- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Duygularımız çok benziyor
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ 3 senedir istiyoruz
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ nasipse ilk İnşaAllah
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ birinci
- KAYBIN VAR MI? ➔ 3 tane kaybım var bir tanesi kimyasal gebelik 2 tanesi kalbi durması sonucu öldü
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ ikimizde de hiç bir yok elhamdulillah
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ eşli macun kullandık
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet klomen tedavileri aldım arkasından 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı. Doktorum 3.aşılamayı iptal ettiği ay hamiş kaldım
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ hayır ama doktor gün söyledi
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ çatlatma iğnesini yapmadan bir gün önce iğneyi yaptıktan bir gün sonra ve devam eden 3 gün sonrası gün aşırı
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ sadece kasıklarıma iğne batar gibi oluyordu ve ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu ve bel ağrım çok oldu adete bir hafta kala başladı
- -AKINTI RENGİ VE TÜRÜ: yoktu
- -GÖĞÜS HASSASİYETİ: adete bir hafta kala göğüz uçlarım çok hassaslaştı
- -KASIK AĞRISI: vardı adet olacağım sanıyordum
- -SIRT/BEL AĞRISI: aşırı bel ağrısı
- -KABIZLIK: yok aksine ishal
- -SICAK BASMASI/ÜŞÜME: bende üşüme oluyordu ama şuaralar sıcak basıyor
- -DİĞER:
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔5 gün kala silik çizgi gördüm
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ canım yoldaşlarım size kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü bebekle yatıp bebekle kalkan biriyim zaten biliyorsunuz az çok beni bu konuda psikolojik destek bile aldım çalıştığım halde aklım hep acaba oldu mu acaba tuttu mu bu sefer gibi kendi kendiyle konuşuyordu etrafta hamile görünce gözyaşlarım içime akıyordu ve artık 3 kayıptan sonra aşılamalarda tutmayınca tamam dedim sanırım ben anne olamayacağım her gece dualar ettim rabbime hakkımda hayırlısı olsun diye ve zamanı bu zamanmış İnşaAllahta devamı gelir. Lütfen pes etmeyin. Ben düştükçe ayağa kalktım ve sizler bana enerji verdiniz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten. Benim içimin acısını kendi ablam anlamadı sizler anladınız şuan bunları yazarken bile gözyaşlarım sel oldu
sizinde olacak ben inanıyorum Allahın izniyle pes etmek yok yolunuza kalkıp devam edeceksiniz. Hepiniz dualarımdasınız - Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin bu sefer bebeğime kavuşmam için sizde dualarınızda bana yer verin emi canlarım
gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔29
- KAYBIN VAR MI? ➔ 3 tane kaybım var bir tanesi kimyasal gebelik 2 tanesi kalbi durması sonucu öldü
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ ikimizde de hiç bir yok elhamdulillah
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet klomen tedavileri aldım arkasından 2 kere aşılama yaptırdık tutmadı. Doktorum 3.aşılamayı iptal ettiği ay hamiş kaldım
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ çatlatma iğnesini yapmadan bir gün önce iğneyi yaptıktan bir gün sonra ve devam eden 3 gün sonrası gün aşırı
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ sadece kasıklarıma iğne batar gibi oluyordu ve ellerim ayaklarım buz gibi oluyordu ve bel ağrım çok oldu adete bir hafta kala başladı
- -DİĞER:
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ canım yoldaşlarım size kafanıza takmayın demeyeceğim çünkü bebekle yatıp bebekle kalkan biriyim zaten biliyorsunuz az çok beni bu konuda psikolojik destek bile aldım çalıştığım halde aklım hep acaba oldu mu acaba tuttu mu bu sefer gibi kendi kendiyle konuşuyordu etrafta hamile görünce gözyaşlarım içime akıyordu ve artık 3 kayıptan sonra aşılamalarda tutmayınca tamam dedim sanırım ben anne olamayacağım her gece dualar ettim rabbime hakkımda hayırlısı olsun diye ve zamanı bu zamanmış İnşaAllahta devamı gelir. Lütfen pes etmeyin. Ben düştükçe ayağa kalktım ve sizler bana enerji verdiniz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum gerçekten. Benim içimin acısını kendi ablam anlamadı sizler anladınız şuan bunları yazarken bile gözyaşlarım sel oldu
sizinde olacak ben inanıyorum Allahın izniyle pes etmek yok yolunuza kalkıp devam edeceksiniz. Hepiniz dualarımdasınız - Sizde dualarınızı benden eksik etmeyin bu sefer bebeğime kavuşmam için sizde dualarınızda bana yer verin emi canlarım
Bu arada şimdi tekrar baktım da seninki daha ince gibi benimki daha tombikSenin iyi kocişin yapıyor benimki bakamıyor bilesenin iğne bundan mı kuşum
İnşaAllah kuzum aminnn darısı tez zamanda size İnşaAllahcanımmmm saglıkla al kucagına ınsallahh artık keyfını tadını cıkar guzel anne
Canım mucizem benim için çok özelsin, senin mutluluğunu paylaşmak benim için çok anlamlı.
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔29
- -DİĞER:
Aynen valla öyleymiş kuzum ailen dahi olsa yaşamayan anlamıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllah tez vakitte sizi de duyacağız gönülden inanıyorumSağ salim kucağına alırsın inşallahBizim ne yaşadığımızı bizden iyi anlayamaz kimse. Ailen bile anlayamaz yaşamadan kimse anlamıyor. Yalnız değilsin. Bunları düşünme artık
İnşaAllah kuzum hepimiz bu günleri gelecekte konuşup gülelim İnşaAllahDuygularımız çok benziyorinşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek bu kadar sabrettiğin aylar çektiğin acıları unutturacak sana bebişin
Malesef bir sebep bulunamadı pıhtılaşma diye düşündük oda çıkmadı ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye başladık canımgebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinkalp durması için dr lar bi sebeb söyledi mi
Benim ilk kutu da tombikti kuzum sıkma yerleri kalındı bu yeni kutu versiyonuBu arada şimdi tekrar baktım da seninki daha ince gibi benimki daha tombik
Yaaa gözyaşım pıtCanım mucizem benim için çok özelsin, senin mutluluğunu paylaşmak benim için çok anlamlı.Senin için artık yeni bir yol açıldı, umarım bu yolda çok çok mutlu olursun ve geçmişte yaşadığın tüm acılar bir ışık olup yolunu aydınlatır. Cankardeşim benim, artık üzülmek yok güzel günlerin keyfini çıkar
Birlikte daha doğumuna geri sayacağızYaaa gözyaşım pıtsen ve senin sayfan sayesinde toparlandım ben sayende buradaki arkadaşlarla tanıştım iyiki tanıdım seni , sizleri iyiki Her gece dualarımdasınız ahh sende çok özelsin çiçeğim iyiki iyiki Rabbim tez vakitte versin sana hemencecik İnşaAllah çok
Kaybettiklerini sapasağlıklı dolu dolu doldursun inşallahMalesef bir sebep bulunamadı pıhtılaşma diye düşündük oda çıkmadı ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye başladık canım
Çok teşekkür ederim tez vakitte sizinde olsun İnşaAllah
Aminnnn çiçeğim İnşaAllahBirlikte daha doğumuna geri sayacağızamin inşallah hayırlı vakitte versin rabbim
İnşaAllah canım cümlemize nasip etsin RabbimKaybettiklerini sapasağlıklı dolu dolu doldursun inşallah
AA evet aynen benim ikinci kutu da tombik şimdi bakalım. İnce daha mı iyi? Amaan sağlık olsun da fark etmez artıkBenim ilk kutu da tombikti kuzum sıkma yerleri kalındı bu yeni kutu versiyonuinceltmişler bak bu bir önceki kutudan örnek
Evet tatlım kanamaya dönecek regl olacaksın müdahalede bulunma vücudun olması gerekeni yapar, kanaman bitince de kaldığın yerden devam etKizlar, benden silince gelen kahverengi leke geldi bu kimyasal sökülmesi diye mi baz alinacak yoksa adet mi? İyice söküp atmak için yapılabilecek bişi var mı? Hayırlısı buymuş diyorum. Demek ki herhangi bir müdahale olmadan hamile kalabilirim. Bu umut ile duruyorum ayakta. Herşeyin hayırlısı.
Teşekkür ederim.Evet tatlım kanamaya dönecek regl olacaksın müdahalede bulunma vücudun olması gerekeni yapar, kanaman bitince de kaldığın yerden devam et
İnce olanının iğnesi daha ince kuzum aynı ovitrella gibi iğnesi daha iyi kalınlarının iğnesi daha kalınmış kuzumAA evet aynen benim ikinci kutu da tombik şimdi bakalım. İnce daha mı iyi? Amaan sağlık olsun da fark etmez artık
seni yok yazdım devamsızlıktan kalıcaksın bu gidişle