŞILARINA CEVAPLARIYLA BİRLİKTE BENİ ETİKETLEYEREK PAYLAŞIRSANIZ ÇOOOOK SEVİNİRİZ
BİZE BU GÜZEL HİKAYEYİ ANLATIR MISIN ?
KAÇ YAŞINDASIN? ➔ KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ KAYBIN VAR MI? ➔ REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: -GÖĞÜS HASSASİYETİ: -KASIK AĞRISI: -SIRT/BEL AĞRISI: -KABIZLIK: -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: -DİĞER: ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔
SORU CEVAP LİNKLERİMİZE TABLONUN ALTINDAKİ LİSTEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
GÜNCEL GEBE SAYIMIZ: 49
GEBE KALMAYI BEKLEYEN: 27
KULLANICI ADI BAT İSTEDİĞİ SÜRE ÇİFT ÇİZGİ26.09.202017 AY GELİYOR05.10.202013 AY GELİYOR08.10.20203 YIL GELİYOR08.10.20201 YIL GELİYOR11.10.20202,5 YIL GELİYOR10.10.20202 AY GELİYOR16.10.20201 YIL GELİYOR15.10.20207 AY GELİYOR26.10.202016 AY GELİYOR24.10.20202 AY GELİYOR29.10.20203 AY GELİYOR12.11.20201,5 YIL GELİYOR20.11.20202,5 YIL GELİYOR 18.11.20204 YIL GELİYOR21.11.20201 YIL GELİYOR
@sbkt86
SORU-CEVAP 689. SAYFADA21.11.20202 AY GELİYOR27.11.20207 AY GELİYOR28.11.20203 AY GELİYOR30.11.202020 AY GELİYOR30.11.20208 AY GELİYOR 16.11.20204 AY GELİYOR11.12.202024 AY GELİYOR14.12.20206 AY GELİYOR14.12.202012 AY GELİYOR07.01.20213 AY GELİYOR14.01.202125 AY GELİYOR
@mell_in_shell
SORU-CEVAP 1619. SAYFADA23.01.20219 AY GELİYOR24.01.202148 AY GELİYOR23.01.20216 AY GELİYOR24.01.20217 AY GELİYOR 21.01.202113 AY GELİYOR28.01.20213 AY GELİYOR01.02.20215 AY GELİYOR10.02.202119 AY GELİYOR26.02.20218 AY GELİYOR19.02.20219 AY GELİYOR 03.03.20218 AY GELİYOR
@ipek_annesi
SORU-CEVAP 2621. SAYFADA04.03.202127 AY GELİYOR12.03.20216 AY GELİYOR19.03.202112 AY GELİYOR24.03.20215 AY GELİYOR29.03.20214 AY GELİYOR12.04.202129 AY GELİYOR20.04.20214 AY GELİYOR16.04.202110 AY GELİYOR26.04.20214 AY GELİYOR26.04.20215 AY GELİYOR01.05.202129 AY GELİYOR 02.05.2021 32 AY minseo 03.05.2021 14 AY 08.05.2021 10 AY 08.05.2021 31 AY MEMUR54 08.05.2021 29 AY @Punk3 10.05.2021 12 AY Nm88326 10.05.2021 10 AY 12.05.2021 15 AY 15.05.2021 22 AY 15.05.2021 6 AY @Maviyiz 16.05.2021 14 AY 16.05.2021 20 AY 17.05.2021 3 AY 18.05.2021 11 AY 18.05.2021 6 AY 20.05.2021 11 AY 20.05.2021 8 AY 21.05.2021 11 AY 22.05.2021 8 AY @niw 23.05.2021 9 AY @Rojda56 25.05.2021 19 AY @Amanita 25.05.2021 20 AY @NaaNaa 25.05.2021 34 AY 29.05.2021 14 AY @Cilek95 01.06.2021 8 AY 04.06.2021
SORU CEVAP LİNKLERİMİZ
@rymruyam -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@ZeynepYldr -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Selin1998 -->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@-Haziran- -->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@minnikMucize -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Kimyasal
@Kocasininprensesi93 -->TÜP BEBEK İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Mrvzkn -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Deniz yazici -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Düşük
@Hirasarem -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Okuyanse -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@masalkzz -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@medusasli -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Düşük
@Menekse moru -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@kzlrgn05-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@merve_1-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Düşük
@Nevai13-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@eczhnm-->TÜP BEBEK İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@sbkt86 -->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Brctks -->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@SnowySecret -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Chern30 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Sudamlasii-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@minnikMucize-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Ayse 2345 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Nosking -->TÜP BEBEK İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@istanbulsultani-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Okuranne-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@peygambercicegikokusu-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@aybukee34 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Dış gebelik
@Random33-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Kimyasal
@Takitoki -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@bitkiselhayat-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@mell_in_shell -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@cennetimgel -->TÜP BEBEK İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Bilgi012 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Kedilervekitaplar-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Sevgi0817 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@LorenaEce -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Kimyasal
@blanco -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@sedanur4004 -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@serrabk-->TÜP BEBEK İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@GeminiWoman -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Hafize2511-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@goldies16-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Alisa35-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Golldd-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Random33-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler Dış gebelik
@ipek_annesi-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Uzunkiprik-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@I LoVe You-->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Lavantakokusuu-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
U Uzaygemisi35 -->İLAÇ TEDASİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@Pinkpeonyy-->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@olcaaay -->DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
M Masalmina -->İLAÇ TEDAVİSİ İLE GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
@minik mucize92 --> DOĞAL YOLLA GEBE KALDI Anne Olmak İsteyenler
Hayır canım tam 90 derece, dikine yani. Aşağıda video var, yabancı ama görsel aynı yani.SElam canıım iğneleri yan mı enjekte ediyorsun... varmı bulduğun benzer bir gönderi bizimle paylaşırmısın?
Benim de aşırı derecede belim ağrımıştı gebelik belirtisi olarak düşünmemiştim bile en çok yaşadığım şey bel ağrısıydı bakalım tutacak mı
Kizlar üzgünüm hemen çürütüyorum tezinizi benim ilk ve en uzun süren belirtim bel agrim olmuştu ve kızım olduCanım gönlünüzden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin inşallah... Benim ilk 4 ay hep belime vurmuştu.. Kız bebeklerde tansiyon düşmesi kulak çınlaması..benim tespit ettiklerim:)) Burdan bi takip edelim bakalım..:))
Bence her bünye ve herkesin her hamileliği de farklı olabilir diye düşünüyorum kısmet artık sağlıklı olsunlar daKizlar üzgünüm hemen çürütüyorum tezinizi benim ilk ve en uzun süren belirtim bel agrim olmuştu ve kızım oldu
aa oha zeynep-ahmet i güncellerken seni silmişim tablodanminseo benim adım niye yok bu lisede hı niye test test test test dediğim için mi sildin beni?
Küstümaa oha zeynep-ahmet i güncellerken seni silmişim tablodan
düzelttim kız nazlı ceylan küsmeKüstüm