Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Günaydın başkanların en çiçeği
Cnm illa karından mi vurmak gerekiyor ki onu koldan bacaktan falan da olur diye biliyorum ben

Aa ben senin tedaviye başladığını bilmiyordum. Mayıs reglimle başlayacağız demiştin gibi kalmış aklımda hatta. Hayırlı olsun tedavin. Ben de kendimi son iğne diye şartlandırıp sonra çok yıkılmıştım yeni iğneler eklediğinde ama geçiyor merak etme
Cıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyugu inş güzelce buyur kucuk kalmaz kalıtelı olur
Hadi hayırlısıyla sağlıkla büyüsün inşallah. O bir tane de yeter zaten kaliteli olsun da
Günaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalım
Gözün aydın. Eşin yetişebiliyor mu?

Merhabalar ankara da a life hastanesinde tedavi gören tüp bebek yaptiran varmı eşime azosperm teshisi konuldu 4 ay önce. Sebepsiz azosperm diyorlar nedeni bulunamadi hersey normal ama sperm yok . 1-2 tane motil ve immotil sperm çıkısı vardı . Ankarada detayli sperm vs vermek istiyoruz .

Kızlar merhaba az önce yazdığım gibi bu ay da olmadı. 7. Ayımızdı. Daha önce devlette muayene oldum hormonlarımda ve muayenede bir şey çıkmadı zaten 1 yıla kadar pek ciddiye almıyorlar biliyorsunuz. Bu ay özele gitmeyi planlıyorum nasıl bi ilerleme sağlanıyor bilgisi olan yazabilir mi? Bi sorun görmese de ilaç tedavisine başlar mı aşılama mı önerir ?

Canım Günaydınlar en güzel gün bizlerle olsun
Bende diyorm kim bu kulağımın dibinde kalk diye bağıran senmişsin yapma kuzum bana bunu ben uyku aşığı insanım iyisindir inşallah güzel insan

Cok sukur evet canım. Bu ay da olmazsa ara vereceğim malesef burada aşılama da tüp bebek de yokmuş isteyenler yakın şehirlere gidiyorlarmis biz de eşimle konuştuk zor olur diye ankara da daha mantıklı olur diye dönmeyi bekleyelim başka şehire gitmek yerine dedik

Eşine bakılmadıysa önce ona bakılsın, ilaçlı yumurta takibi yaptıracaksan ona göre yaptır. Yaşın 25'in üstündeyse bence bir yılın dolmasını beklemeye gerek yok

Eşine bakılmadıysa önce ona bakılsın, ilaçlı yumurta takibi yaptıracaksan ona göre yaptır. Yaşın 25'in üstündeyse bence bir yılın dolmasını beklemeye gerek yok
Eşime bakıldı değerleri iyi. O zaman ilk önce ilaç verip yumurta takibiyle ilişki mi önerir diyorsunuz

Yılmak yokkkkkkk
Ben kendime 8 ay daha yapıcam o iğneleri doğurana kadar

Cıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyugu inş güzelce buyur kucuk kalmaz kalıtelı olur
Olsun canım çok iyi klomene başladıktan sonra kaçıncı gündü bu? Büyür inşallah peki macun bozmasın dengeyi doktora dedin mi? İnşallah mini mini büyür birkaç mm daha büyükse iğne vurulacak noktaya gelirsin zatenn inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanacak bu ay
Günaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalım
Günaydın canım sevindim sana da hadi hayırlısı olsun bak ne güzel büyüdü
Günaydın başkanların en çiçeği

Cnm illa karından mi vurmak gerekiyor ki onu koldan bacaktan falan da olur diye biliyorum ben
Evet canım haklısın koldan bacaktan da vuruluyor ama yağ dokuya cilt altına vurulması lazım benim de kollarım da bacaklarım da çok sıkı taş gibi hiç tutulmuyor sıkıştırıp da eti bakalım çok sıkışırsak onlara da geçeceğiz ama her türlüsü zor ya sanki onlar daha çok acırmış gibi geliyor sert olduğu için ama karnım da sertleşti artık
minseo Hadi göster gücünü. Beni de arkandan getir Mucize olur falan ne ama ya niye öyle şeyler diyon aa aaa aaaa

U Uzaygemisi35 kalp atışına ne zaman gidiyoruz?
Cuma sabahı inşallah bebeyimm heyecanlar bitmiyor
Yılmak yokkkkkkk
Ben kendime 8 ay daha yapıcam o iğneleri doğurana kadar
Al benden de o kadar şimdiden nasıl yer bulcam onu düşünüyordum yukarıda benim kesin değil ne kadar vuracağım ama herhalde sonuna kadar böyle gideriz

Bende 1 ayı gitti kaldı 8 ay
seninde 7 buçuk ayın kaldı sanırsam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…