Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Duygularımız çok benziyor inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek bu kadar sabrettiğin aylar çektiğin acıları unutturacak sana bebişin

gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kalp durması için dr lar bi sebeb söyledi mi

Canım mucizem benim için çok özelsin, senin mutluluğunu paylaşmak benim için çok anlamlı. Senin için artık yeni bir yol açıldı, umarım bu yolda çok çok mutlu olursun ve geçmişte yaşadığın tüm acılar bir ışık olup yolunu aydınlatır. Cankardeşim benim, artık üzülmek yok güzel günlerin keyfini çıkar

Sağ salim kucağına alırsın inşallah Bizim ne yaşadığımızı bizden iyi anlayamaz kimse. Ailen bile anlayamaz yaşamadan kimse anlamıyor. Yalnız değilsin. Bunları düşünme artık
Aynen valla öyleymiş kuzum ailen dahi olsa yaşamayan anlamıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllah tez vakitte sizi de duyacağız gönülden inanıyorum

gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kalp durması için dr lar bi sebeb söyledi mi
Malesef bir sebep bulunamadı pıhtılaşma diye düşündük oda çıkmadı ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğneye başladık canım
Çok teşekkür ederim tez vakitte sizinde olsun İnşaAllah

Yaaa gözyaşım pıt sen ve senin sayfan sayesinde toparlandım ben sayende buradaki arkadaşlarla tanıştım iyiki tanıdım seni , sizleri iyiki Her gece dualarımdasınız ahh sende çok özelsin çiçeğim iyiki iyiki Rabbim tez vakitte versin sana hemencecik İnşaAllah çok

Birlikte daha doğumuna geri sayacağız amin inşallah hayırlı vakitte versin rabbim

Kizlar, benden silince gelen kahverengi leke geldi bu kimyasal sökülmesi diye mi baz alinacak yoksa adet mi? İyice söküp atmak için yapılabilecek bişi var mı? Hayırlısı buymuş diyorum. Demek ki herhangi bir müdahale olmadan hamile kalabilirim. Bu umut ile duruyorum ayakta. Herşeyin hayırlısı.

Evet tatlım kanamaya dönecek regl olacaksın müdahalede bulunma vücudun olması gerekeni yapar, kanaman bitince de kaldığın yerden devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…