Günaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalımKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Günaydın başkanların en çiçeğiKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 B bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Cnm illa karından mi vurmak gerekiyor ki onu koldan bacaktan falan da olur diye biliyorum benAy çok heyecanlıinşallah güzel sonuç alacaksın ben pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önlem amaçlı genelde doğuma birkaç hafta kalana kadar devam ediliyor bu iğneye. Benim doktor bir kalp atışını duyalım bakarız demişti ama bir şey olur diye bırakmaya da korkarım ben zor da olsa yapmayı tercih ederim herhalde
Aa ben senin tedaviye başladığını bilmiyordum. Mayıs reglimle başlayacağız demiştin gibi kalmış aklımda hatta. Hayırlı olsun tedavin. Ben de kendimi son iğne diye şartlandırıp sonra çok yıkılmıştım yeni iğneler eklediğinde ama geçiyor merak etmeBen de yumiş kontrolünden cıktım, normalde bugün bitecekti iğneler lakin istendiği kadar büyümemiş, 2 günlük iğne daha verdi.. Toplama çarşambaydı cumaya alındı... Kendime iğne saplamaktan yıldım artık
Hadi hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah. O bir tane de yeter zaten kaliteli olsun daCıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyuguinş güzelce buyur kucuk kalmaz kalıtelı olur
Gözün aydın. Eşin yetişebiliyor mu?Günaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalım
Günaydınlar efendimKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Canım Günaydınlar en güzel gün bizlerle olsunKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Cok sukur evet canım. Bu ay da olmazsa ara vereceğim malesef burada aşılama da tüp bebek de yokmuş isteyenler yakın şehirlere gidiyorlarmis biz de eşimle konuştuk zor olur diye ankara da daha mantıklı olur diye dönmeyi bekleyelim başka şehire gitmek yerine dedikAa ben senin tedaviye başladığını bilmiyordum. Mayıs reglimle başlayacağız demiştin gibi kalmış aklımda hatta. Hayırlı olsun tedavin. Ben de kendimi son iğne diye şartlandırıp sonra çok yıkılmıştım yeni iğneler eklediğinde ama geçiyor merak etme
Hadi hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah. O bir tane de yeter zaten kaliteli olsun da
Gözün aydın. Eşin yetişebiliyor mu?
Eşine bakılmadıysa önce ona bakılsın, ilaçlı yumurta takibi yaptıracaksan ona göre yaptır. Yaşın 25'in üstündeyse bence bir yılın dolmasını beklemeye gerek yokKızlar merhaba az önce yazdığım gibi bu ay da olmadı. 7. Ayımızdı. Daha önce devlette muayene oldum hormonlarımda ve muayenede bir şey çıkmadı zaten 1 yıla kadar pek ciddiye almıyorlar biliyorsunuz. Bu ay özele gitmeyi planlıyorum nasıl bi ilerleme sağlanıyor bilgisi olan yazabilir mi? Bi sorun görmese de ilaç tedavisine başlar mı aşılama mı önerir ?
Günaydın çiçeğim ben gece hiç uyuyamadım sabaha karşı yatabildim şimdi kalktımKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Eşime bakıldı değerleri iyi. O zaman ilk önce ilaç verip yumurta takibiyle ilişki mi önerir diyorsunuzEşine bakılmadıysa önce ona bakılsın, ilaçlı yumurta takibi yaptıracaksan ona göre yaptır. Yaşın 25'in üstündeyse bence bir yılın dolmasını beklemeye gerek yok
Yılmak yokkkkkkkBen de yumiş kontrolünden cıktım, normalde bugün bitecekti iğneler lakin istendiği kadar büyümemiş, 2 günlük iğne daha verdi.. Toplama çarşambaydı cumaya alındı... Kendime iğne saplamaktan yıldım artık
Muhtemelen evet. Aşılama falan ileri safhalarEşime bakıldı değerleri iyi. O zaman ilk önce ilaç verip yumurta takibiyle ilişki mi önerir diyorsunuz
Anladım teşekkür ederimMuhtemelen evet. Aşılama falan ileri safhalar
Sıkılma cumaya kadar 18 olcak oCıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyuguinş güzelce buyur kucuk kalmaz kalıtelı olur
Olsun canım çok iyi klomene başladıktan sonra kaçıncı gündü bu? Büyür inşallah peki macun bozmasın dengeyi doktora dedin mi? İnşallah mini mini büyür birkaç mm daha büyükse iğne vurulacak noktaya gelirsin zatennCıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyuguinş güzelce buyur kucuk kalmaz kalıtelı olur
Günaydın canım sevindim sana da hadi hayırlısı olsun bak ne güzel büyüdüGünaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalım
Evet canım haklısın koldan bacaktan da vuruluyor ama yağ dokuya cilt altına vurulması lazım benim de kollarım da bacaklarım da çok sıkı taş gibi hiç tutulmuyor sıkıştırıp da etiGünaydın başkanların en çiçeği
Cnm illa karından mi vurmak gerekiyor ki onu koldan bacaktan falan da olur diye biliyorum ben
Cuma sabahı inşallah bebeyimmminseo Hadi göster gücünü. Beni de arkandan getir Mucize olur falan ne ama ya niye öyle şeyler diyon aa aaa aaaa
U Uzaygemisi35 kalp atışına ne zaman gidiyoruz?
Al benden de o kadar şimdiden nasıl yer bulcam onu düşünüyordum yukarıdaYılmak yokkkkkkk
Ben kendime 8 ay daha yapıcam o iğneleri doğurana kadar
Bende 1 ayı gitti kaldı 8 ayOlsun canım çok iyi klomene başladıktan sonra kaçıncı gündü bu? Büyür inşallah peki macun bozmasın dengeyi doktora dedin mi? İnşallah mini mini büyür birkaç mm daha büyükse iğne vurulacak noktaya gelirsin zatenninşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanacak bu ay
Günaydın canım sevindim sana da hadi hayırlısı olsun bak ne güzel büyüdü
Evet canım haklısın koldan bacaktan da vuruluyor ama yağ dokuya cilt altına vurulması lazım benim de kollarım da bacaklarım da çok sıkı taş gibi hiç tutulmuyor sıkıştırıp da etibakalım çok sıkışırsak onlara da geçeceğiz ama her türlüsü zor ya sanki onlar daha çok acırmış gibi geliyor sert olduğu için ama karnım da sertleşti artık
Cuma sabahı inşallah bebeyimmheyecanlar bitmiyor
Al benden de o kadar şimdiden nasıl yer bulcam onu düşünüyordum yukarıdabenim kesin değil ne kadar vuracağım ama herhalde sonuna kadar böyle gideriz